19

1.9K 83 4
                                    

- Nu imi vine sa cred ca era sa pierdem avionul din vina ta, Francis! spun nervoasa urcand in avion.
- Nu e vina mea ca am gasit niste haine care imi plac, spune oftand.
- Pe bune? Am vazut doar o plasa cu haine si doua tipe cu care ti-o trageai in baia fetelor...deodata!
- Ce? Omul nu mai are voie sa aiba un threesome?
- Erau gemene.
- Pai m-am asigurat ca au formele la fel de mari, spune el chicotind.
- Doamne! spun oftand.
Da! Era sa pierdem avionul si, pentru o clipa, ma gandeam sa o sun pe mama sa trimita avionul dupa noi. Niciodata nu mi-a placut transportul in comun, dar ai mei mi-au zis sa fiu ca un copil normal, caci dupa o sa dau pareri gresite...si aveau dreptate, dar incapatanarea mea a fost uriasa...si inca e.
In orice caz, da, era sa pierdem avionul doar pentru ca Francis si-a luat niste haine si si-a facut timp sa si-o traga si cu doua tipe, in timp ce noi asteptam ca prostii. Si eu a trebuit sa descopar asta, din pacate. Iar dupa ce i-am distrus threesome-ul, Stefan a trebuit sa se dea la una de acolo (si sa ma abtin sa nu o omor pe blonda) ca sa putem ajunge la timp. Macar am reusit sa urcam si sa plecam...
- Vai! Ce nervi mi-a facut Francis, spun oftand, asezandu-ma.
- Te inteleg. Si cand ma gandesc ca l-ai gasit cu alea...
- Da. Dar, sincer, nu are gusturi rele.
- Merci! spune Francis din spatele meu.
In spatele nostru erau Francis si Caroline, iar paralel erau Iris si Eric fiind la fel de romantici ca intotdeauna, facandu-i pe restul pasagerilor sa se gandeasca ori la sinucidere ori la cat de draguti sunt. Dar lui Caroline ii aducea aminte de John si de cum a refuzat sa vina...se pare ca avea planurile deja facute cu Lucas, iar pentru Francis e o veste buna, caci poate se va apropia de ea. Dar pana acum Caroline a fost trista si nu a bagat pe nimeni in seama...voia doar sa se sarute cu John sub vasc, voia un moment de Craciun, voia doar ceva romantic.
- Caroline, esti ok? spun eu.
- Da. Cat de cat, spune ea oftand.
- Nu te mai gandi. Poate o sa faceti Craciunul impreuna.
- Sa speram. Adica ai mei sunt in Brazilia de Craciun, iubitul meu in alta parte a tarii, iar eu mi-l fac singura.
- Uhm...ne ai pe noi? spune Francis.
- Stiu, dar...of! Raven stie la ce ma refer.
- Eu? Lasa ca poti sa o faci si cu Francis, spun chicotind.
Francis a chicotit, iar Caroline sigur si-a dat ochii peste cap.
- Ce iti mai place tie sa enervezi oameniu, spune Stefan cu un zambet ironic.
- Pai asa te-am facut si pe tine sa ma placi, spun zambind.
- Nu neg, spune apropiindu-se.
Am chicotit si l-am sarutat. Si-a pus una din maini pe piciorul meu, in timp ce cu cealalta ma tragea cat mai adanc in sarut.
- Puteti sa nu va mai spalati pe dinti? Unii pe aici nu au parteneri, spune Caroline.
- Dar Francis ce e? spun eu.
Caroline nu a zis nimic, ci doar si-a incrucisat mainile la piept, gandindu-se din nou la John al ei. Atunci m-am enervat si m-am intors cu fata la ea.
- Hai frate, daca tot te plangi ca n-ai cu cine te linge, de ce nu te pupi cu Francis? Nu are de unde sa afle John. Si, oricum, exista vascul si, daca vrei, iti nascocesc eu o minciuna si o implic si pe mama ca sa fie mai credibil. Puii mei! Daca tot te mananca hormonii, scarpina-te!
Caroline m-a privit furioasa, dar, dupa ce s-a linistit putin, si-a intors privirea spre Francis, apoi l-a tras intr-un sarut. Dupa ce si-a dezlipit buzele de ale lui, s-au privit in ochi intr-un mod ciudat...rau...insa mi-a adus aminte de cum l-am privit pe Stefan dupa ce l-am sarutat in ploaie, dar si de...de primul sarup pe care l-am avut cu Lucas. Aceleasi priviri le au si ei acum. Insa, dupa ce s-a trezit la realitaye, s-a inrosit putin si si-a intors privirea inapoi catre geam, avand totusi un mic zambet pe fata. Francis era extrem de fericit, iar eu atunci i-am mimat un "imi esti dator toata viata", iar el a acceptat, dand frenetic din cap, avamd un zambet pana la urechi. Sper ca draga mea Caroline si-a luat gandul de la John pentru o clipa. Cand m-am intors, mi-am intors privirea sore Eric si Iris. Ea statea pe umarul lui, doar ca privirea ei sugera ceva...sugera emotie, dar...dar si putina teama. Sigur se gandea la Leo...sau mai degraba la intalnirea cu el. Nici nu vreau sa imi imaginez ce moment ciudat o sa fie in momentul in care Leo, Iris si Eric o sa se afle in aceeasi camera. Ma gandesc doar ca fratele meu va fi al naibii de nervos, in timp ce Iris va fi pusa intr-o postura super ciudata: intre fostul si actualul, ea avand sentimente pentru amandoi.
- Saraca Iris, soptesc eu.
- Oh da. Ea o sa fie cea dezavantajata, imi sopteste Stefan.
- Mda. Si, din pacate, cum frate-miu e foarte impulsiv, s-ar putea sa faca prostul o prostie...iar eu si Iris suntem constiente de asta si nu vrem.
- Nu te mai gandi si hai dormi. E un drum lung pana acolo.
- Crede-ma ca mie si lui Iris ne-a luat mai mult cu masina si nu am dormit deloc! Facem maxim 2 ore. Nu e prea mult.
- Stai! Tu ai avion personal si nu ai mers cu el?
- Nu. Am preferat un drum lung pentru a mai sta cu Iris, caci credeam ca nu prea o sa ne mai vedem.
- Oh...chiar ca! Acum de ce nu am mers cu avionul vostru?
- Pentru ca vreau sa fiu un copil normal pana cand coboram in masina. Lasa-ma sa ma bucur de cele 2 ore ramase de normalitate, spun punandu-mi capul pe umarul lui.
- Ok, draga, spune chicotind.
Si uite asa s-au mai scurs 2 ore din viata mea in care am stat pe telefon si am ascultat muzica. Oricum, nu regret nimic!
Ne-am dat jos din avion, ne-am luat bagajele si ne indreptam spre iesire.
- Va anunt de pe acum ca nu trebuie sa va mirati de ceea ce o sa vedeti la iesire, spune Iris privindu-ma.
- De ce? spune Caroline.
- Mamei mele ii plac chestiile...fastuoase.
- Ce dragut! Si ce e asa rau in asta? spune Caroline.
- Nu e nimic rau, dar o sa va dati seama de ce ii plac lucrurile fastuoase imediat ce o sa o cunoasteti. Nici bine nu o sa iasa pe usa si o sa ii stiti si numele, spune Iris chicotind.
- Ok? Pai si frate-tu? spune Francis.
- Cu frate-miu o sa fie complicat. Depinde de starea lui.
- Eu vreau sa il cunosc pe fratele tau, spune Eric.
- Oh...da. El probabil nu o sa vrea nici macar sa te vada. Sti? El inca o iubeste pe Iris si mna...iti dai seama. Sa fi vazut ce despartire dramatica am avut la aeroport.
- Si ce s-a intamplat? Iris nu mi-a dat prea multe detalii, spune Eric.
Eu am privit-o pe Iris si ea pe mine. Amandoua aveam ochii mari, friica in sange, in timp ce ne intrebam ce ar trebui sa raspund.
- Oh...pai ea ce ti-a zis.
- Mi-a zis doar ca l-ati condus.
"Oh! Perfect! Nascocesc eu ceva..."
- Ah! Pai Iris a vrut sa te scuteasca de...de faptul ca a dramatizat! Da! Se ruga de Iris sa se impace. Saracu, a ajuns sa se roage de o fata, in timp ce restul s-ar sinucide pentru el, spun eu.
- Da. Il inteleg. Si eu as face la fel daca cineva mi-ar lua-o pe draga mea Iris, spune el zambind si o saruta.
Mi-am dat ochii peste cap si dupa am observat ca am ajuns in fata usii, asa ca m-am oprit.
- Acum e acum, oameni buni! De acum se pare ca imi veti sti originile.
Am deschis usa si am iesit prima cu Iris si Caroline, iar baietii in urma noastra.
- Trebuie sa fie pe...ah! Uite-o venind, spun zambind.
In zare se vedea draga mea limuzina neagra venind, stralucind briliant in lumima soarelui si a oamenilor de pe strada ce nu stiau sau poate banuiau a cui e. M-am uitat la ceilalti si, exceptandu-i pe Stefan si Iris care se asteptau la asa ceva, aveau gurile cascate si priveau cu ochii mari cum venea limuzina.
Dupa ce a parcat, dragul meu sofer, dupa ce m-a luat in brate, ne-a luat bagajele, le-a bagat in portbagaj, apoi am urcat in masina. Imediat ce am pornit la drum, i-am dat sticla de sampanie lui Stefan, iar eu am impartit paharele fiecaruia. El a deschis sampania si a turnat fiecaruia, in timp ce ei inca ma priveau surprinsi.
- Daca si acum inca sunteti socati, inseamna ca atunci cand o sa ii intalniti pe ai mei o sa faceti stop cardiac, spun chicotind, apoi mi-am dat pe gat sampania.
- Iris, ce urmeaza? spune Eric putin ingrijorat catre Iris.
- O sa vezi, spune zambind si isi pune picior peste picior.
- Deci tu esti putred de bogata, spune Francis.
- Yup.
- Dar sti ce nu inteleg? Daca ai atatia bani de ai putea sa iti cumperi Parisul si sa il dai pe chirie, de ce stai la camin si...si pari asa normala? spune el.
Cand am vrut sa imi incep povestea, mi-a luat-o Iris inainte.
- Pai ai ei i-au zis sa se comporte ca o fata normala, chiar daca are un anumit buget, caci se pot creea prejudecati si chestii de genu, iar ea nu i-a ascultat si a vazut ca aveau dreptate.
- Oh...pai si ce ne mai asteapta. Un palat? spune Francis.
- Defapt e un conac, spune Stefan.
- Deci vom avea fiecare camera lui! Perfect! spune Caroline.
- Perfect? Pai dupa ce l-ai sarutat, te-ai inrosit putin, apoi ai zambit cand te-ai uitat pe geam, deci nu cred ca e perfect.
Caroline s-a facut toata rosie si si-a pus mainile pe fata, pentru a-si acoperi reactia, in timp ce Francis zambea pana la urechi si se uita la ea, iar noi ne abtineam sa nu radem. Sunt adorabili impreuna, ce naiba?!
Nu dupa mult timp, am ajuns. Atunci cand s-au dat jos din masina, s-au holbat si la casa mea cu gurile cascate, iar cand au iesit ai mei din casa, am simtit ca mi se sparg timpanele.
- STAI, CE?! tipa ei la unison.
Iris si Stefan au chicotit, iar eu mi-am dat ochii peste cap. De acum clar nu o sa mai fiu o fata normala.
Mama a alergat si m-a luat strans in brate, in timp ce tata a venit incet, dar cu un zambet urias pe fata.
- Scumpo, mi-a fost asa de dor de tine! spune mama.
- Si mie, dar ar fi bine sa imi dai drumul, caci ma sufoci.
- Oh, scuze, spune chicotind si imi da drumul.
Atunci cand tata a ajuns langa ea, a luat-o in brate si a tras-o langa el. Ma intrebam de ce a facut asta, insa raspunsul a venit imediat.
- Mama ta arata bestial! simi sopteste Francis.
Imediat ce am auzit, i-am dat un cot in burta. Se pare ca mama atrage pana ca si adolescenti...iar asta imi aminteste de momentul in care Lucas a complimentat-o pe mama atunci cand m-a scos prima data in oras...
- Iris, el e Eric? spune mama zambind.
Iris a zambit si l-a luat in brate pe actualul ei iubit.
- Eu sunt...spune mama dar o intrerupe Eric.
- Stiu cine sunteti, doamna. Stiu cine sunteti voi. Cum as putea sa nu stiu?
- Oh. Ma bucur, spune mama chicotind.
- Vreau sa spun ca aratati minunat! Acum inteleg de ce faceti furori printre barbati, spune chicotind.
- Oh, dragule. Multumesc! Dar e o binecuvantare si un blestem, in acelasi timp, spune mama.
- Da. Toti va stim povestea, spune el zambind.
Mama a zambit si si-a intirs privirea spre Iris, insa nu mai avea acelasi zambet stralucitor si se vedea ca nu stia daca sa o spuna sau nu. Pana la urma a inspirat adanc si si-a facut putin curaj.
- Iris, Leo nu a venit. A spus ca mai are niste treaba pe acolo si nu stie cand vine, dar ne-a asigurat ca vine pana la Craciun. Sper ca nu o sa fie vreo problema ca vine. Adica daca vrei, poti merge altundeva cand vine sau...nu stiu. Cum vrei tu, spune mama.
Si ai mei stiu despre situatia dintre Iris si Leo si s-ar parea ca stiu mai multe decat o fac eu...
- Oh. E...e ok. O sa stau cu Eric, spune Iris cu un mic zambet oe fata.
- Eric, daca vrei putem sa iti aducem un bodyguard, spune tata.
- Stai, ce?! De ce?
- Atunci cand vine vorba de Iris, fiului nostru nu ii prea place sa vada baieti in jurul ei. Dar o vorbim oricum si noi cu el, spune mama.
Eric a vrut sa spuna ceva, dar Iris l-a oprit. Probabil o sa ii explice mai multe mai tarziu.
Mama a oftat si s-a intors spre noi si a zambit.
- Mama, ei sunt Francis si Caroline, iar oe Stefan presupun ca ti-l amintesti, spun eu.
- Oh. Ma bucur sa ii cunosc pe prietenii fiicei mele, spune ea zambind dulce.
S-a uitat la mine si Stefan, dar nu a zis nimic...a zambit doar, deci probabil si-a dat seama.
- Ok, deci haideti inauntru pentru un tur al casei. De bagaje se vor ocupa angajatii, spune zambind.
Cand am vrut sa fac un pas, s-a pus tata in fata mea zambind, iar dupa ce le-am facut semn ca totul e ok, restul au mers dupa mama. Imediat ce usa s-a inchis in urma lor, pe fata tatei a aparut un zambet.
- Ce? spun eu.
- Tu si Stefan, ha? spune incrucisandu-si mainile la piept.
M-am inrosit pentru o clipa, apoi am oftat. Oamenii astia m-au facut si m-au crescut, deci e clar ca ma cunosc extrem de bine.
- Da, eu si Stefan. Ai vreo problema? spun zambind, incrucisandu-mi mainile la piept.
- Pai auzisem si de un alt baiat. Lucas parca.
M-am inrosit toata si am simtit cum imi bate inima extrem de tare. E clar ca Iris le-a spus...
- Mda...Lucas. Ce-i cu el?
- El de ce nu a venit?
- El e cu familia si prietenii lui.
- Pai si tu nu esti prietena lui?
- E complicat, spun oftand.
Tata m-a mai privit cateva momente, apoi a devenit serios.
- Ce s-a intamplat de ai ajuns sa il placi pe Stefan din nou?
- L-am placut iar?
- Sigur nu e vina acestui Lucas?
Am inghitit in gol.
- Ce v-a mai spus Iris?
- Iris? Iris ne-a zis doar ca exista si un Lucas in viata ta si nimic mai mult. De ce? spune suspicios.
"Si-a dat seama de ceva! Nu trebuie sa ma dau de gol..."
- Oh. Am inteles. Pai eu si Lucas suntem prieteni.
- Si nu il placi deloc?
Atunci inima mea a luat-o razna si am stiut in momentul ala ca m-am dat de gol...si atunci i-a aparut si zambetul ala jucaus.
- Deci e ceva intre tine si acest Lucas.
Eu am oftat si nu am spus nimic, lasandu-mi privirea in jos.
- Si nu ai de gand sa imi spui nimic despre acest Fat-Frumos?
- De ce ma intrebi asta?
- Pentru ca reactia pe care ai avut-o cand ai auzit de Lucas am mai vazut-o, spune zambind.
Ochii mei s-au facut cat doua cepe iar inima mi-a sarit din piept. Mi-am ridicat privirea si i-am vazut zambetul. Zambetul ala il avea cand isi amintea de vremurile petrecute cu mama, cand o priveste pe mama, cand...cand pur si simplu se uita la verigheta sa si isi aminteste de nunta. Zambetul ala nu e bun, mai ales pentru ca acum vorbim de sentimentele mele pentru Lucas.
- Tata, nu il...
- Esti sigura?
- Da.
- Daca zici tu...
- Asa e! E un bou!
- De ce?
- Pentru ca...pentru ca a incercat sa o violeze pe Iris!
- Nu cred ca de aia.
- Ba da!
- Pe bune? Pai si i-ai spus?
- Da!
Tata a inceput sa rada.
- Raven, ce s-a intamplat defapt in momentul in care ai izbucnit?
- Pai am aflat ca el a....
- Raven, te cunosc. Nu mai minti.
- Nu mint!
- Raven...
- Tata, nu sunt indragostita de el, ok? spun incrucisandu-mi bratele la piept.
- Ok ok. Si cum a fost primul sarut? Presupun ca l-ai avut cu Stefan.
"Cum cacat sa ii zic lu tata ca primul sarut l-am avut cu Lucas?!"
- Putem trece peste?
- De ce? Nu saruta bine?
- Nu, dar...lasa...
- De ce sa trecem peste? Adica e doar o...stai!
- Stai?
- Tu ai avut primul sarut sau...
- Da, l-am avut.
- Pai si atunci...oh.
"STAI, CE?! OH? NU!"
- Oh? Nu. Nu e niciun oh, spun panicandu-ma putin.
- Raven, tu ai avut primul sarut cu Lucas?
Obrajii mei mi s-au inrosit, iar eu mi-am acoperit fata cu mainile. Tata a inceput sa rada in hohote.
- Nu mai rade! spun luandu-mi mainile de pe fata.
Iar el a continuat sa rada. Am oftat si mi-am incrucisat mainile la piept. Eram nervoasa ca facea asta, iar cand a vazut, s-a mai linistit si a venit langa mine.
- Ai terminat?
- Da, dar tot e amuzant. Ai zis ca nu esti indragostita de Lucas.
- Pai nu sunt.
- Atunci?
- Atunci nimic.
- Raven, de ce nu recunosti?
- Pentru ca nu stiu cum e sa iubesti pe cineva! Nu am trecut prin asta si in niciun caz nu am avut norocul de a ma fi impiedicat de sufletul meu pereche!
Simteam un nod in gat, iar atunci tata m-a luat in brate. Mereu mi-am dorit sa patesc ca ai mei! Sa vad o persoana si sa simt tot ce nu am mai simtit pana atunci, sa o privesc si sa vreau sa fie a mea, sa stiu ca...ca e sufletul meu pereche. Cine nu si-ar dori asta?
- Scuze ca...
- Nu-i nimic, tata, spun strangandu-l in brate.
- Dar te deranjeaza cand vorbim de el.
- Pai m-a ranit...
- Inteleg, dar te mai pot intreba ceva?
- Uhm...ok...
- Cum a fost primul sarut? spune dandu-mi drumul.
L-am privit cateva secunde, apoi am zambit.
- A fost...a fost frumos! Simteam cum ma topesc, in timp ce mii de fiori imi traversau corpul. Nici macar nu mai voiam sa ii dau drumul la buze, spun chicotind.
- Ma bucur ca a fost frumos, spune si imi saruta fruntea.
Am zambit si ne-am decis sa intram. Tata mi-a deschis usa ca un gentleman, iar eu am zambit. Am intrat, iar el a inchis usa in urma lui.
- Sti Raven, poate ca deja ti-ai intalnit sufletul pereche, spune si trece pe langa mine.
M-am blocat. De ce ar spune asta? Dar, ma important, la cine se referea?
- Hai, scumpo, vezi ca pe Stefan l-am cazat in fosta ta camera. A zis ca te asteapta acolo, spune mama zambind, coborand scarile.
- Oh...ok, spun zambind.
M-am descaltat si am accelerat la etaj, insa inca ma gandeam la ce a zis tata. Oare se referea la Lucas sau la Stefan?

College's SecretsWhere stories live. Discover now