-Chapter 27-

2.1K 74 7
                                    

,,Zacku? Co tu děláš?" zeptám se překvapeně. ,,Musíme si promluvit." řekne a nervozně se podrbe na zátylku. Pozvu ho dovnitř a společně dojdeme do mého pokoje. Nevím, o čem se chceš bavit? Mezi náma to je jasný." řeknu a sednu si malinký gauč, co tu mám pro návštěvy a na koukání na televizi. ,,Právě o tom si chci promluvit. Proč si mi volala? Proč se staráš o to, jestli jsem v pořádku? Taky bych se chtěl zeptat, jak to, že jsi tak v pohodě? Já jsem totálně v prdeli! Nespím, nejím ani ven nechodím. Nedokážu přestat myslet na tábor! Nemůžu tě vyhnat z mý hlavy! Možná ani nechci." řekne a sedne si na mou postel.

,,Myslíš, že jsem v pohodě? Jako fakt?! Rozejít se s tebou bylo to nejtěžší, co jsem kdy udělala. Každou noc jsem kvůli tomu brečela a vždy, když jsem zavřela oči, viděla jsem tebe. Ale naučila jsem se to potlačit. Nemůžu s tebou být. Ikdyž se mé srdce brání, můj mozek souhlasí, a tak celé mé tělo ovladá. Ale neznamená, že když spolu nejsme, že o tebe nemám strach. Volala jsem ti proto, že jsem se o tebe bála." řeknu a on mi věnuje nevěřícný pohled. ,,Sar, já tě miluju! Proč to nemůžeš pochopit? Chci být jen s tebou a mít tě jen pro sebe! Poslouchej srdce!" řekne Zack a klekne si přede mě.

Chvíli mi kouká do očí a pak.....Pak mě políbí. Vůbec se nebráním a polibky mu opětuju. ,,Co to bylo? Proč jsi to udělal?!" vyhrknu, když se ode mě odtáhne. ,,Protože tě miluju. Nekonečně moc tě miluju. Prosím, vrať se ke mně." chytne mě za ruku. Vytrhnu mu ji a vrazím mu facku, ale pak ho hned políbím.

,,Proč si to udělala?" zeptá se udiveně. ,,Protože tě miluju." zaculím se. ,,Tak se mi zdá, že to bude naše věta." řekne a já přikývnu. ,,Protože tě miluju." zašeptá. ,,PROTOŽE TĚ MILUJU."

Konec!

Můj první příběh je u konce! Není to ani tak dávno, kdy vyšla první kapitola a už je konec. Je mi to moc líto, protože tuhle story moc miluju. Doufám, že se vám tenhle příběh líbil a užil si jeho čtení stejně, jako já jeho psaní. Někdy jsem to psala i místo učení nebo spaní, ale víte co? Stalo to za to! Víte proč? Protože vás miluju :*

P.S.: Chci poděkovat všem, co mi dali v tomto příběhu Vote, či napsali komentář a nebo si to prostě jen přečetli. Doufám, že je tu aspoň někdo, kdo to čte od úplného začátku až do tohoto konce.

P.S.: Mrkněte na můj další příběh Another World. :P

Because, I love you!Where stories live. Discover now