-Chapter 21-

1.6K 58 0
                                    

,,Takže, jak už všichni víte, dnes je celodenní program. A bude se hrát paintball. Rozdělíme vás na šest skupin a každá skupina bude mít jednoho vedoucího. Taky bude mít každá skupina jinou barvu kuliček, aby jsme pak mohli zjistit, kdo vyhrál. Pokud vám bude něco nejasné, zeptejte se mě nebo vedoucích." dokončí svůj proslov Dante. Rozdělí nás do skupin a rozdá nám ochranné brýle, chrániče a pistole. Pak dá každýmu deset kuliček a rozmístíme se. Chvíli sedím s jedním klukem, řekla bych, že mu je tak čtrnáct, za keřem, když se ozve píšťalka. Sedíme tam, když uslyším křupání. Pomalu vykouknu a všimnu si Adama, jak se nenápadně plíží se svoji skupinkou k nám. Opatrně na něj namířím a vystřelím. Trefa do lýtka! Adam zakňučí a dá své skupině povel, aby na nás zaútočili. Všichni se rozeběhnou naším směrem a já dám své skupince povel, aby utíkali. Začneme po sobě střílet a hodně lidí už postřelili. Doběhnu k potůčku a přeskočím ho. ,,Ale, ale, ale.... Koho pak tu máme?" ozve se za mnou. Otočím se a za mnou stojí Zack. ,,Jak si mě našel?" zeptám se a začnu couvat. ,,Celou dobu jsem tě sledoval. Rád bych měl tu čest tě střelit." řekne a já narazím zády do stromu. Už stojí přímo přede mnou. Mám plán! Přiblížím se k němu a podívám se mu do očí a pak ho políbím. Polibky mi začne opětovat a přitiskne mě víc ke stromu. Odstrčím ho od sebe, až spadne na zem. ,,Tu radost ti neudělám!" řeknu a střelím ho do nohy. Zakvičí. ,,Promiň." hlesnu a rozeběhnu se pryč. Cestou trefím ještě asi tři lidi a mě trefí jeden. Zbytek hry jsem Zacka nepotkala. ,,Vyhlašuji poslední kolo!" uslyším Danteho. Rozeběhnu se, když v tom zakopnu. ,,Ani se nehni!" uslyším. Otočím se a tam stojí Zack. Zase. ,,Jdeš si pro další?" zeptám se a on se uchechtne. ,,Ne! Jdu ti to oplatit." řekne a dojde ke mně. ,,Ale nejsem svině, a tak ti dám náskok." řekne a pomůže mi na nohy. Okamžitě se rozeběhnu. Za chvíli uslyším, jak za mnou někdo běží. Schovám se za strom a snažím se popadnout dech. ,,Já vím, že tu jsi. Ukaž se!" nenápadně se podívám směrem jeho hlasu. Stojí kousek ode mě. Naše oči se střetnou a on ani neváhá a vystřelí. Jen tak tak se vyhnu. Zase se rozeběhnu a tentokrát se schovám líp. Mezi větvičkami vykouknu a spatřím jeho vlasy. Blíží se ke mně. Otočím se zpět a nabiju si pistol. ,,Tak tady jsi!" objeví se přede mnou. ,,Odhoď tu zbraň!" zakřičí. Udělám, jak mi řekne a odhodím ji. Namíří na mě, když v tom....... V tom někdo zapíská a tím ukončí hru. ,,To si dělají srandu?!" řekne Zack a já se zasměju. ,,Snad příště." uchechtnu se a seberu si pistoli. Namyšleně kolem něj projdu a vrátím se na začátek. ,,Každý vedoucí si u každýho ze svého týmu spočítá, kdo je střelil a kolikrát." řekne Dante a všichni začnou počítat.

,,Tak kolik, Sar?" zeptá se Dante a nalistuje se čistou stránku. ,,Tak modrá nás střelila třiadvacetkrát, žlutá osmnáctkrát, zelená jednadvacetkrát, fialová šestnáctkrát a růžová dvanáctkrát." řeknu a on si vše zapíše. ,,A jaká jste barva?" zeptá se. ,,Červená." řeknu a on si to dá do červeného rámečku. 

,,Holky, jdete do sprchy?" zeptá se Lucy. ,,Jop. Jen si vezmu věci." řeknu a začnu se hrabat ve skříni. Vezmu si čistý oblečení, hygienickou taštičku a ručník. ,,Můžeme!" řeknu a vyrazíme. Vejdeme do sprch a zjistíme, že jsou úplně plný. ,,Tak půjdeme ke klukům." navrhne ze srandy Lucy. ,,Proč ne?" zeptám se a obě na mě vykulí oči. ,,Vlastně to není špatnej nápad." zapřemýšlí Jenna. Zasmějeme se a vejdem ke klukům do sprch. ,,Hej, tady je Adam." zašeptá Jenna. Lucy si stoupne před sprchu a schodí ze sebe špinavé oblečení. Pak už jen vidíme, jak ji mizí pravá noha za závěsem a slyšíme Adama, jak říká: ,,Co tu děláš?!" Podívám se pod jeden závěs a spatřím velice známé tetování. ,,Jenn, já jdu." zašeptám a otočím se, ale ona už tam není. Svléknu se a vejdu dovnitř. Zack na mě vykulí oči, ale já to nevnímám a hned ho políbím. Když se odtáhneme, celou si mě prohlídne. ,,Co tu děláš?" zašeptá a věnuje mi svůj žhavej úsměv. ,,U nás bylo plno." pokrčím rameny a on přikývne. Znovu mě sjede pohledem a pak se zastaví na mých rtech. Podívám se mu na ty jeho, pak do očí a zase zpět. Opatrně se přiblíží, ale pak se zase zastaví. Podívá se mi do očí, aby zjistil, jestli mi to nevadí. Lehce zavrtím hlavou a on se mi vrhne na rty. Začnu mu to opětovat a on mě přitiskne ke zdi. Nějakou dobu se tam líbáme, když ucítím něco, co jsem neměla v plánu. Odtrhnu se od něj a on se na mě zmateně podívá. ,,Co?" zeptá se a já kmitnu zrakem dolů a zase nahoru. Zack zrudne a já se uchechtnu. ,,Jsou tu lidi." řeknu a on přikývne. ,,Co takhle, kdyby si mě umyl a já tebe." vezmu do ruky sprcháč a podám mu ho. Vymáčke si trochu do dlaně a začne mě mýt. Jeho ruce putují po mém těle, až se zarazí kousek od mého citlivého místa. ,,Tak a teď já." ukončím to a nanesu si trochu mýdla do ruky. Zack se otočí a já mu umyju záda, potom břicho a vlasy. Miluju jeho vlasy. Hlavně mokrý. Pak si umyju já vlasy a navzájem se usušíme. Oblíkneme se do čistého oblečení a opatrně vylezeme ze sprch. kdyby nás někdo potkal, tak by to nebylo vtipný. 

,,Uvidíme se na večeří?" zeptá se a já s úsměvem přikývnu. ,,A nechceš dnes večer přijít?" navrhne. ,,Jsem dost unavená, takže bych si lehla a hned usnula." řeknu smutně. ,,Tak přijdu já. Když nejsi se mnou, tak neusnu." udělá psí oči. ,,Tak dobře, ale nebudeš mě budit." řeknu přísně a on přikývne. ,,Těším se!" řekne a políbí mě. Vejdu do pokoje a padnu na postel. Zase náročný den!

Další kapitola!

Tak tady je nová kapitola! Není moc zajimavá, ale už jsem jednou psala, že musí být i nezajímavé kapitoly. Jinak máte už nakoupené dárky? Já skoro. Tak děkuju za přečtení a budu ráda za každý vote i komentář. ILY

Písnička: Annet Charitonova - TAKTOMABYT feat. Ben Cristovao

P.S.: A taky se podívejte na moje další dva příběhy- Bad Things a Trouble Love. 

Because, I love you!Where stories live. Discover now