-8-

13.5K 406 32
                                    

Arkamdan gelen tanıdık sesle ona döndüm "Sakın , sakın bunu yapma Dicle!" Samed kömür karası gözlerin sahibi. Alıştığım  sakin sesinden sonra bu ses tonunu garipsemiştim. Yanıma gelip kolumu çekti ve kendi göğsüne yasladı korkudan ve cesaretsizliğin verdiği duygu yoğunluğu yüzünden soğuyan bedenimi. Canım yanmıştı zaten yanıyordu ama. Kafamı kaldırıp alnımı öptü "sana birşey olacak diye çok korktum Dicle" sesinde korku vardı. Ama artık hiçbirşeyin anlamı da yoktu. Kendimi ondan uzaklaştırıp "şimdi mi aklın başına geldi ha. Ben sana deli gibi aşıkken  senin için yanıp tutuştuğum günlerde aklın neredeydi Samed. Şimdi bırak beni" diyip koşarak konağa gittim. Konağa girip etrafı kolaçan ettikten sonra odama girdim. Bilerek günahların en büyüğünü en beterini işleyecektim  canıma koyacaktım. Allah'ın bana verdiği bedeni O'nun izni olmadan alacaktım. Yatağa girip gözlerimi kapattım. Ağabeyimi öldüreni ve evimi yakanı bulacaktım.

Gözlerimi açtığımda akşam saat 11 di. Gözlerimi ovuşturup yataktan kalktım. Lavaboya gitmek için odadan çıktım. Tam merdivenlerden inecekken köşede fısır fısır konuşan Zilan'ın dedikleriyle yere çivilenmiştim "evini yakması için Göktuğ'u ikna ettim. O da hemen yakmış" benim evimi Göktuğ yakmıştı. Arkamı dönüp Zilan'ın saçlarına yapıştım "sen , sen kimsin ha benim evimi yaktırırsın" saçlarını elime dolayıp tekrar hızla çektim. Daha yapacaklarım bitmeden Saçıma  uygulanan kuvvetle arkamı döndüm. Göktuğ saçlarımdan tutup merdivenlerden sürükledi. Bir an kafamın kopacağını hissettim. Merdivenlerden indikten sonra beni  yere bir paspas gibi fırlattı. Canım öyle bir yanmıştı ki öldüğümü sandım. Tekmelerini savurup "sen  kimsin lan kimsin sen benim karıma saldırısının ha ibne" gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başladı. Burnundan ve ağzımdan akan kanla yüzüm ıslanıyordu.

     Berzan Şahlı

Ağabeyimin tekmeleri ile bayılan Dicle'yi kucağıma aldım. Tam kapıdan çıkacakken ağabeyim yüzüme bir yumruk indiri. Dicle'yi kucağından alıp yukarıya çıkarttı "ne yapıyorsun sen ağabey" diye  bağırdım arkasından bağırdım ama nafile.
 
       Göktuğ Şahl

Cezasını çekmeliydi. Hangi akla kuvvet benim karıma saldırıdı. Yatağa fırlatıp adadan çıktım. Karımın yanına gidip açlıkla dudaklarına yapıştım. Bana karşılık vermesiyle tüm hormonların kabarmıştı. Anlaşılan bizi uzun bir gece bekliyordu.

   Yarın Sabah Zelal

Akşam yaşananlardan sonra erkenden kalkıp yengenin yanına gittim. Oda kan kokuyordu. Yengemin yanına oturdum uyuyordu. Kafamı eğip nefesini dinledim yoktu. Nefes almıyordu. Elimi bileğine bastırıp nabzını ölçüm. Çok az atıyordu. Odadan çıkıp Göktuğ ağabeyimin odasına girdim. Hiç beklemediğim manzarayla neye uğradığını şaşırdım ağabeyimin ve Zelal yengenin kıyafeteri yerdeydi. Hemen odadan çıkıp Samed'in yanına gittim...

Yeni bölüm Salı günü

Bıçak Yarası; Kuma Serisiजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें