45

1K 33 31
                                    

Am revenit si da, merit orice hate pentru faptul ca nu am postat de DOUA FUCKING LUNI...WTF!
Jur ca parca ieri era revelionul si ma gandeam ca o sa postez sambata urmatoare, iar acum e sfarsit de februarie :)))
Da, nu va condamn ca ma urati pentru ca efectiv am lasat cartea in aer, dar sper ca o sa va aca capitolul totusi. E mai lung si si urmatorul e putin mai lung. Si da, nu o sa il postez dupa alte 2 luni (sper) =))))
Va pup si va iubesc ca inca ati ramas prin preajma sa continuati povestea si imi pare rau inca o data ca v-am lasat sa asteptati atata. :(

**************************

Atunci cand ne-am intors de la club, am ramas in sufragerie sa mananc niste fursecuri si sa beau niste ceai. Habar nu am cat am stat acolo dar stiu ca, la un moment dat, Leo l-a impins afara din camera pe Eric care era ciufulit, plin de semne si doar in boxeri, apoi i-a aruncat hainele pe fata. Am inceput sa rad, iar el doar a chicotit. Era asa zen, se simtea ca pe un norisor si se vedea asta, asa ca eu l-am cicalit. Am ras si am mai stat la povesti, dupa ne-am dus la culcare.
Zilele care au urmat au fost vesele si amuzante, iar eu cu Eric ne-am inteles tot mai bine pe zi ce trecea. Trecand peste faptul ca inca era cel mai bun prieten al lui Lucas, chiar il simteam aproape de mine. Nu asa apropiat cum imi sunt Iris si Leo, avand in vedere ca am si eu indoielile mele la faptul ca Eric si-ar tine gura complet sigilata fata de Lucas, dar imi este mai apropiat decat multi altii. Poate chiar mai apropiat decat imi e Caroline. Hmm...oare ce mai face fata aia?
Oricum, azi am inceput ziua...ok?
Avusesem un cosmar...adica ii visasem din nou pe Lucas si pandosita lui impreuna si nu prea am putut sa dorm. Am putut plange totusi, dar nu am putut dormi. Asa ca la prima ora a diminetii am facut un dus lung, m-am imbracat si am mers la bucatarie sa mananc ceva si sa imi fac niste cafea ca sa fiu sigura ca nu o sa adorm in mijlocul zilei fara sa imi dau seama.
Mi-am scos niste lapte, cereale n-am gasit asa ca am scos niste biscuiti si am luat cea mai tare cafea pe care am putut sa o gasesc pe acolo. Oricum stiam deja ca are si cafea tare de urgenta pentru zilele in care statea sa vorbeasca noaptea cu Iris cat la ea era zi. Si pentru ca si Iris are aceeasi cafea in camera ca iubitul ei pentru zilele in care ea pierdea noptile cu el pe video, m-am obisnuit cu ea si e o binecuvantare pentru zilele in care nu dorm prea mult sau mai deloc.
Am pus cafeaua, am pornit espressorul si mi-am pregatit niste zahar pentru potiunea extra amara ce tocmai era in pregatire. Si cat timp se pregatea aia, mi-am turnat laptele, am rupt niste biscuiti in castron si am inceput sa mananc cat asteptam. Stateam sprijinita de blatul de la bucatarie si ma uitam in gol spre usa camerei lui Eric. Ma intrebam deja de ceva zile oare daca el stie ce s-a intamplat si de aia nu mi-l baga pe Lucas prea mult pe gat...sau daca exista alta versiune a povestii. Asta ar explica, din nou, de ce nu prea vorbeste de prietenul lui cel mai bun. Incearca sa ma faca sa realizez ca Lucas nu ar fi in stare de asa ceva...?
Cat eu ma intrebam de ce oare nu vrea omu sa imi strice vacanta cu un nume, fix atunci i-am vazut usa deschizandu-se. Cu pasi lenti, Eric si-a facut aparitia. Imediat ce m-a vazut, a zambit, iar eu i-am raspuns cu un zambet mic cat mestecam la mancarea mea. Adevarul e ca e greu sa mananci si sa nu arati ciudat cat sta in fata ta un baiat frumos si fara tricou. Omul era relaxat, purtand doar o pereche de pantaloni de training, dar totusi nu era cine stie ce tentatie. Nu pentru ca nu arata superb baiatu (adica omu putea sa aiba cearcane ca tot arata ca scos din cutie), cat pentru faptul ca undeva prin capatana mea statea o imagine cu Lucas care inca imi provoca furnicaturi peste tot. Macar asta imi confirma faptul ca sunt complet monogama si ca seman mai mult cu tata decat cu mama pe planul acesta.
- Neata! spune el apropiindu-se.
L-am auzit si l-am ignorat cu succes cat se apropia de mine, iar privirea mea inca era pe abdomenul lui. De ce era privirea mea pe abdomenul lui? Pai ma certam cu mine insami in capul meu pe subiectul "de ce compar lumea cu Lucas?". Atunci am strambat din nas cand s-a adus in capul meu argumentul cu iubirea si probabil (cu siguranta) Eric a intepretat gresit...sau nu.
- Ok, am inteles ca nu sunt Lucas, dar nu trebuie sa te strambi, spune amuzat.
Atunci mi-am ridicat privirea si m-am uitat urat la el. Am mestecat ce mai aveam de mestecat si am inghitit.
- Esti fraier. Arati bine. Si nu numai Lucas arata bine pentru mine. Tocmai ce aveam o discutie cu mine insami despre asta.
- Asta nu suna ciudat absolut deloc, spune el sarcastic. Si de ce a trebuit sa ramai fixata si apoi sa te strambi la burtica meu?
- Pentru ca arati bine, dar in mintea mea nu mai bine ca...stii tu cine.
- Lucas.
- Da, da, ala. Si ma contraziceam cu mine ca Lucas nu e ceva zeu al frumusetii, apoi a venit eu cea din capul meu cu un argument si m-am strambat pentru ca era indeajuns de bun.
- Si argumentul acela e...
M-am inrosit toata si am luat o lingura plina in gura, apoi mi-am intors privirea spre espressor.
Eric a ranjit, apoi s-a pus langa mine.
- Stai sa ghicesc. E ceva argument despre faptul ca inca il mai iu...
Lingura era in gura mea, asa ca aveam o mana libera si instantaneu am dus-o la gura lui sa i-o acopar. Si desigur m-am uitat si mai urat la el.
El si-a dat ochii peste cap si mi-a luat mana de la gura lui.
- Poate ne vede Iris, ai grija.
- Ok, si? Ce ar crede? Ca deodata mi s-a dus dragostea pentru Lucas si sunt innebunita dupa fostul ei? Nu prea cred. Cine ar putea crede asa ceva?
Atunci un ranjet urias s-a asternut pe fata lui Eric, lucri ce m-a facut sa realizez ce tocmai am zis. Iar tot ce am putut face e sa ma inrosesc si sa mai bag o lingura plina in gura.
- Ah. Recunoasterea sentimentelor e cea mai frumoasa melodie pentru urechi, crede-ma.
Mi-am dat ochii peste cap si am continuat sa mananc. Imediat ce am terminat, am spalat vasul si am observat si ca draga mea cafea e gata. Mi-am pregatit cana si atunci Eric a venit langa mine zambind larg. Avea expresia unui copil atunci cand mama scoate deodata o ciocolata din geanta.Mi-am dat ochii peste cap, dar apoi am zambit si i-am pus si lui in cana dupa ce am realizat cat de tare am facut cafeaua.
- Trebuie sa pun si zahar?
"De dragul de a-i vedea fata cand gusta amaraciunea asta, o sa ma sacrific si nu o sa imi pun. Macar asa ma tine bateria pana pe la sfarsitul zilei."
- Nu. E perfecta. Hai la masa! spun zambind si il trag dupa mine.
Ne-am asezat si il priveam zambind, asteptand sa ia o gura.
- Esti ok?
- Hmm? Da.
- Nu te mai holba la mine. Stiu ca sunt expus, spune dramatic incrucisandu-si mainile pe piept.
- Nu ma uit la corpul tau, dragule. Oricum, tu tine-l frumos pentru Iris. Nu vrem ca draga ta Iris sa nu mai aiba la ce sa se uite, nu?
El si-a dat ochii peste cap si s-a inrosit putin, apoi a luat o gura de cafea de dragul de a evita discutia. Am ranjit, atat pentru faptu ca s-a inrosit, dar si pentru ca a luat o gura din negreala aia. In momentul in care a luat o gura, am vazut cum i s-a ridicat paru pe maini.
- Si uite cum nu o sa mai dorm cateva zile doar de la o gura. Da ce ai mai pus in ea inafara de cafea? Suflete moarte? spune punand cana cat mai departe de el.
Am ras si mi-am dat ochii peste cap.
- Tot ce imi trebuie sa stau treaza o zi de la un cap la altul.
- O zi? Cu asta stai un an treaza numai sorbind din aceeasi cana.
Am luat o gura si am zambit, fara sa am vreo alta reactie.
- Nup. Cafeaua asta e buna sa ma tina treaza pana diseara.
- Dar ce ai facut aseara? Te-ai batut cu ursii pana dimineata?
- Poti sa spui si asa, doar ca in loc de ursi erau gandurile mele, spun si simt ca ma intristez putin.
Eric a observat schimbarea brusca de stare.
- La ce te-ai tot gandit toata noaptea?
- Nu m-am gandit. Am visat.
- Ai visat? Ce ai putea visa de te-o tinut treaza toata...spune si se opreste.
Probabil si-a dat seama ce am visat, deoarece el a oftat imediat si ma privea cu o oarecare mila.
- Raven, nu te mai gandi. Nu e adevarat si stii si tu asta.
- Si de unde stii asta? Nu e nicio dovada. Tot ce am e increderea.
- Si faptul ca il cunosti pe Lucas indeajuns de bine cat sa stii ca te iubeste prea mult ca sa faca asa ceva.
M-am incordat si mi-am strans mainile in pumni, simtind cum mi se aduna lacrimi in ochi.
- Nici tata nu i-ar fi facut ceva mamei, dar ghici ce? A fost drogat si gata, spun nervoasa.
Eric a stat sa se gandeasca, apoi a oftat.
- Raven, exista si posibilitatea asta, dar...
- Dar ce? Fata aia mi-a lasat si testul de nastere!
- Asa si? Poate e copilul altuia.
- Da...poate. dar pana atunci ramane doar un simplu "poate". Vreau o dovada ca nu s-a intamplat. Simplu!
Am oftat lung si mi-am mutat privirea spre usa camerei mele.
- Crede-ma ca vreau sa cred ca e nevinovat, dar nu pot. Imi apare imaginea cu el si tuta aia doar amintindu-mi de el.
Lacrimi au inceput sa se scurga pe obrajii mei.
- Crede-ma ca vreau ca macar sa cred ca nu a facut nimic...dar nu pot. Mi-as dori sa fie aici, mi-as dori sa stea cu mine si sa simt din nou ca plutesc...dar nu pot. Da, este o parte din mine care il crede nevinovat pentru ca inca il iubesc pana la urma, doar ca gandul si imaginea lui le asociez cu...cu ce a povestit Katerine. Imi imaginez tot ce mi-a povestit si...si ma distruge pe interior. Sincer, m-as agata de orice dovada mica doar sa nu ma gandesc ca poate ce a povestit Katerine chiar s-a intamplat.
Eric mi-a sters obrajii, apoi m-a sarutat pe frunte si m-a luat in brate. Nu a spus nimic, dar caldura imbratisarii lui ma linistea. In aceleasi brate a stat oare si Lucas cand avea nevoie? Oare o sa ii regasesc mirosul in bratele lui Eric?
Am inspirat adanc si am inchis ochii. Undeva in mintea mea se contura imaginea unui Lucas trist care statea in bratele celui mai bun prieten al lui. Imi imaginam ca imi murmura numele, doar ca imaginea cumva incepea sa devina neclara. Incercam sa o reglez, doar ca se schimba. Apoi aceeasi scena de aseara a aparut in fata ochilor mei. Instant mi-am deschis ochii si l-am luat pe Eric mai strans in brate simtind cum imi curg si mai multe lacrimi.
- Inca il iubesc si mi-e dor de el, dar imaginea aia mi se tot contureaza si...
- Shh. Raven, incearca sa te gandesti intens la momentele petrecute cu el si la persoana de care te-ai indragostit.
- Dar...
- Incearca...incearca sa il reconstruiesti din amintiri.
Mi-am inchis ochii si am incercat sa ignor imaginea ce incerca sa se contureze. Ma gandeam la Lucas, la cele cateva amintiri pe care le avem. Imi veneau in minte momentele din Canada, dar si atunci cand m-a dus la vechiul lui apartament...apoi am zambit. Mi-am amintit de Revelion, de tot ce s-a intamplat in seara aceea. Imaginea lui Lucas incepea sa se curete. Zambetul si vocea lui incepeau incet incet sa imi incalzeasca din nou sufletul fara sa lase vreo urma amara, ochii lui ma devorau din nou, iar ceea ce ma elibera incet de imaginea aceea oribila erau momentele in care imi spunea ca ma iubeste. Zambeam si deja simteam ca Eric nu ma mai tinea in brate, dar nu ma deranja. Eram incalzita de imaginea lui Lucas care incepea sa se curete. Mi-am deschis ochii si purtam un zambet mare. Eric ma privea deja zambind si mi-a dat o suvita de par la o parte.
- E mai bine?
- Mhmm.
El a zambit si mai mult si apoi si-a intors privirea pentru scurt timp spre camera lui Leo si Iris.
- Stii de faza cu Lucas si Iris.
- Oh da. Nu imi aminti. Abia i-am curatat putin imaginea din capul si sufletul meu.
- Da, dar chiar trebuie sa iti reamintesc. In perioada aia, chiar daca m-am impacat cu Lucas si eram ok cu Iris m-am gandit la sarutul pe care l-au avut. Iris mi-a explicat ca a fost de distractie, doar ca nu ma puteam gandi la altceva decat la posibilotatea ca Iris sa fi spus asta doar ca sa nu isi recunoasca sentimentele.
- Daca chiar ar fi fost asa, ti-ar fi spus in fata ca il place sau nu mai era cu tine din prima pentru ca v-a cunoscut pe amandoi deodata...ati fost la pachet deja.
- Stiu, doar ca in momentul acela eram inca suparat si ma gandeam ca poate atunci cand Lucas a incercat sa se culce cu ea, ea a acceptat, dar a refuzat dupa ce a inceput sa se simta prost.
- Iris nu ar face asta!
- Stiu stiu. Oricum, revenind la poveste, intr-o seara am ramas la Lucas si el nu prea mai voia sa bea dupa faza cu Iris, doar ca eu am facut-o...in cantitati mari.
- Si te-ai facut muci.
- Exact. Si am avut curajul sa spun cu voce tare ceea ce gandeam. L-am facut sa se simta prost pe Lucas, dar imi intelegea supararea. Daca era invers, se simtea la fel. Si atunci Lucas a fost cel care mi-a spus sa ma linistesc si sa ma gandesc la lucrurile frumoase din relatie. Si m-am linistit. Si i-am curatat si eu imaginea in momentul acela. Si lui Lucas chiar daca a incercat sa se culce cu prietena mea. Se simtea deja groaznic doar pentru ca a incercat si chiar a tinut la Iris...mult. Nu mai mult ca la tine, desigur.
El a oftat lung.
- Ideea e ca Lucas m-a ajutat sa fac asta cand incepusem sa imi schimb parerea despre relatia lui cu Iris. Ma indoiam de cel mai bun prieten si de iubita mea. Era asa de cliseic, dar atat de posibil. Si am luat-o in calcul.
- Deci tu m-ai calmat cu ceva ce a folosit Lucas pe tine?
- Da. Si cum functioneaza bine pe mine, inca o mai folosesc de multe ori.
El a zambit si m-a ciufulit putin.
- Sper ca acum te simti si mai bine stiind ca Lucas mi-a facut si mie acelasi lucru candva.
- Putin, spun zambind.
- E bine si putinul ala, spune chicotind si ma ia in brate.
- Dar azi esti tare afectuos. S-a intamplat ceva?
- Huh? Nu neaparat. Dar in sfarsit vine iubita mea la mine si imi trebuie si mie activitate.
Am chicotit.
- Ii auzi noaptea si nu iti place, nu?
- Normal ca nu. Si din pacate Leo nu imparte.
- De parca tu o imparteai cat erai cu ea, spun razand.
El si-a dat ochii peste cap.
- Macar eu...
Si atunci usa de la camera lui Iris si Leo s-a deschis larg.
- Buna dimineata! spune ea zambitoare.
Si tocmai Eric a primit cadou o priveliste minunata deoarece prietena mea era doar intr-un tricou si fac pariu ca doar aia avea pe ea deci daca se apleca putin se vedea Parisul.
Eric desigur ca o admira pe blonda si nici nu vreau sa stiu ce era prin mintea lui cand o vedea asa.
- Buna dimineata raza de soare, spune Eric si o trage pe blonda in bratele lui.
Iris a chicotit, iar Leo si-a dat ochii peste cap si a marait in drum spre espressor, semn ca nu ii convenea ceea ce se intampla.
- Dar ai o stare foarte buna de dimineata. Ma bucur ca de data asta eu si Iris nu te-am mai tinut treaz cu...treburile noastre, spune Leo si isi toarna niste cafea.
Iris si-a dat ochii peste cap, apoi a ranjit si l-a luat pe Eric strans in brate, capul lui stand pe pieptul ei.
- Hai mai Leo. Nu fi rau cu Eric. Stii ca tin la el.
Leo s-a intors cu fata la noi si nu avea cea mai frumoasa privire. Era incruntat iar cana din mana lui nu stiu cat va rezista. A luat o gura de cafea, el neavand de asemenea nicio reactie.
- Ba, dar voi cu ce va hraniti de nu aveti nicio reactie la cafeaua aia? intreaba Eric.
- Sange de oameni, spune cu un zambet fortat, luand alta gura.
Iris l-a strans mai tare pe Eric in brate.
- Leo!
Leo si-a dat ochii peste cap si si-a fixat din nou privirea pe Eric.
- Si gagica-ta ce mai face, Eric?
- Aaa, bine.
- Si nu mai vine pe la tine? Nu i-am mai vazut capul ala blond pe aici, nu de alta.
- Vine in seara asta.
- Abia astept, spune Iris sarcastica.
Eric chicoteste si dupa o saruta pe obraz, facand-o sa se inroseasca putin. El i-a facut cu ochiul, Iris a chicotit, iar imediat dupa s-a auzit Leo tusind.
- Ah era fierbinte cafeaua.
- Dar cand ai luat prima gura nu era? intreaba Eric.
- Taci ma ca tu nici s-o bei nu poti, spune Leo maraind.
Eu am chicotit si am continuat sa ma uit. As fi vrut si niste popcorn dar merge si fara.
- Eu ma intreb acelasi lucru ca si Eric totusi, spune Iris putin enervata.
Leo s-a inmuiat instant si a disparut orice urma de nervozitate.
- Eh...hai mai iubire, nu te supara. Voiam si eu sa il cicalesc putin, nu mare lucru...
Leo o privea cu o fatuca de catelus la care Iris nu putea niciodata rezista. Asa ca ea a oftat, l-a pupat pe Eric foarte aproape de gura, apoi, dupa ce s-au auzit doua secunde de marait din partea lui Leo, a tacut imediat ce Iris a sarit pe el si l-a sarutat.
Eu am chicotit iar Eric si-a dat ochii peste cap. Si cumva voiam sa il scutesc pe Eric de imaginea aia, asa ca am tras-o pe Iris de tricou sa o dau jos si s-a ridicat...si teoria mea ca era singurul acoperamant s-a confirmat. Eric nu s-a plans, ba chiar a zambit, doar ca Leo nu era multumit si mi-a dat peste mana, apoi s-a uitat urat la mine.
- Iris, mergi si te imbraca te rog frumos. Oricum azi mergem la carnaval si asa esti si imbracata, spune zambind aruncand totusi cateva sageti spre mine si Eric.
- Dar nu plecam chiar acum.
- Stiu, dar...e mai bine. Nu vreau sa racesti, spune aranjand tricoul incercand sa se asigure ca nu se vede nimic.
Iris si-a dat ochii peste cap si s-a uitata mine si Eric.
- Serios? Nu e ceva ce niciunul din ei n-a vazut niciodata.
- Exact, spunem eu si Eric la unison, iar Leo se uita urat la noi.
- Dar o sa ma duc sa ma imbrac daca tot m-ai rugat frumos, spune zambind, iar Leo se stramba la noi victorios.
Eu si Eric am oftat lung. Imediat ce Iris a intrat in camera, Leo si-a ridicat degetul mijlociu. I-am raspuns cu acelasi deget, apoi mi-am dat ochii peste cap.
- Esti asa enervant uneori, jur, spun luand inca o gura de cafea.
- Sa vezi ce enervant o sa fiu cat o sa ma dau in tunelul dragostei cu Iris si o sa stam bot in bot.
- Sau cel mai probabil o sa vrea sa va dati intr-un roller coaster si numai saruturi n-o sa fie acolo, comenteaza Eric razand.
Leo si-a dat ochii peste cap, iar cand a vrut sa comenteze ceva, atunci a iesit Iris din camera.
- Hei iubire, spune Leo lipindu-se imediat de Iris. Voiam sa te intreb ce doresti sa facem la carnaval.
M-am uitat la Eric care deja stia raspunsul lui Iris.
- Pai vreau sa mergem sa ne plimbam si sa ma dau in ceva roller coaster daca e sa aiba.
Leo s-a uitat la noi apoi la Iris si a zambit stramb.
- Dar nu mai bine mergem in tunelul iubirii?
- Leo, toata ziua primesti atentie si iubire de la mine. Chiar vrei sa primesti si intr-un carusel?
- Da?
Iris si-a dat ochii peste cap, apoi si-a intors privirea spre Eric.
- Vii tu cu mine in roller coaster daca au?
Eu ma abtineam sa nu rad, cat Leo nu stia cum sa il impuste pe baiat. Eric a fost surprins pentru cateva momente, apoi a chicotit.
- Desigur ca vin cu tine. Poate au clovni cu animale din baloane si ceva carusel cu tema horror.
- OH DA! Sper sa aiba! Nici nu mai pot astepta sa vad in ce ma pot da, spune Iris.
Fata isi intoarce privirea spre Leo si isi aplica fata de catelus plouat.
- Putem sa mergem acum?
Leo s-a uitat la ea, apoi la Eric, dar nu spusese nimic. Era evident deranjat de faptul ca Iris ii dadea mai multa atentie lui Eric in momentul acela decat lui. Fata a constientizat repede, asa ca a renuntat la fata de catel si si-a.dat ochii peste cap.
- Realizezi ca oricum veneai si tu cu noi, nu? Adica nu aveai cum sa scapi de mine si de atentia mea nici daca voiai...nu?
Leo a privit-o putin surprins, apoi a zambit cald.
- Nici nu voiam sa scap de tine sau mai ales de atentia ta. Te ador asa ca iti vreau atentia toata focusata pe mine.
Iris si-a mai dat o data ochii peste cap si apoi l-a tras usor de obraz pentru a-l saruta.
- Posesiv mic ce esti...te iubesc!
- Si eu te iubesc, poligamo, spune Leo chicotind apoi cei doi se saruta.
Erau atat de adorabili impreuna doar ca atunci l-am observat pe Eric. Avea o privire goala si nu imi dadeam seama daca doar ii privea trist sau se gandea la ceva. In orice caz, nu imi placea privirea lui...era prea dureroasa...si imi era teama ca se gandeste la ceva naspa.

College's SecretsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum