7. Bölüm

3K 189 228
                                    


Jungkook'un ağzından

Dae denen aptal sürtük kuzenimin bunu yapacağını adım gibi biliyordum. Ama suç ortağı olmasını beklemiyordum..

Dae'yi öldürmekle tehdit etmiştim ve bunu gerçekleştirmediğime pişman olmadım değil. Ölme noktasında bana Jung'un yerini söylemişti.

Onun niye böyle bir şey yaptığını biliyordum. Bunu yaptı çünkü..

Telefonum çaldı. Taehyung arıyordu. Açtığımda bana nerde olduğumu sordu. Gelince açıklayacağımı söyleyip telefonu görüşürüz demesiyle kapattım.

Öğrendiğim adrese uçarcasına gittim. Hyun Jung'a zarar gelmemeliydi. Neden.. Çünkü.. Bunun nedeni ben olabilirdim! Benim yüzümden kimse zarar görmemeliydi. Evet! Kesinlikle nedeni bu!

Kapıyı kırarak içeri girdiğim küçük depo anında aydınlanmış olmalıydı. Jung'u duvara yaslanmış öylece otururken bulduğumda Dae'nin oyun oynamamasına şükrettim.

Hemen yanına gidip ona sarıldım. Bunu neden yaptım bilmiyordum. Geri çekildiğimde Jung'un önünde bir şey olduğunu fark ettim.

Bir bıçak.. Bir bıçak?.. Bir bıçak!

O an anlamıştım. Dae şizofreni onu oraya tıkıp önüne de intihar edebilmesi için bir bıçak bırakmıştı.

Eğer plan işlevli gitseydi ve Jung kafayı yediği için o bıçakla intihar etseydi kimsenin haberi olmayacaktı.

Ortada bir suçlu yok gibi görülecekti. Çünkü intihar sayılacaktı. O an, işte bunu anladığım o an, kuzenimden bir kez daha nefret ettim ve onu öldürmediğim için kendime lanet okudum.

Bıçağı hemen ordan alıp Hyun Jung'u kaldırdım. Bitap düşmüş haldeydi. "Jungkook?" dedi. "Sorun yok Jung. İyisin. Geçecek." dedim.

O an Jung'un aklından geçenleri duyabiliyordum. Neler oluyor? Jungkook neden burda? Burası neresi ki?

Dışarı çıkınca bıçağın üzerinde bir şey yazdığını gördüm. Suçlular, öleceğini düşündükleri Hyun Jung'a mesaj bırakmışlardı.

DHW'den gelen sonun...

-----------

Hyun Jae'nin ağzından

Jungkook, kolları arasında Hyun Jung'u getirince epey bir şaşırmıştım. Hemen Jung'u yatağına yatırdım. Geri döndüğümde Jungkook salonda koltukta oturuyordu.

- Neler oldu Jungkook, diye sormamla herşeyi anlattı.

Dae.

Psikopat şizofren bir sürtük olduğunu hiç bilmiyordum. Dahası Jungkook'un kuzeni...

Jungkook'a çok teşekkür ettim. Olayın sadece Dae ile ilgisi olmadığını, suç ortaklarından biri olduğunu açıkladığında aklımda bir isim belirmedi değil.

W...

----------

Gong Shil'in ağzından

Jae, Jung'un bulunduğunu haber verince soluğu yanında aldık. Bize her şeyi anlatınca Jung'a bakmaya gittik. Çökmüş gibi görünüyordu.

Onu rahatsız etmek istemedik. Eve döndük. Ryeon da ben de daha fazla ayakta duramadık ve yataklarımızla buluştuk.

-----------

Hyun Jae'nin ağzından

Kızlar gittikten yarım saat sonra Jung uyandı. Yanına gittim. Kıyafetlerini verdim ve o banyo yapıp üstünü değiştirirken yiyecek sıcak bir çorba  hazırladım.

LOSTWhere stories live. Discover now