31

1.7K 63 28
                                    

In sfarsit l-am postat :)))
Sper sa va placa! ❤
*****************************
Lucas
Sunt in masina cu mama si fratele meu. In acest moment ne indreptam spre vechea casa a sotilor Stone dupa ce discutia de la ei nu a decurs intr-un mod frumos. Ea deja imi arunca o privire cruda, in timp ce fratele meu era la fel de indiferent ca intotdeauna. Probabil se gandeste la blonda.
Stateam si priveam pe geam si ma gandeam la bruneta mea pana cand...
- Cum ai putut sa faci asta? intreaba mama deodata.
Mi-am intors privirea spre ea si am oftat. Iar incepe...
- Asa usor, spun sec.
- Sunt mama ta, Lucas!
- Si ce? Asta nu inseamna ca o sa iti tin partea chiar si cand gresesti...sau cand esti o scorpie.
Mama a tacut, iar eu mi-an intirs privirea si mi-am surprins fratele pe profilul de facebook a lui Iris. In momentul acela ma gandeam ca mama nu o sa imi dea permisiunea sa fiu cu Raven si probabil o sa ii faca numai rele...si nu vreau, iar ultima mea dorinta e sa vorbesc cu Matt sa ma ajute...
Si totusi, de ce mama si Jake?
- Care e treaba cu tine si domnul Stone?
Mama a oftat si m-a privit rece.
- Eu cu Jake? Nimic super impresionant. Intrebarea e care e faza cu tine si cu bruneta aia?
- Pai eu si bruneta suntem impreuna. Dar mama, Jake e casatorit cu femeia visurilor lui. De ce l-ai sarutat?
In momentul acela mama ma privea surprinsa, insa si-a dat seama imediat ca aflasem, in timp ce fratele meu isi mijeste ochii cand aude.
- De cand te bagi tu in treburile mele, domnule? Si cand ti.am dat eu voie sa te cuplezi cu asemenea persoana falsa? Se vede prin ea cat de falsa e si cate ascunde. Motiv pentru care nu vreau sa te mai vad cu ea
- E fata lui Anne. Nu e falsa deloc.
- Si tu crezi ca doar pentru ca e fata lui Anne nu e falsa, spune pufaind nervoasa spre mine. Cat de orb esti?
- Nu e falsa mama! O cunosc, ce naiba?! Tu abia ai vazut-o. Si, in plus, macar eu nu sar pe persoane casatorite.
- Oooo! Ce urat! spune Matt deodata. Oricum eu votez pentru blonda. Fata aia arata asa bine!
- Revenind, nu ea e cea falsa din ecuatia asta, ci tu. Tu te dai prietena lui Anne, dar ai sari oricand pe sotul ei, deci nu spune ca iubita mea e falsa cand defapt tu esti cea caracterizata prin cuvantul asta...
Fratele meu ma privea surprins de-a dreptul, in timp ce mama era socata, apoi a facut ceva ce nu a mai facut de o tona de ani: mi-a tras o palma peste fata.
- Sa nu te mai aud ca nu-mi respecti cuvantul, Lucas!
- Am trecut de mult de 18 ani, deci nu ma mai trata ca un copil, spun nervos prinzandu-i mana. Nu e vina mea ca te deranjeaza adevarul...
- La faza asta ii dau dreptate...spune Matt deodata lucru ce ma surprinde, dar nu indeajuns de mult cat sa imi schimbe expresia nervoasa ce i-o aruncam mamei mele.
- Atata timp cat eu traiesc si stati sub acoperisul meu respectati regulile mele si nu comentati nimic negativ de mine. Sa va fie clar amandurora!
- Nu stam sub acoperisul tau, mama, spunem eu si fratele meu.
- Nu e vina lui ca tu nu vrei sa plecam de langa tine. Obisnuieste-te cu ideea, pentru ca asta inseamna sa ai copii. Tu cu gura ta ne-ai spus cand eram mici ca o sa ne pregatesti pentru viata si ca trebuie sa facem totul oentru a fi noi fericiti, deci nu te mai contrazice. Oricum stii foarte bine ca intr-o zi noi nu o sa mai fim langa tine, spune Matt.
"WOW! ASTA MACAR E FRATELE MEU?"
- Atunci nu va mai luati de ceea ce fac eu ca sa fiu fericita, spune mama cu scarba.
- Tu nu o faci pentru a fi fericita, ci pentru ca esti geloasa si vrei un sot la fel de perfect ca Jake. Nu e vina noastra ca tata a fost un nesimtit.
- Cam asa e. Esti cam falsa si curvulita in acelasi timp la faza asta...si stii foarte bine ca mereu le-am spus pe fata, deci n-ai de ce sa te superi, spune Matt.
- Nu aveti niciun drept sa-mi comentati sau sa-mi tineti morala, spune mama acru.
- O ba da! Tu ai spus ca atunci cand o sa trecem de varsta de 18 o sa putem vorbi de la egal la egal. Bravo mama! Doar pentru ca te doare adevarul, incepi sa iti negi propriile principii, spune Matt amuzat.
- Wow! Si cica Raven e falsa, spun eu.
- O sa vezi ca vei suferi de pe urma ei, spune mama.
- Cu singuranta! spunem eu si fratele meu.
- Si tu Matt? Esti in stare sa i-o tragi lu Anne sau sa te bagi intre doi oameni doar ca sa-ti satisfaci poftele carnale cu Iris, spune mama de data asta catre fratele meu.
- Eu le-as lua si pe Iris si pe Anne, dar astea sunt detalii. Oricum ce treaba ai cu mine? Tu ar trebui sa fii exemplul, nu eu, spune Matt chicotind.
Mama si-a dat ochii peste cap si si-a intirs privirea spre geam. Cu siguramta o sa incerce sa ne ignore pe parcursul calatoriei. Am oftat si mi-am intors privirea spre Matt sa ii multumesc ca a fost de partea mea, doar ca atunci am primit un mesaj de la Raven.
- Cum merge...?
- Orgolioasa...ca altele :)))
- Mai bati multe apropouri? :))) sper ca ai la tine un sort de baie :>
- Iti stiu si casa aia. Si chill ca am :))))
Vrei crema de soare?
- Factor 100 ai? :)))
- Da, doar ca eu am si crema naturala de dat :)))
- Porcule eu vorbesc serios. Daca ma bronzez fac urat :))))
- Hai hai! :)))
Am vorbit cu Raven pana am ajuns, loc in care ne-a intampinat matusa ei si am intrat in casa. Ne-au intampinat si verisorii lui Raven, moment in care am tras-o mai aproape. Nu vrem sa riscam alta intamplare ca in Canada, nu?
- Cate amintiri! spune mama ei zambind.
- Da. De la groaznice pana la minunate, spune sotul ei chicotind.
- Vom merge si la mormantul lui Leo, nu? spune Anne.
Atunci s-a facut liniste. Mormantul fostului iubit, ha?
- Da, mama, vom merge si la el, spune Raven oftand.
Sotul ei a zambit nostalgic, insa probabil stia ca sotia sa va plange...
- Sigur e ok sa facem asta? soptesc catre Leo si Raven.
- Oarecum...adica probabil o sa planga putin, tata o sa o aline si iar o sa se intample o chestie ciudata cand bate vantul si ii aterizeaza in maini sau la picioare fix ceva cu o forma de inimioara. Viata mamei e ciudata...mai paranormala, spune Leo cu un mic zambet.
- Oh...
Atunci ne-a chemat la masa, moment in care atmosfera a devenit de-a dreptul ciudata.

College's SecretsWhere stories live. Discover now