-Chapter 16-

1.7K 57 0
                                    

Písničku pouštějte pořád dokola!

,,Vážně tam chceš? Klidně tu zůstaneme." zeptá se mě Jenna, když se oblíkáme. ,,Chci mu ukázat, že nejsem srab. Nejsem jako ty holky, kterým ublížil a ony se z toho složili. Ukážu mu, že udělal chybu." řeknu sebejistě a Jenna na mě vykulí oči. ,,Kde se to v tobě vzalo? Takovou tě neznám." řekne překvapeně Jenna. ,,Nechala jsem se inspirovat od slov jiných." řeknu a mrknu na Lucy. Jenna se podívá na mě a pak na Lucy a hned ji to dojde. ,,Já jen nechci, aby..." začne. ,,Neboj. Jsem v pohodě. Tohle se občas stává, ale já to zvládnu." skočím ji do řeči. Ona jen přikývne a dál už nic neříká. ,,Co si mám vzít na sebe?" zeptám se holek. Obě se začnou přehrabovat v mé skříni, až každá vytáhnou jeden kus oblečení. Bílé tílko a světle modré džíny s dírami. To vše jsem doladila barevnými kytkovanými boty. Vlasy jsem si žehličkou trochu natočila a pak nanesla make-up, pudr, tvářenku, linky a zakončila to řasenkou a leskem na rty. ,,Můžeme vyrazit?" zeptám se holek, když se vrátím z koupelen. ,,Jo, ale je tu malý problém." řekne Jenna a Lucy si skousne spodní ret. ,,O co jde?" zeptám se a Jenna se nadechne. ,,No...snažili jsme ukecat Danteho, ale nepovedlo se, takže budeš sedět v jednom autě se Zackem." řekne a taky si skousne dolní ret. ,,Sakra! Teda-no- mě to nevadí. Stejně budu sedět vedle vás ne?" zeptám a v mém hlase je slyšet strach. To jsem nechtěla. ,,Jasně, že jo. Neboj. Budeme s tebou. Zvládneme to společně." řekne Lucy a Jenna přikývne. ,,Fajn."

,,No konečně jste tady!" řekne Dante, když dojdeme k autu. Pohledem vyhledám osobu, kterou bych ani hledat neměla. Kouká do země, ale najednou jede svým zrakem od mých bot, až k mým vlasům. Na minutu se naše pohledy střetnou, ale já uhnu. A nenápadně si ho prohlédnu. Má na sobě bílé tričko a na něm džínovou mikinu ( to je ta, co je džínová, ale rukávy a kapuci má normální), světle modré džíny s dírami na kolenou a černé Vansky. ,,Jsi v pohodě?" zašeptá ke mně Jenna. ,,Nikdy mi nebylo líp." nevím, proč to dělám. Nejraději bych se někde složila a jedla zmrzlinu. Jaké to klišé. Nevím, proč mu chci něco dokazovat. Ale už z toho nemůžu vycouvat. ,,Tak nastupovat." řekne Dante a všichni se začneme hrnout do auta. Nakonec sedíme tak, že vepředu sedí Dante a nějakej jeho kamarád, za nimi Adam, Lucy a Mike a úplně vzádu sedí Jenna, já a.....Zack. Sedím mezi nimi. Proč já? Nemohla jsem sedět jinde? Achjo! Nenápadně se odsunu od Zacka, ale on si toho všiml a podíval se na mě. Koukali jsme si do očí, a už jsem se chtěla naklonit pro polibek, ale rychle jsem odvrátila zrak. Pořád mě to k němu táhne. Radši jsem byla otočená na Jennu a koukala z okýnka. Celou cestu jsem na sobě cítila jeho zrak. Přímo mě jím propaloval. Už jsem to chtěla poprosit o krátkou zastávku, abych to rozdýchala, když Dante zastavil. ,,A jsme tu! Vystupujte! Dělejte si, co chcete, ale žádné potíže. Pak mi Zacku brnkni a já pro vás zajedu. Zdar!" vystoupíme a on odjede. ,,Jde se pařit!!!" vykřikne Lucy a chytne Mike a Adam za zápěstí a táhne je dovnitř. Zůstanem tam stát jen já, Jenna a Zack. ,,Sarah, mohli bychom si promluvit?" zeptá se Zack. ,,Promiň, ale mi jdem pařit." řeknu a chytnu Jennu za ruku a vydáme se za Lucy a spol. Vevnitř hrají dost dobrou písničku a uprostřed parketu se kroutí Lucy. Rozeběhnu se i s Jenn za ní a všechny se začneme kroutit do rytmu hudby. Celý večer tancujeme, pijeme a zpíváme. Zrovna je ploužák a mě vyzve jeden docela pěknej kluk. Podívám se na Zacka a pak zpět na toho kluka. Kývnu na něj a chytnu ho za ruku. Dojdeme na parket, on položí své ruce na moje boky a já ty své spojím za jeho krkem. Houpeme se do rytmu hudby. Zavřu oči a začnu si to vychutnávat. Najednou se mi před očima objeví Zack, jak se směje. Pak jak spí, nebo jí, nebo si skousává ret. Najednou ucítím, jako by líbal. Otevřu oči, ale nic. Žádný Zack. Po tváři mi začne stékat jedna slza. ,,Děje se něco?" zeptá se ten kluk. ,,Ne všechno je v pořádku." řeknu a utřu si slzu.

Pohled Zacka

Celý sem to posral! Teď se na mě Sarah ani nepodívá. Zrovna stojím u baru a v ruce mám skleničku Whiski, když Sar vyzve nějakej kluk tancovat. Zatnu pěsti a radši odvrátím zrak. Nedá mi to a znovu se na ní podívám. Nevím proč, ale vypadá to, jakoby brečela. Rukou si utře z tváře zřejmě slzu a pokračuje dál v tanci. Najednou vidím, jak ruka toho kluka jede níž na její zadek. Pomalu se to ve mě začne vařit. Už to nemůžu vydržet a tak do sebe hodím zbytek Whiski, skleničkou třisknu o pult a začnu si to k nim vykračovat. Prudce do toho kluka strčím, až se od Sar odlepí a hned mu vrazím. 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Omlouvám se, ale tady to musím ukončit, ale nebojte, ještě dnes vyjde další kapitola. Tak zatím. Užijte si čtení.

Písnička:  Olivia Holt- History

Because, I love you!Kde žijí příběhy. Začni objevovat