Geri Döndüm!

8K 317 86
                                    

Bölümü okumaya başladığınız tarihi ve saati buraya yazabilirsiniz!

~~

Merhaba sevgili Yeraltı okuyucuları...

Uzun zamandır buralarda olamadığımı ve hikayeye devam edemediğimi ama bir gün mutlaka geri döneceğimi birçok kez duyurmuştum. Şimdi geri döndüm! Elimden geldiğince hızlı bir şekilde eski bölümleri edisyona alacağım ve bir güzel düzenleyip kurguyu bir miktar yeniden yarattıktan sonra yeni bölümlere başlayacağım.

Biliyorsunuz Yeraltı hikayeme 20 Ocak 2015'te başladım ve o günden bu güne birçok kitap okuyup, kendimi değiştirdim ve geliştirdim. Bu süre içerisinde kurgum Wattpad'in alışılagelmiş kurgularıyla benzerlikler göstermeye başlamıştı ve geçen bu üç yılda kendimi geliştirerek bu benzerlikleri kırıp özel bir kurgu oluşturmayı hedefledim.

Yine de, tamamen özgün olamayacağımı mutlaka bir yerlerden etkilenmiş olacağımı itiraf etmeliyim çünkü hepimiz biliyoruz ki neredeyse tüm konular kaleme alındı ve artık hiçbir kurgu özgün değil önemli olan yazarın dili ve işleyişi. Ben de size dilim ve işleyişimle hikayemi farklı hissettirmek istiyorum.

Bu yüzden eski kurgu üstünde düşünüp taşındım ve yeni olay dizileri biraz daha farklı anlar yazmam gerektiğini düşündüm. Kısacası karakterleri ve ana hattı değiştirmeden kurgu üzerinde epey bir oynama yapacağım. Yani eski bölümleri (Sadece bölüm başlığında (Düzenlendi) ibaresi olanları) tekrardan okumanız hepimiz için iyi olabilir. Böylece gelecek yeni bölümlerde şaşkınlık ve kopukluk yaşamazsınız.

Bir yıllık ara verdim, bu sürede muhtemelen birçok okuyucu kaybetmiş ve birçok okuyucu kazanmışımdır. Bekleyen herkese teşekkür ediyorum, umarım çok geçmeden yeni bölümleri sizin için yayınlamaya başlayacağım!

Görüşmek üzere!

Bana ulaşmak için:

Instagram: semihaakaya

Twitter: semihaakaya


YERALTIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin