26

1.9K 64 10
                                    

S-au intors, iar Iris a mers in camera sa se pregateasca, loc in care inca mai era Eric...doar ca avea lucrurile impachetate. Pe Iris o durea sa stie ca va pleca, dar asa era cel mai bine pentru el.
- Oh...observ ca ti-ai terminat de impachetat bagajele, spune trista.
- Mdea...
Eric era ravasit de durerea ca a pierdut-o pe blonda. Tine la ea enorm si nu vrea sa ramana fara ea, dar asa era cel mai bine pentru ea...
Iris a oftat si s-a asezat langa el.
- Imi pare rau...
- E ok tu trebuie sa fi fericita, spune Eric cu un micut zambet. Eu sunt deja fericit pentru tine si pentru bursa.
"Si totusi as face orice pentru a fi doar a mea..." gandeste Eric.
- Dar nu imi place sa stiu ca esti suparat...spune Iris.
- Nu sunt suparat.
"Sunt deprimat ca nu o sa te mai vad si ca esti a altuia"
- Eric, pe bune? Zi-o drept si sari pe mine daca vrei! Trebuie sa faci ce vrei in ultima zi, nu?
Iris diar voia sa il faca pe Eric fericit. Voia sa stie ca nu l-a lasat sa plece fara sa ii ofere cea mai buna zi. Tine la el pana la urma.
- Foarte pe bune tu trebuie sa fi fericita
- Nu trebuie sa fiu doar eu fericita. Spune-mi ce vrei, si o fac. Macar ziua in ultima zi sa fie totul bine. Doar...doar spune-mi!
Eric o privea zambind pe Iris. Ar vrea multe, printre care o familie, copii si un final fericit, dar nu i le poate cere. Nu poate sa ii ceara nici macar o ultima noapte. Ar fi egoist. El i-ar dori dragostea, insa fericirea ei conteaza mai mult decat orice!
- Vreau sa te distrezi. Daca tu esti fericita si eu sunt.
- Eric...spune blonda si il ia de mana.
Sunt traversati amandoi de fiori. Tin amandoi unul la altul si ar sari unul pe altul, dar nu pot...incearca sa se abtina...
- Da.
"Ramai!" gandeste Iris.
- Ma bucur ca au acceptat bursa, dar o sa imi fie dor de tine...spune cuvun mic zambet.
- Si mie o sa-mi fie dor de tine, blondo.
"Nici nu stii cat de mult o sa imi lipsesti, blondo..."
- O imbratisare? spune Iris deschizandu-si bratele larg.
- Sigur!
Se iau in brate si se tin strans. Inca mai exista o legatura intre ei, o simte, dar Eric stie ca ii e mai bine cu Leo. Atunci cand se departeaza se opresc la cativa centimetrii unul de celalalt. Se uita unul la altul si realizeaza ca e prea mare ispita...pentru amandoi e mare...
- Haide! Fa ce iti spune inima, spune zambind.
A sarutat-o scurt punandu-si toate sentimentele in el. O iubea nebuneste pe blonda, dar trebuia sa se abtina cat de mult putea sa nu planga, sa nu sara pe ea, sa o iubeasca si sa o implore sa vina cu el. Ar face orice pentru a o avea langa el mereu...
- Macar ai facut ce am spus, spune blonda chicotind.
El a zambit nostalgil stiind ca asta era ultimul lor sarut.
- Acum du-te si pregateste-te pentru petrecere si la fel o sa fac si eu, spune in timp ce se uita duios la ea si ii da drumul din imbratisare.
- Pai suntem in aceeasi camera, deci presupun ca trebuie sa ne schimbam impreuna, spune facandu-i cu ochiul. Si am tot dreptul sa fac asta, spune chicotind.
Tot ce poate sa faca Eric e sa rada.
"Uraganul asta de pozitivitate e pentru ultima data langa mine si tot ce vreau e sa o vad fericita. A facut alegerea corecta pentru ca eu nu m-as fi comparat niciodata cu Leo fapt ce duce la fericirea ei partiala, dar nu totala."
- Haide ma! Azi e ultima ta zi. Trebuie sa faci tot ce iti doreste inima. Daca vrei, facem threesome. Nu-i suparare. Avem pe cine baga, spune sarindu-i in brate zambind larg.
Iris a inceput sa rada.
- Of...de ce nu exista o religie ca cea musulmana, doar ca femeile sa aiba voie sa aiba harem, spune oftand doar ca o apuca rasul la ce traznai am spus pana acum.
Pieptul imi vibreaza zgomotos.
- Esti nebun de buna, Iris!
- Sunt nebun de buna din multe puncte de vedere, spun facandu-i cu ochiul. Oricum, pe bune! Azi e ultima ta zi, deci daca ai vreo ultima dorinta sau ceva, o indeplinesc, nu-i problema. Doar e ultima ta zi aici...cu mine...spune uitandu-se adanc in ochii lui.
- Vreau sa.mi pastrezi un dans la petrecere, spune Eric zambindu-i dulce.
- Doar atat? Nimfomana din mine plange.
- Da, doar atat. Esti a lui Leo acum. Nu pot face asta.
- M-am cuplat cu Leo si nu stiu? I-am zis ca ii zic maine, pentru ca stiam ca azi e ultima noastra zi impreuna, spune chicotind.
- Nu e nevoie sa accepti tu verbal sau sa ii spui ca "ok de azi in colo sunteti un cuplu", caci la voi doi o singura privire e de ajuns si lumea e a voastra.
Iris l-a privit pe Eric cateva momente si a zambit.
"Nici nu vreau sa stiu cata durere ascunde, caci as plange. Tine la mine si eu tin la el, dar are dreptate. Eu si Leo...eu si Leo avem o relatie speciala si nu ne trebuie cuvinte pentru a ne exprima dragostea. E...e ceva natural pentru noi..."
L-a luat in brate strans si si-a lasat lacrimile sa curga, incepand sa planga.
"Nu vreau sa il implor sa ramana, caci a fost si e alegerea lui si e spre fericirea lui, dar chiar imi va lipsi baiatul asta si mi se frange inima sa stiu ca va pleca, insa...insa ma bucur ca isi va realiza visul. Sper sa il revad cat de curand..."
Eric o mangaie dragastos pe cap si incearca sa o calmeze.
- Te rog Iris, calmeaza-te. Exista skype, exista avioane...ne vom revedea cat de curand! Acum important este ca amandoi sa fim fericiti, iar eu sunt fericit pentru ca am avut alaturi de mine o fata minunata ca tine si pentru ca imi pot indeplini visul prin acea bursa. Fii fericita Iris! Nu e capat de lume!
Eric se abtinea sa nu planga. Il durea sa o vada asa...
- O sa imi lipsesti mult prea mult si nu o sa fie la fel. Nu...nu vreau sa stiu ca nu o sa fii langa mine. Doare pentru ca tin la tine...enorm. Of! De ce oare nu pot face un hybrid intre tine si Leo? Sunteti amandoi speciali. Nu as putea renunta la niciunul. M-am atasat de defectele si calitatile amandurora si...si mi-e greu. Oricum inca te vreau fericit in seara asta deci oferta e inca valabila, spune cu un micut zambet.
- O sa supravietuiesti, Iris, spune si zambeste calduros. In primul rand, o ai pe Raven care e langa tine in aproape fiecare moment al zilei si care mi-a tabacit al naibii de bine fata astazi.
Iris a chicotit.
- Si ce? Ea imi e prietena. Intre mine si tine e complet altceva. E prea ciudat...nu stiu...nu imi place ideea de a te sti plecat. Si oricat de mult as tine la Leo, tin si la tine, deci...deci da...
- O sa supravietuiesti, Iris. Stiu ca poti.
- O sa fie prea greu, iar tentatia de a sta cu tine si Leo sub acelasi acoperis e prea mare. PREA MARE! spune chicotind
- Ok ok. Hai sa ne pregatim ca iar intarziam, spune razand.
- Doar daca ne pregatim impreuna, spune jucandu-se cu marginea tricoului saum
- Oricat as incerca, nu pot refuza. E prea mare tentatia, spune zambind.
Iris a chicotit si l-a sarutat adanc, facandu-l sa se intinda in pat.
- Promit ca vei avea cea mai buna zi! spune blomda zambind si il saruta din nou, strecurandu-si mainile pe sub hainele lui.

College's SecretsWhere stories live. Discover now