24

4.5K 132 7
                                    

Göktuğ

Doktorun dedikleri kulağımda çınlıyordu. Ne demişti karın duymuyor. Sinirle sıktığım yumruğumu ısırdım. Doktor sanki bir deliymişim gibi bana bakıyordu. Burnumu çekip "tamam lan yap ameliyatı ne gerekiyorsa yap al çocuğu" doktor kafasını sallayıp yanındaki hemşireden birkaç kağıt alıp bana uzattı "ameliyata başlamamız için bunları imzalamanız gerekiyor Göktuğ bey buyrun" kağıtları ve kalemi alıp imzaladım.

4 saat sonra

Ameliyat çoktan bitmişti ve Dicle'nin uyanmasını bekliyorduk. Berzan nefretle suratıma bakıyordu. Herşey boka sarmıştı. Zelal'in nerede olduğu belli değil, çocuğum artık yoktu ve evde bir adet ölmeyi bekleyen Mahide vardı. Mahide'yi bu kez gerçekten öldürecektim. Aslında bir çocuğum olacağına henüz alışamamıştım ve gitmesi fazla canımı acıtmıyordu. Dicle için çok acı olacağı belliydi. Hemşirenin bana seslendiğini duyunca ona döndüm "efendim hemşire hanım" hemşire elindeki kağıda bakıp "Dicle hanım için kıyafet gerekli birkaç gün burada kalacak o yüzden eve gidip birkaç parça iç çamaşırı ve kıyafet getirirmisiniz lütfen" dedi. Hızlıca kafamı sallayıp çıktım hastaneden. Eve son hızla gidip koşarak odaya çıktım. Dicle'nin iç çamaşırlarını koyduğu çekmeceyi açınca buruşmuş bir kağıt vardı. Geçen gece elinde olan kağıttı bu elime alıp okumak için kağıdı açmaya başladım.

Batıhan

Benim kadınım benim yatağımda yatıyordu. En sonunda olmuştu istediğim benim yanımdaydı. Ufak ufak gözlerini açmaya başlayınca ayağa kalktım. Zelal gözlerini açıp etrafı izlemeye başladı en sonunda gözleri beni bulduğunda sinirle doğruldu ve sinirle "benim burda ne işim var ne yaptın bana pislik" diye bağırdı. Tekrar yerime oturup "deme böyle canım ben ölümden kurtardım seni." Zelal kaşlarını çatıp "ne ölümü? " diye sordu. Sırıtıp "dün dereye düşmüşsün az daha donacaktın orda şükret bana" dedim. Zelal dişlerini sıkıp yataktan kalktı. Kolunu tutup "napıyorsun sen otur oturduğun yerde" Zelal ellerimi itip "bırak gideceğim abim bu kez öldürür beni bırak" Zelal hızla kapıyı açtı ve dışarı çıktı. Bu kez bırakıyorum ama bunun acısını fena çıkaracağım senden küçük şeytan.

Önemli

İki gün önce en sevdiğim insan denizin derinliklerinde kayboldu ne olur yaşa diye dua ettik ama olmadı en güzel gülüşüyle veda etti bize söz ettiği mavilikler aldı onu bizden. Yanımızda değil yaramızda kaldın güzel adam ruhun şad mekanın cennet olsun 🌹 Sevgilerle Onurcan Özcan

 Yanımızda değil yaramızda kaldın güzel adam ruhun şad mekanın cennet olsun 🌹  Sevgilerle Onurcan Özcan

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
Bıçak Yarası; Kuma SerisiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora