Feszültség Roxmortsban

5.2K 226 126
                                    

ÍRÓNŐ: NickiTxox

Nem vagyok benne biztos, hogy hánykor keltem, de tudom, hogy korán volt. Nem is aludtam kora reggelig, mivel multifunkcionálva próbáltam megcsinálni a házikat, miközben papírokat cseréltem az ajtó alatt Dracoval. A kezemmel a párnám alá nyúltam és kihúztam a legújabbakat. Az elegáns kézírásának látványa megmosolyogtatott. Átolvastam párszor még a kis jegyzeteket, hogy motiváljam magam a nap elkezdéséhez.

Akármennyire is mókás, abba kell hagynunk, mert nem tudok koncentrálni a munkámra. De ne legyél túlzottan csalódott Draco.

A válasza ez volt:

Ó biztos vagyok benne, hogy nem lesz problémád a koncentrálással Miss Mindentudó Granger. És egyébként is, imádod a figyelemelterelést. Lásd be. Még én is igazán ellenállhatatlannak tartom magam.

Ezt követte a válaszom:

Ez nem lep meg. Az önteltséged sosem maradt észrevétlenül. Most fejezd be, meg kell csinálnom a bűbáj leckémet és aludni akarok éjfélkor. Neked is aludnod kellene.

Azon gondolkodtam, hogy vajon miért tartott annyi ideig, hogy válaszoljon. Nagyon kíváncsi voltam, hogy elolvassam a levelét, amikor végre átcsúsztatta az ajtó alatt.

Jobb szeretnék veled aludni, mint múltkor... Nem tudom elfelejteni azt az estét.

Emlékszem elpirultam, amikor megkaptam ezt a levelet, Draco különös módon meg tudott lepni és nem tudtam mit válaszoljak. Végül a lap szélére firkantottam...

Én se. Horkolsz, de nagyon.

Az utolsó emlékem múlt éjjelről az Draco kacarászásának hangja, amikor felkapta a levelem, amelyet egy "Jó éjt Hermione"-vel zárt. Visszatérve a jelenbe; szenvedtem azzal, hogy levegyem a pizsamám és felvegyem a talárom. A múlt éjjeli alvás hiánya teljességgel erőt vett rajtam. Keresztül húzni a hajkefémet az elaludt hajamon még nagyobb kihívás volt. Pár extra percnyi ásítozás és a lustaságon való erővétel után végre kiléptem a közös szobába. Felkaptam pár könyvet, készülődve a napra,  amikor meghallottam a zuhany hangját a fürdőből. Persze ki más lehetett volna, mint Draco. Aztán az jutott eszembe, hogy milyen fura volt Dracotól, hogy korán kelt. Általában észre sem veszem, hogy lejön reggelizni a nagyterembe, csak tíz perccel reggeli vége előtt szokott megjelenni. Hallva a zuhany hangját visszatértek a tegnap reggel emlékei, amikor Draco úgy döntött csatlakozik hozzám a zuhanyban. Az emlék mind kínossággal, és mind egy kis izgalommal töltött el. De akkor is, az idióta megkérdezhetett volna előtte. Ekkor ötlött az alattomos kis terv a fejembe. A fürdő felé sétáltam és kinyitottam az ajtót, először hezitálva. Beléptem a gőzzel teli szobába és megköszörültem a torkom. Jobb lesz, ha nem idegesíti fel magát rajta.

- Hermione te vagy az? - szólt Draco és kidugta a fejét a zuhanyfüggönyön, eltakarva a teste nagy részét, kivéve a mellkasát. Egy büszke mosoly jelent meg az arcán. - Úgy látom visszatértél egy második menetre.

Elvigyorodtam. - Óh Draco, mennyire tévedsz.

Mielőtt válaszolni tudott volna, a WC felé sétáltam végig tartva vele a szemkontaktust, mire először összeráncolta a homlokát, aztán rájött, hogy mit is terveztem.

- Hermione.... ne hogy megmerd... Ne húzd le... ne... aaahhh.

Draco kiengedett egy hökkent kiáltást, és egy merő szitokszót, amelyeket a szüleim megtiltottak, hogy használjak, de olyanokat is mondott, amiket nem ismertem. Keresztbe fontam a karjaimat, ahogy néztem a növekvő víznyomást a zuhanyból, a nevetésem irányíthatatlan volt.

Stay By My Side (Hermione Granger és Draco Malfoy) FordításWhere stories live. Discover now