15. Bölüm

1.3K 102 7
                                    


Selam okurlar! Yeni bölümümüzü artık görme vaktimiz geldi! İyi okumalar!

---------------

Hyun Jae'nin ağzından

Ha Neul'a güvenim sonsuzdu. O beni hiç hayalkırıklığına uğratmamıştı. En büyük endişem Dae'nin ona zarar vermesiydi. O benim buradaki ailemdi.

"Kurul"u yeni dağıtmıştık. Taehyung ile caddede yürüyordum ve aklımda tonlarca düşünce vardı. Birden aklıma gelen sorularla heyecanla Tae'ye döndüm. Toplantı esnasında çok şey konuşulmuştu ve sorularımı soemayı unutmuştum.

Ona o şekilde döndüğümü gören beklentiyle gözlerime baktı.

- Taehyung, Dae bunları sadece miras için mi yapıyor? Amacı Jungkook'tan kurtulup tüm mirası ele geçirmek mi? Sonunda ne olacak, dünya hakimiyeti mi?

Üst üste nefes almadan sorduğum sorularım karşısında önce afalladı. Sonra gülümsedi ve konuştu,

- Tüm bunları ben cevaplayamam. Ama bildiğim kadarıyla şu anda gözü sadece mirası, tüm hisseleri görüyor. Başka her şeye kapalı olan algısı açılacak gibi de değil.

Bir süre sessiz kaldıktan sonra konuşmaya devam etti,

- Dae hakkındaki sorularını Jungkook'a yöneltirsen o sana cevap verebilir.

Onaylarcasına anlamda başımı salladım. Sorularım bitmemişti. Merakım da hiçbir zaman bitmiyordu.

- Hee Ji ve Hoseok ikizlerinin tam olarak derdi ne?

Sanki böyle bir soruyu zaten bekliyormuş gibi gülümsedi. Anlaşılan kendini bilmez merakım başına dert açacaktı.

- Hee Ji, Yoongi hyung'u seviyor. Yoongi hyung da onu seviyor-du. Aslında yaptığı en büyük hata Yoongi hyung'u aldatmaktı.
Aslında Hee Ji o zamana kadar Hoseok'tan bihaberdi. Bir ikizi olduğunu bilmiyordu. Berbat bir babası vardı. İkisini de yetimhaneye bırakmıştı. Hoseok, yabancı bir aileyle yurtdışında yaşadı. Hee Ji Kore'de pek de iyi olmasa da bir şekilde yaşamaya çalıştı.

Bir müddet soluklandıktan sonra devam etti,

- Fakat, Hoseok'un Kore'ye gelip Hee Ji'yi bulması ve ona yüklü miktarda para vermesi Hee Ji'nin gözünü dündürdü. O zamana kadar hep bizimleydi. Para gözünü döndürünce Yoongi hyung'u aldattı. Aptal kız, bunu yaptığı yetmezmiş gibi Hoseokla yurtdışına gitti. Şimdi de yüzsüzlük edip geri döndü.

Her şeyin yüzeysel ve basit kelimelerle anlatımı buydu demek ki. Geri dönmesinin nedeni de Yoongi miydi? Onu geri falan mı istiyordu?

Sesli düşünmek en nefret ettiğim ama yapmaktan kendimi alıkoyamadığım şeylerden biriydi. İç sesimin benle alay kaynağıydı.

Sadece iki dudağın beş dakika birbirine değmeliydi Jae! Ben bile düşüncelerini duymaktan sıkılmışken, Tae'ye rahat verseydin!

İç sesime dil çıkartırcasına boşverip Tae'nin sözlerine odaklandım,

- Tam olarak gelme nedenini bilmiyorum. Belki Yoongi hyung'tur. Ama anlaşılan, Dae'yi bulması zor olmamış. Hoseok'la hiç konuşmadım. Ya da iletişimimiz olmadı. Nasıl biri olduğunu bilmiyorum. Bu daha da sıkıntılı bir durum.

Bu iyi görünmüyordu. Bu üçlü epey sıkıntılıydı. Bundan bir şekilde kurtulmalıydık.

Birazcık rahatlamamız gerektiğini düşünerek Taehyung'a dönüp gülümsedim ve kenetlenmiş ellerimizi çekip ikimizi de durdurdum.

LOSTWhere stories live. Discover now