18. dan

567 51 60
                                    

U knjižnici sam danas provela oko 6 sati. I to produktivnih šest sati, moram reći.

Postao mi je užitak ići u knjižnicu, tamo se u potpunosti mogu skoncentrirati na ono što radim, a i često me motivira na rad kada vidim da i drugi oko mene rade. Plus, kavomat im ima dobru kavu.

Danas sam radila fiziku i kemiju.

Odlučila sam u knjižnici uvijek raditi to dvoje, a biologiju kod kuće iz jednostavnog razloga što mi je za kemiju i fiziku potrebno više koncentracije dok biologiju učim s lakoćom. Bolje mi je sate u knjižnici iskoristiti na ono što mi ide teže.

I oboje mi je išlo prilično solidno danas, jako sam zadovoljna napravljenim!

Fiziku sam ponovno radila rad, snagu i energiju i malo ponavljala mehaniku (put, vrijeme, brzina, akceleracija) jer za te jednostavne stvari se najviše prevarim kad ih mislim da znam, a onda zapnem na nekom smiješno laganom zadatku.

Zato je tu ponavljanje.

Uz to, pokušala sam riješiti i neke zadatke koje prije nisam znala. Provjerila sam i dobila sam točne rezultate što me dodatno razveselilo. Vježbanje čini svoje.

Došla sam doma oko pola devet, odmorila se nekih 45 minuta i krenula učiti matematiku jer imam kolokvij u petak oji ne želim pasti jer ću u protivnom morati na ispit što ni u ludilu ne želim (još mi samo to nedostaje).

Sada sam gotova i s matematikom. Malo ću još prošvrljati po biologiji tek toliko da ponovnim što sam radila i idem spavati.

Sutra opet u knjižnicu. I opet učiti do daske. 

I da, ako itko uopće mari za to, odlučila sam iskoristiti onu bilježnicu za koju sam bila neodlučna i baš sam sretna zbog toga. 

Znam da je počela škola već odavno, a budući da nemam nikakvih savjeta danas, voljela bih da mi ispričate kako je vama prošao dan i što ste radili.

Do sutra.

Umjetnost motivacijeWhere stories live. Discover now