Sahip #18

58.3K 2.5K 152
                                    

Soldaki Raju ve Sağdaki Omar. :)

Biraz kısa olduğu için üzgünüm ama gelecek bölümde çok daha uzun yazacağımı söyleyebilirim. Kısa ama sorularınızı cevaplayacak bir bölüm sizi bekliyor. İyi okumalar :)

Vote ve Yorum yazan herkeze çok teşekkür ederim :)

****Farad****

Kapı muhafızları Fadimanın içeri girmesine izin verdiler. Ben ise yatağımın köşesine oturuyordum. Fadima hemen gelip eteğimi öptü. Elini tuttum ve kaldırdım. 

Fadimanın ağladığını o an fark ettim.

"Neden ağlıyorsun?" diye sordum boş bulunup.

"Bir gece kullanılıp öldürülmek istemiyorum" dedi kısık çıkan sesiyle. Evet ünümü biliyordum ve bu hoşuma gitmiyordu ama sultanımızın emirleri çok netti!

"Bir geceliğine kullanıp atacaksan sana cariye değil genel ev açalım" demişti sultanımız ama öyle bir şey istemiyordum. Yaptıklarımızı bilse ne yapardı kimbilir. Yada olayların ne kadarını biliyordu ?  Ve bana bu anı hatırlattığı için sinirlendim.

"Madem öyle sana kaderini seçme şansı veriyorum. Ya bir gece benimle olur seni aç susuz çöle terk ederim yada hayatını kısa keserim!" Kızın yüzü kireç rengine dönünce biraz fazla ileriye gittiğimi düşündüm. Sinirlendirmeseydi o da beni !

"Raju!" diye bağırdım hemen gelsin de şu durumu açıklayalım diye. Kız yüksek sesle çığlık atınca hemen elimle ağzını kapadım. 

"Sakin ol. Sadece şakaydı. Biz kimseyi öldürmüyoruz. Raju'yu tanıyorsun değil mi? Yardımcım.."

Raju gelince derin bir nefes aldım. Bu tarz konularda benden daha iyiydi. Titreyen kıza baktı. Sonra bana. 

"Farad ne yaptın kıza çok kötü gözüküyor" dedi. Kız ağladığında çirkinleşmişti ki ben birşey yapmadım. Tabii...

"Sinirlenince birazıcık tehtid ettim. Başka birşey yok." dedim masum çıkarmaya çalıştığım sesimle. 

"Birincisi sakin ol ve al. Korkacak bir şey yok" dedi cebinden çıkardığı bezi kıza uzattı. Kız bezi alıp gözlerini sildi.

"Bana ne olacak şimdi?" diye sordu Fadima korkak gözlerle bana bakarak. Konuşma ihtiyacı hissettim.

"Belli nedenlerden dolayı...cariyelerimi evlendiriyorum DÜZGÜN adamlarla. Ve evet çoğuyla da beraber oluyorum ama evlendirdiğim adamlar bunu problem etmeyecek kadar düzgünler. Ve evet adamın cariyeye kötü davrandığını yakalarsak adamı pişman ediyoruz. Başka sorun?" dedim pis pis sırıtarak. 

"Abi bu işte rezaletsin" dedi Raju gülerek. Öyleydim. 

"Prens Farad genellikle acı çeken köleleri alır ve onlara hayatta bir şans verir. Genel olarak adamları ben bulurum. Ekonomik durumları genellikle iyidir ve bu adamların sarayla sürekli bağlantıları vardır. Kontrolleri ben yapıyorum. Benden çekinmemen işimi kolaylaştırır. Hatta sana uygun olduğu düşünülen 2 adam var. Normalde seçim yaptırmayız ama seni bu kadar dağılmış görünce.. Seç birini" dedi Raju ve kızın eline adamların çizimlerini uzattı. Bense yatağıma uzanmıştım. Gözlerimi kapatıp kırmızı saçları rüzgarda savrulan yeşil gözlü bir kız düşünüyordum.  Kız seçim yapmış olacak ki Raju hareketlendi ve kızı ayağa kaldırarak reverans yapıp gittiler. Saltanat kanadının hareme en yakın olan odasıydı ve kızın çığlığını duyduğunda kızıl ne düşünmüştü kim bilir?  Acaba o da ağlayacak mıydı ölmek istemiyorum diye? İçimi bir hüzün kapladı. Onu öyle görmek istemiyordum. 

SahipTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon