-19-

10.3K 314 41
                                    

Telefonum çöktü ve bölümler birazcık geç gelecek. Geçen bölümdeki yorumlarınızın çoğuna cevap veremediğim için üzgünüm. Sileri seviyorum 😉😍

1 Hafta Sonra

Dün konağa Mahide gelmişti. Tamer gelmemişti çünki  Göktuğ'un ısrarları ve Zelal'in sevdiğinin olması yüzünden gelmemişti onun yerine Birkan aga boş bir araziyi onun üzerine yapıp herkesin ağzını kapatmıştı. Yarın ise Kadir gelip Zelal'i isteyeceklerdi.  Dün gece Şahin'le konuşmuştuk üç gün sonra kayıt yapılacağı için İstanbul'a gitmemiz gerekiyormuş. Onu ben hallederim diyip gitmişti. Dün gece bir ilk daha yaşamıştım. Tıpkı benim ilk gecem gibi Göktuğ,  Mahide ile işini bitirip yanımda uyumuştu sanırım o gece Zülal'in ne hissettiğini anlamıştım aklımda tek bir soru kalmıştı Zülal'i neden öldürülmüştü Göktuğ. Bunu da öğrenince içim rahatlayacaktı. Kapının çalması ile bir haftanın analizini bırakıp "gel" komutunu verdim. Zelal nefes nefese "hadi yenge ağabeyimi zor ikna ettim alışverişe gidiyoruz çabuk" diyip çıktı. Yataktan kalkıp üzerimi değiştirdim. Göktuğ'un kuralına uygun bir kıyafet seçtim. Ne diyordu "evdeyken ve Mardin sınırları dışında istediğini giy ama Mardin içerisindeyken tesettür giyineceksin" demişti. Üzerimi giyinip aşağıya indim Berzan, Göktuğ,  Mahide ve Zelal'in beni beklediğini görüdüm. Tam herkes arabaya yönelmişti ki biricik kayınvalidemin sesiyle herkes ona döndü "Dicle kızım sen gitme istersen. Gebe gebe sokakta ne işin var mazallah hasta felan olursun. Hem bırak ta Mahide gitsin onlarla yeni gelin ya" dedi ima dolu bir dille. Varya bir gün gelecek o dili kökünden sökeceğim ama ne zaman işte. Zelal'e baktım ve  arkamı dönüp konağa girecekken Göktuğ kolumu tutup "ana bırak kız gelsin zaten karnı çıkınca çıkmayacak dışarıya ve Mahide zaten bizimle geliyor" diyip beni ön koltuğa doğru yönlendirirken Samed'in gözleri ile gözlerim buluştu. Bu akşam onunla konuşmam lazımdı. Tam ön koltuğa binecekken Mahide "ağam ben ön koltuğa otursam miğdem çok bulanıyor da ben arkaya oturunca" dedi. Göktuğ Samed'e bakıp "Samed sen kullan arabayı koçum" diyip anahtarı Samed'e fırlattı. Arkaya sıkış pıkış oturduktan sonra yola çıkmıştık. Birkaç defa aynada Samed'le gözlerim buluştu ama yanımda Göktuğ olduğu için gözlerimi çektim ve yeri izlemeye başladım. Hele şükür AVM'ye gelmiştik. Aşağıya hızla inip nefes aldım zaten yeri izlemekten ve hamilelikten dolayı miğdem bulanıyordu. AVM'ye girip mağaza mağaza dolaştık ve kendime İki hafta sonraki Göktuğ'un amcasının oğlunun düğünü için onun kurallarına göre tesettür bir abiye aldım (rengini bilmiyorum aşağıdan bakabirsiniz)

 AVM'ye girip mağaza mağaza dolaştık ve kendime İki hafta sonraki Göktuğ'un amcasının oğlunun düğünü için onun kurallarına göre tesettür bir abiye aldım (rengini bilmiyorum aşağıdan bakabirsiniz)

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Sonunda alışveriş faslı bittiğinde yemek yemek için en üst kata yürüyen merdivenle çıkarken eteğime takılan şeyle aşağıya uçacakken Göktuğ beni tutup Mahide'ye  "aptal mısın veya kör müsün ha. Nasıl görmezsin kızın eteğini ya düşseydi" diye kısık seste inkaz etti. Mahide kafasını önüne eğip "özür dilerim ağam yanlışlıkla oldu" dedi. Tabii ben bilirim o yanlışlığı. Yemek masasına oturup herkes hamburgerini sipariş etti. Nedense herkes aynı şeyi sipariş etmişti. Zaten ağabeyimle buraya birkaç kez geldiğimiz için alışkandım. Berzan menülerle uğraşırken Zelal ağabeyine "ağabey yengeminkisini mega boy al o doymaz" diyince herkes güldü Göktuğ bile onu ilk kez gülerken görmüştüm. Yemeklerimiz yani Double Texas Smokehouse Burger'lermiz gelmişti (canınız çeksin 😂😂😈😈)

Bıçak Yarası; Kuma SerisiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ