-2-

22.5K 429 24
                                    

              Pamir Lezmir 
           (Dicle'nin ağabeyi)

              Pamir Lezmir             (Dicle'nin ağabeyi)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karan Tacker (Hindistan'lı oyuncu ve model)

Göktuğ denen adamla konuştuktan sonra hızla evden çıktım. Çünki Dicle'nin yüzüne bakacak cesaretim yoktu kardeşimi istemediği biriyle evlendirecektim. En iyisi Samed'le konuşup kafa dağıtmaktı. Samed'te benim gibi küçük yaşta babasını kaybettiği için her işte çalışmıştı. Şuan işe Şahlı konağında şoförlük yapıyordu. Cebimden telefonu çıkarıp Samed'i aradım. Birkaç çalışta açtı "alo Samed nerdesin kardeşim ?" Samed elinde her ne tutuyorsa yere bıraktıktan sonra "evdeyim kardeşim. Anamla çay içiyorduk." diye cevap verdi. Bende fazla uzatmadan onu bizim evin arkasındaki ormanlık alana çağırdım. Yarım saat sonra ağaçların oradan gözüktü. Hızlı adımlarla yanıma gelip oturdu. Her zamanki gibi 'konuş' der gibi baktı. Bende derin bir nefes alıp "Dicle'yi Göktuğ Şahlı'ya vereceğım. Dicle'ye talip oldular bende kabul ettim" dedim bir çırpıda. Hızla ayağa kalkıp bağırmaya başladı "ne diyorsun sen Pamir gencecik kızı kuma mı verecksin. Bilerek kendi kardeşine mi kıyacaksın!" diyip sert bir tokat attı. Ben daha birşey diyemeden tekrar konuştu "ulan manyak mısın sen ha aklından zorun mu var ? O ağa neler yapar Dicle'ye haberin varmı ? Ulan daha bugün 'eğer karımın üzerine kuma gelirse bu evi hepinizin başına yıkarım' diye gürledi."  Samed'in dedikleri ile bin kat daha yanmıştı yüreğim. Kim bilir benim kardeşim neler yaşayacaktı orda. Samed birşey demeden çekip gitti.

            Samed Yıldırım              
          (Pamir'in arkadaşı)

            Samed Yıldırım                         (Pamir'in arkadaşı)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karan Wahi (Hindistan'lı oyuncu ve model)

Ne yaptın sen Pamir ne yaptın dostum. Keşke diyorum deseydim ona o gün belki bugün bu konumda olmazdık. Zaten suç bende git söyle Pamir'e seviyorum kardeşim Dicle'yi iste zaten verirdi ama suç bende niye beklersin ki kız on sekiz yaşına gelsin diye beklemekle yaptım ben hatayı. Şimdi benim bakmaya kıyamadığım kahverengi gözlere Göktuğ ağa mı bakacak hiç acımadan. Acımadan solduracak benim papatyamı. Olun o dokunduğum koyu kahve saçları benim değilde Göktuğ ağanın parmaklarının ucunda olacak. Bu olmazdı buna asla izin vermem. Eğer bende Samed isem Dicle benimdi. Benim yarim olacaktı. Ne Göktuğ ağanın ne de başkasının olacaktı. Bezen diyorum ki gelse benim sende gönlüm var Samed dese hiçbirşeyi düşünmeden alırım onu yanıma karım yaparım. Ya değilde ya başkasına aşıksa işte bunu düşünerek yaşayamazdım.  Adımlarımı geri çevirip Pamir'in evine döndüm. Birkaç dakika sonra varmıştım eve şimdi ne diyecektim ben Dicle'ye herşey allak bullak olmuştu. Daha ne diyeceğimi bilmeden kapısına dayanmıştım kızın şimdi ne olacaktı ben seviyorum desem gelirmiydi bana benim karım olurmuydu ?

Göktuğ Şahlı=Robit Khandelwal  (Hindistan'lı model)


Dicle Lezmir= Pretika Rao (Hindistan'lı oyuncu)

Leyla Şahlı= Deepika Padukone (Hindistan'lı oyuncu)

Yeni bölüm geldi. Salı günü görüşmek üzere

Bıçak Yarası; Kuma SerisiWhere stories live. Discover now