Halloween - Első rész

6.9K 345 70
                                    

ÍRÓNŐ: NickiTxox

Helló mindenki! Mint ahogyan az előző fejezetben is jeleztem, megszenvedtem Draco jelmezének kitalálásával. Egy tucatnyi jó ötlet kaptam tőletek, amelyekért nagyon hálás vagyok. Végül is Az Operaház Fantomja stílusú jelmez mellett döntöttem. Mind illbeyourhoneybee, mind shadysmind adta a koncepciót. KÖSZÖNÖM mindkettőtöknek, aaaaannyira nagyon sokat segítettetek. Imádtam a többi jelmez ötletet is, szégyen, hogy nem tudtam mindnek hasznát venni haha, de köszönöm újra, hogy időt szántatok a kommentelésre, és a szavazásra.

Ezt a fejezetet shadysmind-nak és illbeyourhoneybee-nek dedikálom.

Nem vagyok biztos benne, hogy mikor publikálok legközelebb, mert most épp influenzás vagyok, szóval igyekszem. Remélem mindannyiótoknak tetszeni fog ez a fejezet.

xx

Hermione SZEMSZÖGE

Majdnem rögtön meg is bántam, ahogy felvettem. Felmordultam, miközben a teljes tükörképemet bámultam a tükörben. Ginny egy boszorkány jelmezt választott nekem; kivéve, hogy nem úgy néztem ki, mint egy közönséges boszi. Egy mugli katalógusból szerezte be, szóval ez mindent megmagyarázott. A bizonyos kosztümöm egy fekete, és piros fűzőszerű 'ruhából' állt, amely a térdeim fölé ért. Gyönyörűen ki volt dolgozva csipkével, a felső részénél finom arannyal, valamint egy fekete masni lógott középen selyemből. Áttetsző harisnyát hordtam, amely a centikkel a térdem alattig tartott, és cipőket, amelyekben majdnem lehetetlen volt járnom. A jelmez egy egyszerű fekete boszorkány kalapban végződött, amellyel értelmet nyert az egész. Keresztül futtattam az ujjaimat a pillanatnyilag selymesen egyenes hajamon, és felsóhajtottam. Sok időt töltöttem azzal, amíg megcsináltam a füstös sminkem, erre pedig nagyon büszke voltam.

- Hermione - a hang kintről jött, és beleremegtem. - Jössz már? Már vagy legalább negyven perce vagy oda benn.

- Ja... Csak egy perc - szóltam vissza. Abban a pillanatban igazán le akartam tépni a jelmezem, és felvenni a normális ruháimat, amelyeket eddig is hordtam. Nem igazán tudtam, hogy van-e bátorságom Draco elé lépni így. De Ginny nem lett volna elégedett velem. Le kellett nyelnem.

- Hermione. Siess! Most - Draco most már türelmetlennek hangzott.

- Oké. Jézus, te rosszabb vagy, mint egy lány - morogtam. Lassan sétáltam a fürdőszoba ajtóhoz, és hezitálva nyomtam le a kilincset. Vettem egy mély levegőt. Túl késő, hogy visszalépjek, már a fürdő bejáratánál álltam. Mielőtt először ránézhettem volna, éreztem, ahogy a szemei végig vándoroltak a testem teljes hosszán. Amikor végre összeszedtem a bátorságom, hogy felemeljem a fejem megláttam a tátott szájú Dracot.

- Nos... - motyogta, amint a szemeit lassan felemelte a mellkasomról az arcomra. - Semmiképpen sem számítottam arra, hogy így fogsz festeni.

- Ó istenem. Nagyon rossz, ugye? Meg fogom ölni Ginny-t.

- Nem - kiáltott fel, aztán nevetett. - Annyira... másképp nézel ki, de jó értelemben. Muszáj bevallanom, hogy most elég sok mocskos gondolatom van.

Elpirultam. - Én... Nos... Köszönöm. Habár nem a mocskos gondolatok részére értem.

- Nos, őszintén szívesen - válaszolt még egy pillantást vetve a kinézetemre.

- Szóval merre van a jelmezed? Nem fogsz beöltözni, nem igaz? - kérdeztem, ahogy a kék pulcsijára és a fekete szakadt nadrágjára pillantottam.

Megrázta a fejét. - Nem igazán kedvelem a beöltözést, hogy őszinte legyek, de lehetséges, hogy én is csatlakozom a tradícióhoz.

- Ó rendben, és mi leszel?

Stay By My Side (Hermione Granger és Draco Malfoy) FordításWhere stories live. Discover now