-Chapter 7-

2.9K 95 2
                                    

,,Jenn, tak začni!" řekl Adam a Jenna roztočila poloprázdnou láhev od vodky. Padlo to na Adama. Adam jen pokrčil rameny a políbil ji. Nebylo to nic vášnivýho. Viděla jsem, že to Lucy trochu vadí, ale co jsem mohla dělat? Pak flaška padla na Lucy. Bylo vidět, že ji to udělalo radost. Takhle se to asi třikrát vystřídalo i se Zackem, až láhev, kterou točil Mike, padla na mě. Byla jsem nervozní. Nechci, aby se na mě Jenna zlobila. Mike už byl jen pár centimetrů od mých rtů, když se Zack zvedl a řekl: ,,Hele jsem unavenej a tohle mě moc nebaví. Jdu spát. Užijte si to." a odešel. Všichni se koukali na schody, po kterých před chvílí šel. Musela jsem zatřepat hlavou, abych se vzpamatovala. Prudce jsem se zvedla a běžela ven za Zackem. Vyběhla jsem ven přesně ve chvíli, kdy zabouchl dveře od jeho chatky. ,,Sakra!" zanadávala jsem. Nechtěla jsem se vracet zpátky, a tak jsem šla do klubovny. Sedla jsem si na gauč, co tam byl, a přemýšlela. Proč se najednou zvedl a odešel? Zrovna, když jsem byla na řadě. Proč byl tak naštvaný? Nad tím jsem pořád přemýšlela, až jsem usla.


Byl krásný letní den. Stála jsem na rozkvetlé louce a přede mnou někdo stál. Stál zády ke mně, takže jsem nepoznala, kdo to byl. Popošla jsem před něj, abych mu viděla do obličeje, ale nic jsem neviděla, protože se najednou celý rozzářil. Ocitla jsem se v naší chatce. Na zemi seděli nějaké postavy s rozmazaným obličejem. Něco hráli. Mezi nimi jsem poznala toho kluka z minulých snů. Vedle něj bylo místo, a tak jsem si k němu sedla. Všichni se na mě podívali, ale pak se vrátili k hře. Najednou se mě ten kluk dotkl. Položil jeho ruku na moje stehno a šeptal: ,,Vezmu si tě.......... celou. Pěkně kousek po kousku!" Jen, co to dořekl, se mi přisál na rty. Vášnivě jsme se líbali, když v tom se z něj stala nechutná příšera, která se snažila strčit mi jazyk do krku. Začala jsem se dusit. Rychle jsem ho kopla mezi nohy a odstrčila. Zmizel. Zase. Byla jsem na pláži. Nikdo tam nebyl. Jen já a nějaký kluk. Líbali jsme se. Najednou mi strčil ruku pod triko. Začal mě svlíkat. Přestalo se mi to líbit. Odlepila jsem se od něj. ,,Co to děláš?!" vyhrkla jsem. Jeho oči byly úplně černý. ,,Chci tě. Celou." řekl a položil svou ruku na moje stehno. Rychle jsem se zvedla a on mě následoval. Pomalu ke mně šel a já couvala. Najednou jsem do někoho narazila. Otočila jsem se a za mnou byl zase on. Odskočila jsem a narazila zase do toho kluka. Rozhlídla jsem se kolem sebe a všude byl jen on.Nevěděla jsem, co mám dělat. Prudce se mi zrychlil dech. Už byli odemně kousek, když jsem něco zaslechla. ,,Sarah! Vzbuď se! No ták!"

Prudce jsem se zvedla do sedu. Hrozně rychle jsem dýchala. Na čele jsem cítila kapičky potu. Ucítila jsem na sobě něčí pohled, a tak jsem se otočila. Vedle mě klečel Zack a ustaraně na mě koukal. ,,Jsi v pořádku?" zeptal se položil svou ruku na moje lítko. Zhluboka jsem se nadechla, abych odpověděla s klidem. Cítila jsem jeho vůni. Cítila jsem jeho parfém, ranní cigaretu a mentolovou žvýkačku. Nakonec jsem přikývla a dala nohy na zem. Přistoupil ke mně a klekl si tak, že se opíral hrudí o moje kolena, ruce měl opřené vedle mě a koukal mi přímo do očí. Bylo to tady. Cítila jsem tu neuvěřitelnou touhu ho políbit. Začala jsem zhluboka dýchat. Po chvíli mi můj pohled spadl na jeho rty. Byl tak sexy, když si chytil ret i s jeho piercingem mezi zuby. Všiml si, že koukám na jeho rty a začal se pomalu naklánět. Pohledem taky sklouzl k mým rtům. Těsně před nimi se zastavil. Podíval se mi do očí a čekal, co udělám. Neváhala jsem ani minutu a přisála se mnu na rty. Okamžitě začal spolupracovat. Z klidného líbání jsme se přemístili k vášnivému. Pomalu se zvedl a sedl si vedle mě na sedačku, aniž by opustil mé rty. Začala jsem si pomalu lehat, když v tom se to stalo. ,,To si děláš prdel! Já se poseru!" řekne holčičí hlas. Okamžitě se od sebe odtrhnem. Ve dveřích stála Lucy a vedle ni Adam. ,,Tak mi tě hledáme po celým táboru a ty se tu v klidu cucáš se Zackem? To je vtipný!" řekne prozměnu Adam. Lucy ke mně dojde a podívá se na Zacka. Ten to okamžitě pochopí. Zvedne se popadne svoji čepici a doběhne Adama. ,, Co to bylo? Neříkala si, že máš kluka?" začne na mě chrlit jednu otázku za druhou. ,,Teď se o tom nechci bavit. Já sama nevím, co se stalo. Popovídáme si o tom jindy. A prosím tě, nikomu to neříkej!" řeknu, zvednu se a vyjdu ven.

Celý den jsem jako nepřítomná. Pořád myslím na to, co se stalo. Na obědě a večeři se na mě ani nepodíval. Když jsem šla s holkama na večerní program, Zack nás dohonil. ,,Hej Sar, počkejte! Můžu s tebou mluvit?" zeptá se. Otočím se na něj a pak na holky. ,,Holky, tady máte fáborky a zahrajte si s klukama strhávačku." řeknu a podám jim potřebné věci. Zack mě chytne za loket a odtáhne dál od dětí. ,,Tak o čem chceš mluvit?" zeptám se s hraným nezájmem. ,,Víš to, co se stalo, ehm no......." začne koktat. ,,Nemusíš nic říkat! Byl to omyl! Pochopila jsem! Víš, já mám stejně kluka, takže budem dělat, jako by se to nestalo. Ještě něco?" koukal na mě, jak na zjevení. Otočím se na patě, a chci odejít, ale on mě chytí za zápěstí a přitáhne si mě. ,,Co?!" vykřiknu naštvaně. ,, No já...... Nemyslím si, že to byl omyl. Chtěl jsem se jen omluvit, že jsem to dopustil. Myslel jsem si, že si to nechtěla." řekne nervozně a podrbe se na zátylku. ,,Proto si se na mě celý den nepodíval?! Vážně Zacku? Nemělo se to stát. Neměla jsem to dovolit. Zapomeň na to! Nic nebylo! Už musím jít!" otočím se, křiknu na holky a odejdu. ,,Holky, potřebuju si něco zařídit, takže vám dávám volno." holky zajásaj a odejdou. Vběhnu do chatky a skočím do postele. Lucy s Jenn jsou někde se svýma skupinkama, takže jsem se mohla v klidu rozbrečet. Nevím, proč jsem brečela. Vždyť se známe pár dní a jen jsme se líbali. Nic víc!

Pohled Lucy 

Když jsem vešla do pokoje, na posteli ležela Sar. Měla úplně rudý oči a mokrý fleky na polštáři. Je mi jasný, že brečela. Opatrně jsem ji sundala boty a přikryla ji peřinou. Pak jsem skočila uložit její skupinku. Ležela jsem na posteli a psala si s Adamem, když dole někdo zaťukal. Běžela jsem otevřít. Ve dveřích stál Zack. Neváhala jsem a vrazila mu facku. Ne velkou, ale stačilo to, aby na mě vykulil oči a chytl se za místo úderu. ,,Za co to bylo?" vyhrkl. Ironicky jsem se zasmála. ,,To je za to, že kvůli tobě moje kamarádka brečela a taky, že jsi dovolil, že se ji líbíš!" vyhrkla jsem. Pak jsem si uvědomila, co jsem právě řekla. Vykulil na mě oči. Jejda. ,,Ona ti řekla, že se ji líbím?!" zeptal se. ,,Přímo ne, ale je to na ni vidět. Ale ty nejsi její typ. Koukni se na sebe. Bez urážky, ale ty vypadáš, jako badboy, kouříš, piješ alkohol, máš piercing a náušnici, tetování, mluvíš sprostě, jseš na vysoký jen díky bohatýmu tatínkovi, pícháš každou druhou, a hulíš! Ona je úplnej opak. Nekouří, nepije, nehulí, nemá piercing ani tetování. Její nejhorší sprostý slovo je prdel a aby se dostala na vysokou, bude muset pěkně zabrat. Je jí teprve sedmnáct! Tobě je devatenáct! A taky nemá na každým prstu jednoho kluka. Snad. Vy se k sobě nehodíte. Nech ji být. Netrap ji. Prosím." dokončím svůj proslov. ,,Když ona je jako květina uprostřed tmavýho tunelu. Když ji vidím, začnu se smát. A ten polibek? To byla nejlepší věc, co jsem kdy udělal. Jak ji mám nechat být? To je nemožný!" zakřičí na mě. ,,Nech ji bejt. A máš to!" řeknu a zabouchnu dveře. Začne bouchat na dveře. Opřu se o ně a doufám, že to utlumí ten rachot, aby nevzbudil Sar, ale už bylo pozdě. Uslyším vrznutí schodů, po kterých jde Sar. ,,Kdo to byl?" zeptá se, když nastane ticho. ,,Ehm........Adam. Chtěl jít nahoru, ale ty si spala, a tak jsem mu řekla, ať jde pryč." nechtěla jsem ji lhát, ale jinak to nešlo. Přikývne a odejde zpět na schody, ale pak se zastaví a otočí se na mě. ,,Děkuju. Jsi dobrá kamarádka." věnuje mi úsměv a odejde. Mám pocit, že umřu na výčitky svědomí. Grrr..................


Nová kapitolka! Konečně first kiss! Názor? Jsem s tím docela spokojená (po dlouhý době). Doufám, že se bude kapitola líbit. A POZOR!: Chci moc poděkovat, za víc něž 80 shlédnutí. Jste úžasní! Tak si užijte kapitolu. Hezký den. Mám vás ráda. A užívejte života!

P.S.: Chtěla bych zavíst, že bych sem ke každý kapitole napsala nějakou písničku, která se mi k tomu nejvíc hodí a dám vám tam na ni i odkaz. :P

Písnička: Can't feel my face| Chris Collins cover-  https://www.youtube.com/watch?v=09MHwwPUfpg

                                      S láskou a úsměvem na tváři vaše Lissa :3


Because, I love you!Kde žijí příběhy. Začni objevovat