~21~

22.8K 884 177
                                    

Aras karakterini değiştirdim. Multide var zaten,Kuzey ise aynı. İyi okumalar❤️

Daha fazla Aras'la konuşmak benim sinirlerimi bozuyordu çünkü akıllanmayacağını biliyordum ve sinirimi Aras'ı döverek çıkartmak istiyordum ama o kadar güçlü değildim!

"Sana sadece hastasın dediğim için bir insanı öldürdüğünün farkındasın değil mi?!" Diye bağırdımda sadece omuz silkti. Umrunda değildi, ama benim umrumdaydı.

"Bak tamam Delfin, gerekirse özür dilerim ama şunu bil ki pişman değilim..."

"Özür dilemen çok mu şey değiştirecek?! Batuhan mı uyanacak? Ama en azından pişman olsaydın bir daha böyle bir şey yapmayacağının garantisini verirdin ama o da yok!"

"Sinirlenirken çok tatlı oluyorsun" diyerek sırıttı. Gerçekten şu an bana bunu dediğine inanamıyordum! Çıldırmak üzereydim! Sabır dileyerek Aras'ın evinden çıktım ve eve doğru arabayı sürdüm...

Eve geldiğimde sadece elinde cips paketi olan Kuzey vardı, babamlar hastanedeydi, Sema ise her zaman ki gibi alışverişte olmalıydı. Kuzey beni fark etmeden odama doğru çıkmayı düşünüyordum ama maalesef ki montumun fermuarının sesi Kuzey'in dikkatini buraya doğru yöneltti.

"Hoşgeldin"

"Hoşbulduk" diyerek montumu astım.

"Cips?" Diyerek elindeki paketi uzattı.

"Yok,saol"

"Gel film izle sende" diyerek içeriyi gösterdi.

"Şu an gerçekten film izleyecek modda değilim. Hatta bi dövmeciye falan gitsem iyi olacak." Dediğimde bana şaşırarak baktı.

"Nihayet aklına geldi. Hiç sildirmeyeceksin sandım A harfini"
Diyerek gülümsedi. Haklıydı, hep ertelemek zorunda kalmıştım.

"Şey, eğer müsaitsen sende gelir misin?
Bildiğim bi piercingci veya dövmeci yok ta. Sanırım sende dövme olduğuna göre biliyorsun. Veya gelmesende olur adresi falan versen yeter."

"Film izlemekten sıkıldım,birlikte gidelim. Ev çok sessiz dakikada bir beceriksiz çalışanların çatal bıçak düşürme seslerini dinliyorum işsiz gibi"
dediğinde gülümsedim ve onun arabasına binerek en yakın piercingciye
gittik..

Adamların tipleri beni ürkütmedi değil.
İyi ki Kuzey'le gelmişim dedim içimden
Bir tane adam yanımıza yaklaştı,

"Hoşgeldiniz, nasıl yardımcı olabiliriz?"

"Arkadaşım boynunda ki A harfini sildirecekti de " dedi Kuzey. Adam ellerini birleştirerek,

"Pekala kırmızı montlu arkadaşa söyleyin o sizi ilgili odaya yönlendirecek" diyerek gülümsedi. Bu adamın giyiniş tarzı ve tipi diğerlerine kıyasıyan daha normaldi.

Derin bir nefes aldım ve kırmızı montlu çocuğun bana gösterdiği odaya doğru ilerledim. Çok korkuyordum, yapılırken çok fazla acımamıştı ama sildirmek belki de aynı olmayabilirdi. Merakıma yenik düşüp adama sordum,

"Pardon! Başlamadan önce bir şey soracağım, acaba yapılırken mi daha çok acıtıyor yoksa sildirirken mi?"

"Sildirirken deriye daha çok bastırdığımız için sanırım sildirirken."

SAPLANTIजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें