Gyűlölet

3.8K 195 37
                                    


ÍRÓNŐ: NickiTxox

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és ebben a fejezetben egy kicsit mást csinálok... Szóval egy másik szemszöget is megjelenítettem Hermione és Draco mellett. :)

Valamint persze az is hihetetlen, hogy a történetem majdnem elérte az ötvenhatezres olvasottságot... Ez egyszerűen csodálatos! Annyira hálás vagyok mindenkinek, aki támogat!

_______________________________

Hermione SZEMSZÖGE

- M-mire... célzol? - egyszerűen nem bírtam feldolgozni a történéseket. A szemeim gyorsan kutatták a környezetem, kétségbeesetten keresve valamit, vagy valakit, de semmi se volt ott. A folyosón csak Blaise és én álltunk. Persze, hiszen hamarabb elmentem a vacsoráról. Ezúttal már igazán bántam. A szorítása erősödött a csuklóm körül, amelytől összerezzentem.

- Azt hiszem pontosan tudod mire gondolok - mondta nekem teljesen normális hangon.

- De nem tettem semmit! - nyöszörögtem. Megfontoltam a kiabálást, de tudtam, hogy a következmények nem tetszettek volna.

- Ó, dehogynem. Te és ő - enyhén közelebb lépett felém, miközben visszafogott hangon beszélt.

- Sajnálom, de ez... Ez kettőtök ügye. Nem akarok a része lenni. Bármit megteszek, amit kérsz, csak engedj el és nem fogom senkinek se elmondani - tudva, hogy Dracora gondolt, egy kis félelem lapult a hangomban, de nem voltam képes megfelelően leplezni. Draco figyelmezetett Blaise-zel kapcsolatban, tisztán emlékszem. Nem is gondoltam rá egészen addig a napig. És akkor, ott sokkal jobban megijedtem, mint előtte. Nem hiszem, hogy az incidens Crakkel és Monstroval felér ezzel. Valami miatt úgy éreztem képtelen vagyok megmozdulni a rettegéstől. Tudtam, hogy abban a pillanatba ki tudnék szabadulni Blaise szorításából és futni, de nem bírtam mozogni. Lélegezni sem. Csak Blaise sötét szemeit és rángatózó mosolyát láttam, csak ezekre tudtam fókuszálni.

- Igazán lassú napod lehetett Sárvér - az ujjbegyei egy erős szorítással a csuklómba mélyedtek. Halk nyöszörgés hagyta el a számat. - De látod, ahhoz, hogy bosszút álljak, téged kell célba vennem. Van fogalmad róla milyen érzés elveszíteni valakit, akit szeretsz?

- Igen - mondtam üres hangon. - Tudom, hogy nem könnyű, de nem teheted ezt. A dolgok csak...

- Rosszabbak lesznek tőle? Igen, már hallottam. De nem érted, fogalmad sincs semmiről. Ha te szenvedsz, akkor ő is, és ezért én bármire képes vagyok.

A csend elhatalmasodott közöttünk egy pillanatra, és a fogása engedett. A reményeim, hogy szabadulhatok összeomlottak, amikor újból rászorított, de most még erősebben.

- Szóval... t-te bántani fogsz... engem? - dadogtam félve attól ami történni készült.

Rám vigyorgott önelégülten. Meg tudtam volna esküdni, hogy izgalmat láttam a szemeiben.

Ginny SZEMSZÖGE

Egy hangos és súlyos ásítás hagyta el a szám. Harry és Ron a kviddicsről kezdtek el civakodni, ezt a témát pedig már régen meguntam. Néha több, mint boldogság volt beszélgetni a bátyámmal és Harryvel, de aggódtam, aggódtam Hermione-ért. Sose ment még el vacsoráról ennyire korán. Nagyon is úgy tűnt, hogy furcsa hangulatban volt aznap. Csak remélni mertem, hogy semmi köze sem volt Malfoyhoz. Stabilan hittem abban a kijelentésembem, hogy a dolgok nem érnének jól véget, ha akármi módon is bajba keverné. Azt hiszem egyszerűen csak túl védelmező voltam. Hermione mindig is egy testvér volt a számomra és a gondolat, hogy egy tökfej bántsa, teljesen felforralta a vérem. Egy elégedetlen pillantást vetettem a bátyámra amikor nem figyelt. Mostanság sokszor megbántotta Hermionet és ezért haragudtam rá, de nagyon. Ámbár nem sokáig tartottam ezt, hiszen végülis egy vérből valók vagyunk, akár tetszik, akár nem.

Stay By My Side (Hermione Granger és Draco Malfoy) FordításWhere stories live. Discover now