-Chapter 5-

3.3K 99 2
                                    

Vešli jsme do velké klubovny a všechny oči padly přímo na mě. Mezi nimi byl i pár, který patřil Lucy. Došli jsme ke stolu, kde všichni seděli. ,,Ahoj," začala se Jenn se všemi vítat a já tam jen trapně stála. ,,Lidi, tohle je Sarah. Nová vedoucí," konečně dojde i na mou maličkost. 

,,Ahoj, jsem Mike," usmál se na mě pohledný kluk, který má oči však jen pro Jenn. Vedle Mikea seděla Lucy s nějakým klukem, který měl ruku položenou na jejím stehně. 

,,No a já jsem Adam," zazubí se na mě. S úsměvem mu zamávám a sednu si na volné místo. Hned vedle se usadí Jenn. 

,,Ten Adam s Lucy chodí? A Mike s tebou? Neříkej mi, že budu jediná nezadaná," šeptnu k Jenn. Lehce pootevře pusu, aby mi odpověděla, když do místnosti vejde Dante a za ním se courá jakýsi kluk. Všichni se na ně otočíme. 

,,Tak jsme tu všichni. Jsem moc rád, že jsme se tu zase všichni sešli a doufám, že to spolu letos zvládneme," každého z nás Dante obdaří úsměvem, ale nikdo mu neodpoví. 

,,Nazdar kámo," rozejde se ten neznámí k Mikeovi a plácne si s ním. ,,Ahoj kočko," ušklíbne se na Lucy. Ta jen protočí očima. ,,Adame, nechal si se ostříhat!" vyhrkne a pak si s ním taky plácne. ,,No a pak tu máme Jenn. Kdepak si nechala svou knihovnu?" uchechtne se a Jenn ho hravě praští do ramena. Jeho pohled spočine na mě a celou si mě prohlédne. 

,,Zacku, to je Sarah. Nová posila. Je tu poprvé, tak ne, že ji hned ojedeš," pronese rázným hlasem Adam a pak se celou místností ozve smích. 

,,Jsem Zack a neboj. Nejsi můj typ," mrkne na mě. Jeho slova mě dost urazí a zároveň naštvou. 

,,Nápodobně," odfrknu si a všichni rázem ztichnou.

,,Zacku, chovej se slušně. Přijel si pozdě a ještě jsi drzí!" napomene ho Dante s přísným pohledem. Zack na něj hodí pohled alá je mi to volný jako tohle tričko a sedne si mezi Jenn a Adama. 

------------------------

,,Všechny bych vás tu rád přivítal na zahájení dalšího letního tábora. Doufám a moc si přeji, že si to tu všichni užijeme a nebudeme tu muset řešit jakékoli problémy. Také bych vám rád představil naše vedoucí. Stejně jako loni tu máme Mikea, Adama a Zacka, kteří budou mít kluky. Pak tu je Lucy, Jenn a letos nově Sarah, které budou mít holky. Teď přečtu všechny vaše jména a vy si každý stoupnete k tomu, koho vám přidělím," vyhlásí Dante a začne číst jedno jméno za druhým. 

Po nějaké době jsou všichni rozdělení. Já mám ve své skupině deset holek různého věku, které jsou ze mě nadšené. ,,Tak si běžte holky vybalit a za hodinu se tu sejdeme, abychom si zahráli nějaké seznamovací hry," informuji je a ony se rozutečou. Já jsem se zatím rozešla ke své chatce. Už jsem skoro vycházela schody na verandu, když mě někdo chytí za zápěstí a trhne se mnou až za chatku, kde mě namáčkne na zeď. 

,,Tak hele, takhle se ke mně chovat nebudeš! Nikdo mě tu nebude urážet a ztrapňovat. Ani ty ne! Takže si dej bacha, jinak ti ukážu, co jsem zač," vyplivne na mě Zack. Pohlédne mi do mých vyděšených oči a už jsem i přemýšlela, jestli mě políbí, když jsem se probrala. Odstrčila jsem ho od sebe a trochu zavrávoral. 

,,Mrzí mě, že máš se mnou problém, ale snad si nemyslíš, že ty pískneš a já podle toho skočím?! Je mi naprosto jedno, jestli jsem ti tam přede všemi snížila ego. Je mi naprosto jedno celá tvá osoba. A zkus na mě ještě jednou jen zvýšit hlas," vykřiknu na něj. Překvapeně na mě vykulí oči, ale ani nepípne. S hrdostí se vydám do své chatky, kde jsem zapadla do své postele a dám si do uší sluchátka, abych se trochu uklidnila. Po chvíli do pokoje vtrhne Lucy a za ní hned Jenna. Zvednu se ze své postele a obleču si Joshovu starou mikinu, kterou jsem si tak trochu přivlastnila. Vlasy jsem si sepnula do drdolu. Ještě si chvíli povídám s holkami, ale pak se vydám ven z chatky na domluvený sraz s mojí skupinkou, která tam na mě poslušně čeká. Vydáme se na nádhernou louka, kde se posadíme do stínu a zahrajeme si hned několik seznamovacích her, u kterých se i trochu zasmějeme. 

---------------------

Pošlu všechny holky do sprch a já se vydám do své chatky. Když jsem ale vešla do pokoje, akorát jsem přerušila líbačku Lucy a Adama. Okamžitě z chatky vystřelím a radši si sednu na lavičku u jídelny. ,,Můžu si přisednout?" ozve se po mé pravici. Překvapeně pohlédnu do jeho zelených očí, co se vpíjí do mé osoby. Lehce pokrčím rameny a udělám vedle sebe místo. ,,Chtěl jsem se omluvit, za to, co jsem řekl a udělal," prolomí ticho mezi námi. 

,,Jsem v pohodě. Možná to na mě zanechá nějaké následky, ale s tím dokáži žít," uchechtnu se a on se mnou. 

,,Proč tu sedíš? Nějaké problémy?" zajímá se. Z jeho hlasu jde vyčíst trocha starostlivosti. 

,,Jedna osoba má v našem pokoji pánskou návštěvu a u toho vážně nechci být," zasměju se. Zack chápavě přikývne a dál se na nic neptá. ,,Budu muset jít. Musím zkontrolovat holky a pak chci ještě stihnout teplou vodu," zvednu se. 

,,Jasně," zvedne jeden koutek do pokřiveného úsměvu. Lehce se na něj usměju a vydám se do chatek, kde se nachází moje holky. Všem jsem popřála dobrou noc a pak skočila do mé chatky, kde už byla jen samotná Lucy a Jenn. Šli jsme si dát rychlou sprchu a pak jsme všechny propadli v hluboký spánek. A to byla asi má poslední klidná noc...


Po nějaké době jsem zpět ;)


Because, I love you!Where stories live. Discover now