BÖLÜM 31 - Cevapsız Sorular-

544 27 55
                                    

Ben geldiğmmm

Nasılsınız?

Şu virüs bi bitse de rahatlasak. Yeminlen bıktım artık kötü olaylardan.

Dilkat edin, mümkün olduğunca evde kalmaya özen gösterin ve ellerinizi bol bol yıkayın.

Abi bide sınav var o konuyu hiç konuşmak istemiyorum, moraller sıfır çünkü. Ama takmak yok, tam gaz devam.

Konudan daha fazla çıkmadan efem,

İyi okumalar:)

"Dikkatli olun, sizi burada bekleyeceğiz." diyen Carissa karınca tünelinin girişine bakarken oldukça tedirgin görünüyordu.

"Merak etme Cissy, kimsenin ruhu duymadan Ripred'ı alıp gelmiş olacağız." dedi Gregor sıçanın gerginliğini azaltmak isteyerek.

Sue ile olan konuşmadan sonra karınca onları sadece kendisinin bildiğini iddia ettiği ve sıçan gibi iri yaratıkların geçemediği tünelin girişine götürmüştü ve şu anda herkes tünelin başında son hazırlıklarını tamamlıyordu. Sıçanlar yani; Carissa, Penelope, Flyfur ve Sixclaw onlarla gelmiyordu ayrıca Avarita, Nahya, Crystal ve Aurora, Hazzard -ki kendisi çok gelmek istemiş ama Luxa tarafından fırça yemişti- gelemiyorlardı.

Carissa bir şey demedi, Gregor'a bakmakla yetindi.

"Hadi ama Carissa, bir şey olmayacak göreceksin. Şu durumda biz onlardan daha tehlikedeyiz." diye ileri atılan Sixclaw, gülerek devam etti. "Ayrıca siz gitmeden söyleyeyim, iddiayı ben kazandım."

Pusilli'nin yüzü karardı.

"Ne alakası var!" diye ileriye atıldı.

Bu hareket, Gregor'un irkilmesine sebep olmuştu.

Küçük yarasa, Sue onlara olayları anlattığında esirlerin yanına çok gelmek istemiş ama annesinin gazabına uğramıştı. O da aşağıya onlarla beraber gelemiyordu. Bu Gregor'u hem rahatlatmış hem de daha çok gerilmesine neden olmuştu. Gözünün önünde olsa daha çok dikkat edebilirdi ama aşağıdada her şey batabilirdi.

"Hadi ama karınca iyi çıktı." dedi Sixclaw gülerek. Flyfur oradan kardeşine destek çıktı, "Doğru söylüyor."

Pusilli homurdandı.

"Evet, madem kazandım bir ödülümün olması gerekiyor." diye devam eden Sixclaw pişkince gülümsedi. Pusili mağlubiyetle başını eğdi, "Ne istiyorsun?"

"Kiara ile arkadaş olduğunu biliyorum. Beni onla tanıştırman gerekiyor." dedi Sixclaw.

Küçük yarasa şaşkınlıkla nefesini verdi.

"Kendisi senden köşe bucak kaçarken mi? Hayatta olmaz!" diye haykırdı. Sixclaw gülerek küçük yarasayı iknaya girmişken, Gregor bu atışmayı sadece seyrediyordu.

İçi hiç rahat değildi.

Pusilli'nin hain olması fikri onu çok ürkütüyordu.

Küçük yarasanın böyle bir şeye cesaret edebileceğini düşünmüyordu. Aurora ne derdi? Luxa da kendisini çok seviyordu. Ama Henry den tecrübesi vardı, hem küçük yarasa Luxa bile bilmezken köstebeklerin Broxa tarafından tehdit edildiğini nereden bilebilirdi?

Gitmeden onunla konuşması gerekiyordu!

"Tamam tamam! Buradan çıktığımızda seni onunla buluşturacağım söz veriyorum." dedi Pusilli sıçanın isyanına daha fazla dayanamayarak. Sixclaw gülücükler saçarak kafasını salladı ve kardeşine döndü. İkisi kendi aralarında konuşmaya daldılar.

GREGOR -İNTİKAM KEHANETİ-Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt