-Chapter 14-

2K 59 1
                                    

Otočila jsem se na pravý bok a otevřela oči. Okamžitě jsem spatřila ty jeho nádherné zelené oči, které mě propalovaly. ,,Dobré ráno. Jak ses vyspala?" zeptá se mě Zack a políbí mě na nos. ,,Mnohem líp, když jsem byla v tvé náruči." usměju se na něj. Políbím ho a pak se zvednu. Nechci, aby si mě kluci všimli, tak jsem šla po špičkách. Když jsem vešla do naší chatky, tak holky ještě spaly. Potichu jsem se převlékla, šla si udělat hygienu a sedla si do postele. Chvíli jsem si četla knížku, pak se holky vzbudili a šli jsme na snídani. ,,Dneska se mi zdál úžasnej sen! Zdálo se mi, že jsem si to rozdala s Justinem Biebrem. Kdybyste viděli to jeho tělo! Moje mysl je velice bujná." začne nám tam líčit Lucy. ,,Dneska přijede ta tvoje kamarádka a její kluk, ne?" zeptá se po dlouhém proslovu Lucy Jenna. ,,Jo, ale oni spolu nechodí. On má holku a jí se líbí někdo jiný." řeknu a obě přikývnou.

Už vidím to její černé auto, jak se blíží na parkoviště. Hned, jak se otevřou dveře a z nich vystoupí moje láska, rozeběhnu se a obejmu ji. Ona mi obětí opětuje. Cítím, jak mi po tváři stekla jedna nebo dvě kapky slzy štěstí. Odtáhnem se od sebe, ale pak se zase obejmeme. Takhle tam ještě nějakou dobu stojíme, když mi dojde, že za mnou stojí ještě Josh. Odtáhnu se od ni, prudce se otočím a skočím mu do náruče. Stojíme tam zase nějakou dobu, ale kratší něž s Miou. Oba je chytnu kolem ramen a ukážu jim celý tábor..... 

,,Tak a tady bydlím já." řeknu a otevřu dveře do naší chatky. Ukážu jim přízemí, a pak i patro. Když otevřu dveře do pokoje, na posteli leží Jenna a Mike a dost vášnivě se líbají. ,,Pardon." řeknu a rychle zavřu dveře. ,,Koukám, že to tady máte dost zábavný." uchechtne se Josh. Jen ho bouchnu do hrudi a odvedu je pryč. ,,A kdy nám ukážeš toho tvýho fešáka?" zeptá se Mia a Josh se zašklebí. ,,Až ho potkáme." lišácky se usměju a vedu je do jídelny, aby si dali něco k jídlu. 

,,Tak buď si můžete dát jednohubky, nebo zákusky, nebo chlebíčky, nebo ovoce, nebo...." seznámím je s občerstvením. ,,Dobrý, dobrý. My víme, co tu je." zastaví mě Josh a vezme si talířek. Mia ho hned následuje. Oba si naberou od každého jeden kousek a dojdou si sednout ke stolu. Chvíli si povídáme, když mi přijde SMS.

Tak co? Jak to jde? Co takhle za patnáct minut u vaší chatky? Nenápadně se tam potkáme. Dobrej nápad, ne?

Jen se usměju a odepíšu mu.

Výborný nápad. Tak za patnáct minut. Miluju Tě.

Vypnu mobil, ale hned mi přijde další SMS od Zacka.

Taky tě miluju. <3

Ještě mu pošlu srdíčko, a pak ho vypnu. ,,Tak už máte dojedeno? Chtěla bych vám ukázat ten můj pokoj. Půjdeme?" zeptám se a oba přikývnou. Celou cestu jim vyprávím, co jsme tu dělali atd. Když se ocitneme před chatkou, uvidím, jak se kousek od nás plíží Zack a nenápadně k nám dojde. ,,Jéé! Zacku, co tu děláš? Neměl si tu mít rodiče?" zahraju můj nejlepší herecký výkon a obejmu ho. ,,To ano, ale už odjeli." posmutní si s hereckým nádechem. ,,Ehm...Promiň. Tohle jsou mí nejlepší kamarádi Mia...." ukážu na brunetku a Zack si s ní zamává. ,,A Josh." ukážu na bruneta vedle ní. Josh si ho přeměří nehezkým pohledem. ,,Joshi? Děje se něco?" zeptám se ho. ,,Ne nic. Jen se mi líbí jeho tričko." řekne, ale já mu nevěřím. Radši to nechám být. Celý zbytek odpoledne s námi zůstane i Zack. Procházíme se, povídáme si nebo odpočíváme. ,,Co takhle si jít ještě zaplavat?" navrhne Zack. Všichni přikývneme. ,,Já půjčím plavky Mia a ty půjč plavky Joshovi. Dobře?" zeptám se a on přikývne. 

Z pohledu Joshe

Zack mě zavede k němu do pokoje a hrabe se ve skříni. ,,Takže chceš tyhle," ukáže na tmavě modré, ,,nebo tyhle?" hodí na postel zelený. ,,Ty Zacku, já myslím, že tě od někud znám." řeknu jen tak. ,,To je možný. Jsem známej. Tak jaký?" vrátí se zpět k tématu. ,,Nebyl si někdy zatčenej, nebo nedostal pokutu?" vyzvídám dál, protože vím, odkud ho znám, ale chci se ujistit. ,,No....Jo jednou jsem dostal pokutu za rychlou jízdu. Proč?" zeptá se nevině. ,,Můj táta pracuje na policii a měl tam tvou složku. A nebyla nějak moc hubená. Myslím, že si nedostal jenom jednu pokutu." řeknu a spatřím v jeho očích strach. ,,J-Já ne. Byly to jen pokuty za rychlosti nebo řízení v opilosti." řekne a snaží se dělat jakoby nic. ,,Jo. Za rychlost, řízení v opilosti, pod vlivem drog a několika krádeží. Takhle vypadá tvoje složka. A pokud vím, tak u tebe našli i zbraň." řeknu a přiblížím se k němu. ,,N-No to bylo jen jednou. Dal mi ji kámoš, ale já ji nechtěl. Vážně. A už ji nemám. Od tý doby sem čistej. Žádnej hřích jeptiško." zkusí odlehčit situaci. Přiblížím se k němu tak blízko, že od sebe stojíme jen pár centimetrů. ,,Jestli Sar ublížíš, tak tě zabiju. A pomalu. Jestli ji do něčeho namočíš, buděš jednou nohou v hrobě. Já si tě pohlídám." přecedím skrz zuby. ,,Takhele kámo, já už to nedělám. Jsem rok čistej. Žádný drogy, pokuty ani loupeže. Nikdy bych Sar neublížil. Miluju ji a to nikdo nezmění. Takže si tady na mě neotevírej tu tvoji tlamičku. Jasný?" zeptá se a odstrčí mě dozadu. Chci mu ještě něco říct, ale otevřou se dveře a v nich stojí holky. ,,Co to tady děláte?" zeptá se Mia. ,,Jen jsme si povídali." řekne až překvapivě klidně Zack. ,,Fajn. Tak můžeme jít?" zeptá se. Oba přikývneme a vyrazíme.

Pohled Sarah

,,Ne! Zacku ne! Já tam nechci! Je to studenýýýýýýýýýýýýýý!" vykřiknu, když mě Zack hodí do vody. Hned na něj začnu stříkat vodu a pak topit. Takhle tam blbneme asi hodinu. Pak musí Mia s Joshem odjet. Rozloučíme se, rozbrečíme se a oni odjedou. ,,Tak a co teď?" zeptá se Zack. ,,Jsem unavená. Půjdu si dát sprchu a přijdu na večeři. Sejdem se tam?" zeptám se a zívnu si. ,,Jasně. Tak na večeři. Miluju tě." řekne a dá mi rychlou pusu na čelo a odejde. Dám si rychlou sprchu a převléknu se. 

,,Já se hrozně těším na zítřek. Konečně se zase napiju. Bude to zábava." řekne Lucy a mi s Jenn se zasmějeme. ,,Jo to bude. Ale nerada bych se opila do němoty." řekne Jenna. ,,Neboj." mávne rukou Lucy. ,,Sar, přijdeš dnes ke mně nebo mám přijít já?" zašeptá mi do ucha Zackův hlas. ,,Já jsem dost unavená, takže si lehnu a usnu, ale jestli chceš, tak přijdu." řeknu ledabyle. ,,Mě to nevadí. Rád tě pozoruju. Jsi krásná." řekne a já se trochu začervenám. ,,O tom pochybuju. Tak já teda přijdu." usměju se na něj a políbím ho. Pak už jen v klidu dojím a převléknu se. Počkám, až holky usnou a přemístím se k Zackovi. ,,Tak dobrou, princezno." to oslovení mě zarazí. ,,Odkdy mi tak říkáš?" zeptám se ho tedy. ,,Vymyslel jsem ji. Líbí?" jen přikývnu a zavřu oči. ,,Dobrou noc, můj princi." zašeptám a usnu.


Nová kapitola.

Líbila? Myslíte si, že v něčem Zack jede? Co když Sar něco tají? To se časem dozvíte. Budu ráda za každý ohlas. Tak hezký zbytek dne/ večera a zase příště. 

P.S.: Omlouvám se, že mi dlouho nevyšla nová kapitola. Nebyl čas.

Písnička: Charlie Puth - Dangerously: https://www.youtube.com/watch?v=TBXQu8ORnBQ&index=8&list=RDO3egSbLg1wg

S láskou a úsměvem na tváři Lissa :P

Because, I love you!Où les histoires vivent. Découvrez maintenant