Bölüm 92: İntikam İstiyorum

24.7K 909 273
                                    

Arkadaşlar umarım beğenirsiniz.
Raven gitmişti . Yokluğun o ince sesi bütün bedenimi ele geçirmişti. Ölüm en tatlı haliyle gelmişti. Uykum vardı. Ölüyordum. Ama olamazdı ölmemeliydim. Arkadaşlarımın bana ihtiyacı vardı. Ne kadar çabalasamda boş . Gözümden yaşlar dökülüyor. Ben engel olamıyorum ve kendimi yanlızlığa bırakıyorum . Gözlerim kapanıyordu. Son anda aklıma bir fikir gelmişti. Belkide son gücümle ağacı yada bir kayayı kaldırarak yerimi bulmalarını sağlayabilirdim. Hırslanmam gerekiyordu. Becky yi düşündüm. Bessy nin eskiden bana yaptıklarını düşündüm. Tomu düşündüm. Hırslanmıştım. Elimi Demir nesneye götürüp tüm gücümle çektim. Raven ı düşündüm bana yaptı, bunu o yaptı! İntikam istiyordum deli gibi ! Gözlerim kırmızıydı bunu hissedebiliyordum. Büyük bir taş vardı ona odaklandım . Onu kaldırmaya çalıştım ama olmuyordu. Birden karşıda o kadını gördüm. Bana:
-sen tranosların en güçlüsüsün! Yap şunu! Diye bağırdı.
Son gücümle kayayı kaldırabildiğim kadar kaldırıp yere bıraktım . Büyük bir ses çıkmıştı yani ben öyle umut ediyordum. Artık dayanamıyorum ve Gözlerim kapandı. Hala duyabiliyordum ama görüntü yoktu. Birden deallar içeri girdi. Sesi çok telaşlıydı. Beni kucağına Aldı ve kulağıma fısıldadı. Sakın ölme!
Zehir kalbime ulaştı ve bir Çığlık attım. Vampir güçlerini kullansalar bile çok geçti. Yavaş yavaş duyamamaya başladım. Bilincim kapanıyordu. Son nefesimde deala
Deal, Deal blake , ilk aşkım. Seni her zaman seveceğim... Dedim Ve bitti gözlerimle beraber kulaklarım da kapandı. Artık bir hiçtim. Yoktum. Bedenim yokluğun en derinine savrulmuştu.O anda deal ve benim aramda inanılmaz bir bağ oluşmuştu. Bu bağ dışarıdan gözüküyordu. Yani elektrik gibiydi bir Işık vardı. Hala kollarındaydım ve ondan bana Anlamadığım bir Akım geliyordu. Aniden bu bağ kapandı ve kendimi yerde buldum. Oda yerdeydi. Ama omzuma yani demirin geçtiği yere baktığımda yara kapanmıştı. Yoktu. Okula varmıştık. Deal ı stajyer , beni Belinda taşıyordu. Revire geldiğimizde ikimize de serum taktılar. Stajyere biraz Kısık olan sesimle bu neydi diye sordum. Cevabını biliyor gibiydi.
Çok nadiren Görülen bişey. Gerçek hayatta siz sadece birbirinizi sevdiğinizi sandınız. Ama siz bizim dünyamız da mühürlenmişsiniz. Ömürleriniz birbirine bağlanmış . Ve iki beden de bir ruh olmuşsunuz. Stajyer söylemek te zorlanıyordu hem de çok. Derin bir iç geçirdi ve Deal...deal sana ruhunun bir parçasını verdi ve Bu ölmene engel oldu. Dedi.
Donup kalmıştım. Göz ucuyla deal a baktım gözleri kapalıydı. Peki o... Ona kötü bir ş-şey olacak mı?
Stajyer bunu göreceğiz dedi.
Korkuyordum benim yüzümden ona bir şey Olmasından korkuyordum. Biz diye bir şey kalmamıştı . Ama yine de korkuyordum. Sonunda vücuduma karşı direnemedim ve kendimi bıraktım.
Lütfen destek verin sizin için yazıyorum sonuçta tek istediğim oy verip beni takip etmeniz. Düzenli olarak yazacağım.

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now