Bölüm:134 Kanları emilmiş 2 ceset

4.7K 348 67
                                    

Dealın gözünden
Ona seni seviyorum dedi.
Seni seviyorum...
Ve onu öptü.
Gözümün içine baka baka onu sevmiş meğer...
Seni seviyorum...
Bu iki sihirli kelime aslında çok güçlü bir hançer ve bu hançer sen fark etmeden seni öldürüyor.
Ve sen her Gün bir daha ölüyorsun. Sen bir Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğuyorsun ve seni tekrar yakıyorlar.
Okuldan çıkmıştım. Banner Öldüğü için yapacak başka bir şey kalmamıştı. Yaram iyileşmişti geriye sadece izleri kalmıştı.
Ama bazı yaralar hiç iyileşmiyordu işte. "bazen ruhun çarmağa gerilirdi ama her anı saklardı derin. " Bu da böyle bir şeydi.
Şehir merkezine inmiştim. Uzun zaman sonra ilk kez. Sonra dolaştım, dolaştım ve dolaştım. uçurumun kenarına oturdum. Olanları düşündüm. Kızgınlık ve öfke ve mutsuzluk açlığı ve gücü arttıran etkenlerdi. Okulda bu Bize verilen kanların içine koydukları madde ile engellenirdi. Bize verdikleri kan insan kanının bütün tatlarından ve etkilerinden uzaklaştırılmıştı. Sadece doymanı sağlıyordu. Ama 2-3 gündür de kan içmiyordum. Sonra önümden bir adam geçti.
Arabası uçurumun yanındaydı. İçinde de çıplak bir kadın yatıyordu. Nasıl olduğunu Anlamadığım bir şekilde düşüncelerini okuyordum. Bunun nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Ama oluyordu işte. Ve düşünceleri iğrençti. Bahsedemeyeceğim kadar İğrenç. Onu ne yaptığımı bilmeden durdurdum. Ve ittirdim. Bedenimi kontrol edemiyordum. Yüzü, yüzü tom a benziyordu.
Sinirlenmeye başladım. Bana
- Sen Ne yapıyosun birader? Deyip beni ittirince , Yüzüm değişmişti. Vampir Yüzüm ortaya çıkmıştı. Tam bağıracaktı ki. Onu hızla susturup şahdamarına dişlerimi geçirdim. Sıcak kan ağzımdan akıyordu. Artık elimde ki adam sadece inliyor ve yapma diye yalvarıyordu. Ben ilk kez bir insanın kanını saf haliyle ve damarından içiriyordum. Dayanamayıp daha da sıktım ve içmeye devam ettim. Damarından ağzıma akan o dopdolu kanın verdiği his vazgeçilmezdi. Sonra artık kanın gelmediğini fark ettim.
Ellerimde ki adama baktığımda ölmüştü...
Ama dayanamıyordum kan istiyordum. Hızla arabaya gittim ve kadını çıkarttım. Onun da Boğazına dişlerimi sapladım...

Sherrif Gilbert ın gözünden (insan) (yavaş yavaş tanıyacaksınız.)
-john, kanları tamamen emilmiş 2 tane ceset var. Ve Boğazlarında ısırık izleri. Ayrıca damarları parçalanmış.
- Jess, onlar geri döndü.
*
Vampirellalarım vampirlerim,
Bölüm hakkındaki düşünceleriniz ve beklentileriniz neler?

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now