BÖLÜM 12 - Ve İçindeki Hüzün Serbest Kalır-

483 33 19
                                    

Ben geldimmmmm

Kar tatilleri güzel şey sjsjsjdd

Vasipciğim saolsun:D Öyle tatlı bir adam yok:F

Neyse nasılsınız?

Gördüğünüz gibi ben bombayım.

Bu arada seneye görüşürüz.

Biliyorum çok kötü ama bu espiriyi yapmazdam içimde kalırdı.

Ha bu arada bu bölüm geç geldi çünkü hastalıktan ölüom. Kar güzel olsada fazla yemeyin:d

Anam çok fazla uzatmadan kaçıyım da okuyun.

İyi okumalar:)

Bölüm 12 Ve İçindeki Hüzün Serbest Kalır;

Gregor ne diyeceğini ya da ne hissetmesi gerektiğini bilmiyordu. Bütün vücudu donmuştu, hareket edemiyordu, nefes dahi alamıyordu. Yutkunmaya çalıştı, yapamadı. Sadece boş boş karşısında duran kıza baktı. Ellerini kaldırıp ona gülümseyen Nerissa'yı boğmak istemesi suç olur muydu? Ya da arkasına bakmadan dönüp yerüstüne dönmek korkaklık mı sayılırdı?

Nasıl böyle bir şey olabilirdi!

O aptal kehanetlerin hepsi bitmiş olmalıydı!

Hem kehanet varsa da ona neydi ki?

Kendisi hakkında olması imkansızdı. Sonuncusunda ölmüştü öyle değil mi? Evet! Bütün yeraltı bunu biliyordu! Düşüncelerini dile getiremeden oldukça şoke uğramış ve fazlasıyla sinirlenmiş görünen minik yarasa konuştu.

"Bize yardım edeceğini söylemiştin!" dedi Pusilli sinirle. Nerissa kaşlarını çatıp şaşkınlıkla yarasaya baktı.

"Ne yapmamı istiyorsun onu gelecekten mahrum mu bırakayım?"dedi Nerissa soğuk bir şekilde. Kat kat giysileri içinde gerçekten de kötü görünüyordu.

"Cidden!" dedi Pusilli hınçla, bunalmış gibi bir hali vardı. Nerissa'ya sanki kendisine şaka yapmış gibi bakıyor,koştuğu için bozulan nefesini düzenlemeye çalışıyordu.

Nerissa çatık kaşlarla, ağzı açık ona bakmaya devam etti.

"Ne yani! İlk işi buraya gelmek olmalıydı!" dedi.

"Sana yardım ediyorum işte. Neden aşırı tepki veriyorsun?" ekledi.

Pusilli sinirle bir nefes aldı, kanatlarını hızla çarptı. Nerissa bu soruyu sorduğu için hem şaşkın hemde sinirli bir hali vardı. Hazzard geriye doğru bir iki adım attı. Büyük ihtimalle ikisinin kavga etmesine ramak kaldığını düşünüyordu. Gregor da öyle düşünüyordu. Ve bunun iyi bir şey olup olmadığını bilmiyordu.

"Sence? Ah! Doğruluğu olmayan, kafadan sıktığın kehanetlerinle bize yardım ettiğini sanıyorsun! Ama yaptığın sadece savaşçının kafasını karıştırmak! Buna izin vermeyeceğim! Savaşçının kafasını karıştıramazsın!" diye haykırdı Pusilli. Hızlı hızlı nefes alıp veriyordu, pençeleri şiddetle titriyordu. Gregor küçük yarasayı hiç bu kadar sinirli görmemişti. Aurora ile yaptığı kavgası bile böyle değildi. Nerissa ise bir hayli şaşkın ve incinmiş görünüyordu. Gregor farkında olmadan birkaç adım geriye kaçıştı. Cidden şuan da burada durmak istemiyordu. Hazzard, ikili arasındaki sessizliği bozmak ve küçük yarasayı kendine getirebilmek için şakacıktan öksürdü. Zira Pusilli kendinde görünmüyordu.

Altın yarasa öksürükle birden irkildi, dalgın dalgın bakındı. Gözleri Nerissa'yı bulurken kızgınlığı, yerini endişe ve utanmaya bıraktı. Çekingence Nerissa'ya baktı. Nerissa şaşkınlıkla dona kalmıştı.

GREGOR -İNTİKAM KEHANETİ-Où les histoires vivent. Découvrez maintenant