Capitol 6- Diana

12K 664 139
                                    

6. Diana

Este aproape miezul noptii si Eva încă nu a apărut. Sunt îngrijorată pentru cum a decurs întâlnirea, dar nu atât de mult încât să pun mâna pe telefon să o sun. Stiu ca este descurcareata si sunt sigura ca a facut impresie buna. Motivul pentru care nu pot sa adorm este ca vreau sa fiu treaza atunci cand se intoarce. Abia astept sa-mi povesteasca. Sunetul cheii ce se rasuceste in broasca ma face sa sar ca arsa de pe canapea. Ma indrept cu pasi mari spre hol, asteptand ca usa sa se deschida.

-Hei, spune Eva cu gura pana la urechi. Aici ai stat in tot acest timp? ma intreaba.

Eu ma arunc asupra ei si o strang in brate.

-Te-am asteptat. Am citit pana acum, vino, trebuie sa-mi povestesti tot, ii zic inhatand-o de mana si tragand-o spre camera mea.

Aura abia maine va parasi apartamentul, asa ca si in aceasta seara Eva v-a imparti patul cu mine.

-Cum a fost? intreb dupa ce inchid usa in urma noastra.

Eva isi dezbraca paltonasul si isi arunca pantofii din picioare la marginea patului. Isi baga mana prin par si si-l strange intr-o coada dezordonata, la spate. Isi dezbraca rochia si o agata la locul ei in dulap. Toate aceste lucruri ma fac sa-mi pierd rabdarea. Daca este sa ma iau dupa chipul si starea ei imi dau seama ca totul a decurs bine, insa vreau mai mult de atat.

-Nu ai de gand sa vorbesti odata? intreb facand usor pe bosumflata.

-Ba da, dar sunt obosita si simt nevoia sa ma bag in pat, raspunde Eva razand.

-Haide mealco, ii zic bagandu-ma in pat pe partea mea.

Dupa ce se imbraca cu pijamalele, Eva se aseaza langa mine. Ne proptim pernele in asa fel incat chipurile noastre sa fie fata in fata.

-A fost bine, incepe Eva sa spuna. Adica la modul chiar distractiv. Antonio s-a purtat ca un gentleman, iar asociatii lui de asemenea. Nu au banuit ca sunt escorta, asa ca m-au tratat ca si cand as fi fost partenera lui Antonio.

-Nici nu aveau cum sa stie, si in plus chiar daca ar fi avut dubii, nu cred ca puteau sa te trateze urat. Cum te-ai descurcat cu traducerea?

-Floare la ureche, am avut la inceput cateva emotii pentru ca numai vorbisem de mult timp in italiana, insa mi-am revenit si cred ca am facut fata cu brio. Adevarul este ca nu ma asteptam sa fie chiar asa. La modul serios, chiar sunt incantata de cum a decurs totul. Abia astept sa repet acest lucru, spune Eva cu incantare in glas.

-Ma bucur, zic rasufland usurata.

Chiar daca ea a mi-a spus ca nu are nicio problema cu iesirea din aceasta seara si cu faptul ca Ralf a angajat-o in firma, eu stiu ca in adancul sufletului ei, exista un mic cui. Nu e genul care sa se avante asa cu capul inainte, iar lucrurile astea sunt noi pentru ea. La fel m-am simtit si eu la inceput. Am trecut prin toate starile posibile. Chiar daca prima mea experienta nu a fost una care sa ma incurajeze (asa cum a trait-o in aceasta seara Eva), Ralf a avut grija sa-mi dea incredere ca totul va fi bine. Si a fost. Sunt multumita de ceea ce fac si cu unele exceptii, imi place.

-Nici nu am simtit cand a trecut timpul. Am vorbit atat de multe lucruri. La sfarsit Antonio mi-a spus ca isi doreste sa ma revada.

-Asta e minunat. Antonio face parte din categoria celor pe care chiar iti doresti sa-i revezi. Nu sunt toti asa, insa nu trebuie sa-ti faci griji. O sa poti sa-i triezi in functie de cum vor fi viitoarele intalniri.

-Asa este, imi raspunde Eva cascand. Desi meseria asta este neobisnuita, in mintea mea lucrurile incep sa se clarifice. Cred ca o sa ma descurc.

-Totul este foarte simplu. Tot ce ai de facut este sa urmezi regulile pe care ti le-am spus. In plus daca ai scapat de acel prim impuls care te-ar fi putut pune pe fuga, este minunat. Nu ai cum sa dai gres.

Seducție (Finalizată)Where stories live. Discover now