37

1.2K 43 6
                                    

Eram doar eu si Lucas, fara nicio haina, scaldandu-ne in ocean. Ne sarutam, iar in fundal se auzea o melodie lenta. Totul era asa linistit, dar simteam atat de multe lucruri. Magia era in jurul nostru si deja imi imaginam cum eram prinsi in mijlocul unei tornade din stelute stralucitoare. Inima imi batea extrem de tare cat savuram momentul. La un moment dat ne-am desprins din sarut. El, zambundu-mi dulce, mi-a dat o suvita de par dupa ureche. Eu i-am zambit, apoi l-am vazut apropiindu-se, ducandu-se direct spre urechea mea sa-mi sopteasca.
- Raven...
Apoi un moment de liniste s-a asternut cat vocea lui suna in ecou.
- TREZESTE-TE ODATA SI NU TE MAI SARUTA CU PERNA!
Am deschis ochii dupa ce am simtit ceva moale izbindu-se de fata mea. Dupa cateva momente in care lumina pur si simplu m-a orbit, am vazut in sfarsit cine mi-a stricat visul. Iris, imbracata doar intr-o camasa barbateasca descheiata pana la piept, statea si ma privea tinand una din perne in mana. Mi-am arcuit o spranceana si m-am uitat spre ea obosita.
- Ce vrei? murmur inca adormita pe jumatate.
- Sa te trezesti? Adica m-am ingrijorat cand te-am vazut sarutandu-te cu perna, asa ca te-am trezit. Nu te puteam lasa sa visezi frumos, spune incercand sa para malefica.
"Patetic..."
M-am ridicat alene si am privit-o. Mi-am luat perna si am ridicat-o incet, apoi am izbit-o de prietena mea, facand-o sa cada din pat. Am ranjit, apoi m-am pus din nou in pat, intorcandu-ma pe partea cealalta.
- Auci! Ce a fost cu faza asta? intreaba ea.
- Data viitoare nu ma mai trezi cand ma giugiulesc cu perna. E clar ca am un vis frumos, iar daca ma trezesti inseamna ca vrei sa iti iei bataie, mormai cu ochii inchisi.
- Dar ce vis ai avut draga?
"Sunt sigura ca are ditamai ranjetul pe fata!"
- Nu conteaza ce am visat, ci cine era in el. Acum ma poti lasa sa dorm? mormai incercand sa revin la vis.
- Nu? Vreau detalii!
Am oftat si am mai lovit-o o data cu perna, doar ca de data asta in cap.
- Du-te si culca-te si baga camasa aia in nas. Sunt sigura ca o sa ai un vis frumos, apoi promit sa vin peste cateva mimute sa ti-l intrerup.
- Chiar asa frumos ai visat?
- Un singur cuvant iti zic si o sa intelegi tu daca era frumos sau nu: zero haine.
Ochii si zambetul ei s-au marit imediat, apoi eu m-am pus inapoi in pat.
- Acum ma lasi sa revin la vis?
- Nu. Ai ore!
- Am...altceva. O sa imi recuperez cursurile. Momentan vreau somn ca sa mai pot rezista o zi cu tine, comentez zambind in perna.
- Dar nu am ce face...
- Ti-am mai zis sa bagi camasa in nas. Daca nu, parfum ca sunt sigura ca ai monstre.
- Dar de unde...
- Mi-ai zis in ziua cand Leo ti-a dat-o. Si eu care credeam ca ai primit-o de buna voie. Cine stie ce-ati facut in ziua aia?
Ea a chicotit si s-a bagat sub patura langa mine.
- Pot dormi cu tine?
- Doar daca nu vei scoate sunete specifice.
- Suntem doar noi doua.
- Ai auzit de lumea viselor? Ei bine daca nu, tin sa te informez ca acolo se intampla multe.
Iris a chicotit si s-a pus mai bine langa mine.
- Promit sa ai cea mai teribila zi, sopteste ea.
"Asa sper", imi spun in gand, zambesc si imi inchid ochii.

Dupa ceva timp, sunt lovita. M-am ridicat furioasa si m-am uitat in camera, dar nu era nimeni. Apoi un micut sunet mi-a atras atentia. Aparent Iris adormise langa mine. Zambea in somn si strangea perna in brate.
" Deja stiu pe cine viseaza..."
M-am ridicat si mi-am luat hainele pentru a ma schimba si a face un dus lung, dar am auzit-o pe Iris foindu-se. M-am intors si am surprins-o punandu-se peste perna.
- Mmm...Leo, murmura ea.
Apoi incepe sa se miste si sa murmure niste cuvinte care deja imi spuneau ce viseaza. Am iesit imediat din camera si am chicotit.
"De ce oare nu m-a surprins?"
M-am indreptat spre baie, apoi am auzit un scartait.
"Doamne, Iris..."
Mi-am continuat drumul spre baie si, inainte sa intru, am fost intoarsa si lipita de perete, pentru ca apoi o pereche de buze sa se lipeasca rapid si puternic de ale mele. Am stat o secunda sa realizez cine e, apoi i-am raspuns cu aceeasi intensitate cu care ma saruta. I-am sarit in brate, iar el m-a carat la cel mai apropiat pat.
M-a intins si si-a dat tricoul jos, apoi a continuat sa ma sarute, strecurandu-si mainile pe sub tricoul meu. Nu dupa mult timp l-am muscat tare de buza cat sa imi dea drumul.
- Auci!
- Esti un disperat, spun razand.
- Ba nu!
- Lucas, am fost despartiti o zi, nu un deceniu.
- Si? N-am voie sa-mi satisfac si eu o dorinta?
- Ti le satisfaci mereu. Si, in plus, de ce ai fost asa infometat? Manuela nu a fost indeajuns de buna? spun zambind poznas.
El si-a dat ochii peste cap si si-a descheiat blugii.
- Alo! Am zis cumva sa continui?
- Nu vrei?
- Oh, ba da, dar trebuia sa imi bat cumva joc de tine.
Brunetul a oftat, dar inca zambea. Stia deja cat de mult imi place sa il enervez, asa ca nu l-a deranjat. Dupa ce blugii i-au zburat pe jos, mi-am dat si eu tricoul jos ramanand doar in boxerii mei preferati. El a zambit si s-a aplecat, sarutandu-ma de data aceasta lent, in timp ce atingerile lui ma infierbantau si imi ingreunau dorinta de autocontrol.
Si-a dezlipit buzele de ale mele si a inceput sa coboare saruturile, facandu-ma sa simt fiori pe sira spinarii. Mi-a imdepartat repede boxerii si a scapat si de ai lui.
Voia sa inceapa doar ca s-a oprit cand am inceput sa rad din senin.
- Esti ok?
- Da, doar ca ma bucur ca nu numai mie mi-a fost dor, spun continuand sa rad, dar incetez imediat cum il simt inauntru.

College's SecretsWhere stories live. Discover now