-Chapter 24-

1.5K 56 2
                                    

Důležité!: Tuhle písničku si pouštějte pořád dokola! Hlavně na konci!

,,Sarah! Stůj!" rozkáže mi Zack. ,,Ty si myslíš, že pískneš a já tě poslechnu? To se pleteš! Ublížil si mi jednou. Podruhý tě nenechám. Už na mě nemluv, nedotýkej se mě a nelez mi na oči! Nech mě být!" zařvu na něj. Všichni, co jsou venku na nás zírají. ,,Nemohli bychom se vrátit zpět do klubovny?" zašeptá Zack, když zjistí, že nás každý sleduje. ,,Běž někam, Zacku!" řeknu a odejdu.

,,Ten hajzl! Už zase! Nechápu, že mu to není blbý!" řekne naštvaně Lucy. ,,To je jedno. Já se s tím vyrovnala. je to kretén. Už mě nezajímá. Jsem ráda, že mi ukázal, jaká je pravá láska. Aspoň si dám bacha." řeknu a odnesu tác s jídlem.

------------------------------------------------------------------------------------

,,Jak jsem říkal, dnes si dáte malý orientační závod. Nebude to nic těžkého. Rozdělíme vás do skupin po sedmi a každou skupinu bude vypouštět po patnácti minutách. Poběžíte po fáborkách a budete hledat papírky se slovy. Budete muset najít všechna slova, jinak nevyřešíte tajenku. Každý budete mít kapitána, který dostane papír a tužku na zapsání slov. Pokud se ztratíte, kapitáni nám zavolají." dokončí svou řeč Dante.

,,Můžete jít. Rovně a támhle doprava." řeknu zelenému týmu a ten vyrazí. ,,Sar, můžeme si promluvit?" ozve se za mnou známý hlas. ,,Co zase chceš Zacku? Řekla jsem ti-" začnu mu připomínat. ,,Já vím, co jsi řekla." skočí mi do řeči. ,,Ale stejně si chci promluvit. Prosím." zaprosí. ,,Teď se to nehodí. Nemám čas." řeknu a otočím se k němu zády.

,,Sar, já ti chci říct, vše. Celou pravdu." zašeptá mi do ucha. Z jeho přítomnosti mě zamrazí. Jen když si vzpomenu, jak jsme se líbali a dotýkali, hned ucítím velice známé motýlky v břiše. ,,Opravdu si chci promluvit." řekne a stiskne mé zápěstí. ,,Bože Zacku! Nemám na to čas!" vykřiknu a on mě vyplašeně pustí. ,,Promiň." hlesnu, ale už si ho dál nevšímám.

------------------------------------------------------------------------------

,,Gratuluji modrému a zelenému týmu. Tak a teď dobrou chuť." pogratuluje Dante a všichni se pustí do jídla. Až na mě. ,,Holky, nemám na to moc chuť, takže asi půjdu. Sejdeme se v chatce." řeknu a odejdu. 

,,Sar!" ozve se za mnou. To snad ne! ,,Sar, počkej!" zakřičí znovu. Rychle doběhnu do chatky a zavřu mu před nosem. ,,Sar, otevři! Notak! Hej!" začne Zack bušit na dveře. Svezu se po nich do dřepu a vyčkávám dokud nepřestane. 

,,Sar?" zašeptá, když přestane a nastane ticho. ,,Až budeš připravená si se mnou promluvit, dej mi vědět." řekne a pak nastane ticho. Vážně se začínám zvedat a otevírat dveře?!

,,Hej! Co mi na tom chceš vysvětlovat?! Vždyť je to úplně jasný! Prostě ti nestačí jedna holka." uchechtnu se a on se zastaví. Prudce se otočí a vydá ke mně. Pomalu začnu couvat. ,,Ty si myslíš, že kdybych tě nemiloval, že pro tebe budu dělat to, co jsem dělal?! Kdybych tě nemiloval, využil bych tě akorát na sex a zbohem! Já tě ale miluju. Nikdy jsem nikoho nemiloval tolik, jako tebe. Jsi světlo v mé tmě. Přece si nemyslíš, že bych měl jinou?! Ano, jednou jsem trošku zapomněl na to, že už nejsem sám a mrzí mě to, ale znovu bych to neudělal. To bych si radši podřezal žíly! Ta holka se mnou dřív spala. Myslela si, že spolu chodíme, ale tak to nebylo. Druhý den na tomhle táboře jsem zjistil, že se mi líbíš a to dost, a že z toho může být něco víc. Zavolal jsem ji, že je konec a že mi nemá volat. Odstranil si její číslo a zapomněl. Dneska mi volala, že se ji stýská, a že sem přijede. Zakázal jsem ji to, ale jsi holka a víš, jaký jste. Tak jsem ji chtěl říct, že jsem s tebou a že tě miluju, tak ať mě nechá být, ale v tom si přišla ty. Proto jsem ti říkal, aby si šla pryč, nechtěl jsem, aby si to slyšela. A pak se to celý zvrtlo. Musíš mi věřit! Znovu bych ti neublížil! Miluju tě!" řekne a mě z očí teče jedna slza za druhou. 

,,Nevím, co si o tom mám myslet." zašeptám a sednu si na schody od mé chatky. Svůj obličej schovám do dlaní. ,,Hele Sar, říkám ti pravdu. Kvůli tobě jsem se popral i s Adamem. Nedělal bych to, kdyby mi na tobě nezáleželo." zašeptá a položí svou ruku na mé koleno.

Podívám se mu do očí a v nich je vidět zoufalost. Nakloním se k němu a políbím ho. Ten polibek si hodně užívám. Když se od sebe odtáhneme, Zack se na mě usměje. Já mu úsměv oplatím, ale pak zase zvážním.

,,Asi si myslíš, že to je v pořádku. Ale já na to opravdu nemám. Jsi kluk, který neumí a ani nemá být s jednou holkou. Buď ten bad boy, co střídá jednu holku za druhou a je s ní jen kvůli sexu. Zapomeň na mě a na to, že vůbec existuju a že jsem s tebou byla na tomhle táboře. Bude to tak pro nás oba lehčí. Stejně by to nemělo budoucnost." řeknu a pohladím ho po tváři. Naposledy ho políbím na tvář, usměju se na něj a otočím se k odchodu. 

,,Co to děláš?! Já tě miluju a nechci tě ztratit!" řekne. Lehce se na něj otočím. ,,Já tě taky miluju, Zacku." otočím se a dojdu do chatky. ,,Jak to můžeš udělat?!" zakřičí Zack. Rychle zavřu dveře a doběhnu do pokoje. Svalím se na postel a propadnu záchvatu breku. Z očí mi tečou vodopády slz, které se nedají zastavit.

,,Sakra Sar, co se stalo?" vběhne do pokoje Lucy s Jennou. ,,J-já-js-jsem-t-to uk-ukončil-a. Rozešla jsem se se Zackem." vykřiknu a rozbrečím se ještě víc. Obě si ke mně sednou a obejmou mě.

Pohled Lucy

Konečně Sar usnula. Pořád jen brečela. Muselo to být hodně těžký. Ukončit vztah s klukem, kterýho miluje víc, než sebe. Ani se nedivím, že se takhle zhroutila, ale chápu ji. Musela to udělat. Se Zackem by to nemělo budoucnost. Takhle to mělo skončit.

Teď tady koukám na holku, která když sem přijela, byla krásná, plná energie a veselá. A teď vypadá jako zombie, je unavená a spí a pořád brečí. To si nezaslouží......


Pardon, pardon,pardon! Musela jsem to udělat. Co byste udělali vy, kdyby se vám to stalo? Je to smutný, ale musí to tak být. Už jen pár kapitol a bude konec. Tak hezké vánoce. ILY

Because, I love you!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ