A Rosszból Rosszabba

7.8K 418 82
                                    

ÍRÓNŐ: NickiTxox

Bocsánat az enyhe elhanyagolásért. Ez egy mozgalmas hét volt számomra és ezt a bizonyos fejezetet kihívásnak tartottam megírni. Remélem tetszik. :)

Draco SZEMSZÖGE

Megbántam rögtön miután kimondtam.

Én valószínűleg rád fogok gondolni. Komolyan Draco? Tudtam, hogy egy borzalmas ötlet volt visszajönni Roxfortba. Még amikor évkezdéskor felszálltam a vonatra is tapasztaltam a rossz érzést a gyomorszájamnál. Fejben átkot szórtam magamra. Ötletem sincs mi történt velem ezekben az elmúlt hetekben. Mintha meggyógyítani azt a darab piszkot nem lett volna elég, a múlt éjjel jóval rosszabb volt. Valami franc megszállt engem, hogy megcsókoltam azt a sárvérűt tegnap este. Annyira elvesztem a pillanatban, amikor gyötörtem és kínoztam, hogy majdnem elfelejtettem mi ketten kik is vagyunk. Habár pontot kellett adnom, hogy Granger nem éppen rossz csókoló. Arra számítottam, hogy egy kicsit visszafogott lesz, bár őszinte legyek kellemesen csalódtam. A puha ajkainak melege, ahogy a sajátjaim ellenében mozogtak, nem olyan, mint amit másik lányoknál tapasztaltam. A csókjaim velük kemények és követelőzőek voltak, valószínűleg, mert azt feltételezték, hogy úgy szeretem. Miért csókoltam meg azt a mocskos sárvérűt? De akár mi is az ok rá, undorodok magamtól. Csak biztosra kell mennem, hogy senki, abszolút senki sem jön rá erre. Meg kell bizonyosodnom, hogy Granger is csendben van.

Abban a pillantban nagyon nem akartam ezzel időzni. Miután elhagytam a hálókörletemet úgy döntöttem, hogy megyek megkeresem Craket, Monstrot és Blaise-t. Nem pontosan az én ötletem a szórakozásra egy szombaton. Hallgatni, ahogy Crak és Monstro az ostoba teóriáiról fecseg és Blaise henceg az új edzéstervével, amire a nyáron kapott rá. Ez még rosszabb, amikor Pansy a közelben van, folyamatosan Blaise-zel és velem flörtölget... habár főleg velem. Blaise és én gyakran nevetünk, hogy mennyire keményen próbálkozik, de néha megszánom őt.

Ennek ellenére még mindig Crakkel, Monstroval és Blaise-zel töltöttem a nap nagy részét... Kínosan ülve a Mardekár társalgójában, miközben Pansy bemutatózott a 20 új felszereléssel, amit vett. Mi történik a fériasságommal?

* Később aznap *

Megkönnyebbültem, hogy végre visszamehetek a saját szobámba és még boldogabb, hogy láthattam Granger kimozdult. Feltételeztem, hogy Potterrel és Vízlipatkánnyal volt. Végre egy kis békém és csendem lehetett. Ami még ha nem is tartott sokáig... Csak ahogy mondtam, épp azon voltam, hogy leüljek és pihenjek, amikor kopogtak az ajtón, amit egy ismerős hang követett a nevemet hívva.

Egy apró pillanatra fontolóra vettem, hogy csendben maradok és úgy teszek mintha nem lennék otthon.

- Dracoooo tudom, hogy itt vagy, nyisd ki - szólt Pansy kívülről.

Miért nem tud ez a lány valaha is magamra hagyni? Csak egy napra! Sóhajtva, az ajtóhoz sétáltam és kinyitottam, hogy meglássak egy jóval másképpen kinéző Pansy Parkinsont. Éreztem, hogy a szemeim elkerekedtek, ahogyan ránéztem a fekete szoknyájára és a fehér blúzára, ami a dekoltázsát kidomborította. Valamint piros rúzst és erős sminket viselt a szemein. Az egyik olyan mugli lányra emlékeztetett, aki a szex iparban dolgozik. Pansynek egy óriási mosoly ült ki az arcára, ahogy kinyitottam az ajtót.

- Tetszik, amit látsz? - kérdezte tőlem.

Felemeltem a szemeimet a mellkasáról. - Jól nézel ki, de miért vagy így felöltözve?

Vállat vont. - Neked. Be fogsz engedni, vagy hagysz itt állni a hideg folyosón, ha?

Arrébb álltam és intettem a kezemmel, hogy jöjjön be. Büszkén lépett be a vállát hátranyomva és csábító tekintettel a szemeiben. A hálókörlet előszobáját áhitattal végigbámulta.

Stay By My Side (Hermione Granger és Draco Malfoy) FordításWhere stories live. Discover now