Bölüm:122 Glayor bitkisi

5.1K 345 19
                                    

Belinda hemen:
-Nasıl! Ne oldu!
Herkes Gözlerimin içine bakıyordu ama ben korkuyordum çünkü gelecekte onları kaybediyordum ve tabii ki kendimi de. Gözlerimi kaçırdım.
Belinda daha yüksek sesle
-Emily! Dedi.
Bende dayanamayarak:
-Ölüyordun!
Diğerlerini gösterdim
-Sende sende sende !
Sonra kendimi gösterdim
-Bende!
Ağlamaya başladım.
Ortalık sessizliğe bürünmüştü.
Belinda geldi ve bana sarıldı.
-Şşh! Hiç kimseye bir şey olmayacak!
-Olacak!
-Olmayacak Emily!
-Artık geleceği biliyoruz yani ne yapacaklarını, hamlelerini onları tuzağa düşürebiliriz!
Haklıydı . Belkide hala bir şansımız vardı. Kanallara girdik ama bu sefer ayrılmadık. Canavarın işaretini gördüğüm yere görürdüm onları. Hala oradaydı. Herkes birbirine baktı. Calum Allison'a sarıldı. Luke da belinda ya sonra beklemediğim bir şekilde Bessy ve Toby 'yi de sarılırken gördüm. Deal bana bakıyordu. Onu kaybetmeye dayanamamıştım. Ben geleceği görürken onu kaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu tatmıştım. Ve eğer bu duyguyu bir kez daha tadacaksam onunla barışıp ölmeyi istiyorum en azından son Kez sarılmak istiyorum. Bende ona sarıldım. ve kulağına
-Sakın ölme.
Diye fısıldadım.
Oda bana aynısını söyledi.
-Seni seviyorum.
-seni seviyorum.
Sonra Kapağı kaldırdım. Ve içeri girdik. Tam önümüzdeki kanala giriyorlardı ki.
Onları durdurdum.
-Orada kara kanatlar vardı.
Dedim. Onlarda
-Emily orada kimse yok. Dediler.
-Oraya gelecekler!
Girmediğimiz bir kanala girdik burada bir duvarda canavarın simgesi vardı. Canavarın simgesine dokunduğumda gözleri Mora dönüştü ve duvar kapı gibi açıldı. İçerisi depo gibiydi. Kitaplar, eşyalar...
İçeri girdiğimizde siyah kaplı bir kitap dikkatimi çekti. Sanki Özellikle saklanmak istenmiş gibiydi. Kitsunelerin yüksek görüş kabiliyeti olduğu için onu hemen fark ettim. Elime aldım. Diğerleride etrafı karıştırıyorlardı. Kitabın Sayfalarını karıştırdım. Başlıklar şöyledi:
Kitsunelerde Çocuk
Vampirler ve Ölüm
Vampirlerde Çocuk
Efsanelerdeki Canavarlar
...
Golem Canavarı Ve Ölüm
Hemen okumaya başladım.
Eğer bir Golem canavarı Öldürmek istenirse dolunay Işığında Dövülen bu yüzden rengi siyaha dönen uzun bir Mızrakğı bir kitsunenin canavarın kalbine saplaması gereklidir.
Kitabı kapattım ve onlara dönüp :
-Siyah bir Mızrak bulmamız gerekiyor.
Dedim.
Bana anlam veremeğerek baktılar sonra depoyu aramaya koyulduk. Bir anda bir kaç ayak sesi işittim. Birileri geliyordu! Onlara işaret yaptım ve herkes bir yere saklandı. Bende bir dolabın içine girdim. Çok küçük bir Aralık bıraktım beni göremeyecekleri şekilde. İçeri 2 kara kanat girdi. Ama sonra birinin kara kanat olmadığını farkettim çünkü ne simgesi vardı ne de gözleri siyahtı. Sonra biraz duraksadı. Kara kanata dönüp;
-Burada birileri mi var? Dedi. Yanındaki
- Buraya giremezler hadi gitmemiz gerekiyor.
kafasını salladı. Ellerini desen çizer gibi sallıyor bir yandan da bir şeyler mırıldanıyordu. Sonra yer resmen yarıldı ve içinden koskocaman bir tabut çıktı. Kara kanat tabutu açtı. Tabutun içinden Mızrak çıkmıştı. Mızrağı eline Aldı ve yanındakine dönüp:
-Üzgünüm.
Dedi ve hızlı bir hamleyle boynunu cebinden çıkardığı Gümüş Bıçak ile kesti. Bağırmamak için Ağzımı elinle kapattım.Sonra kulağına eğildi. Yüksek sesle:
-Neden buraya giremezler biliyor musun? Dedi.
Sonra fısıldadı.
Hiçbir Doğa üstü varlık etrafa Glayor
Bitkisinin tozunu Saçan klimalı bir odaya girmez.
Sonra klimayı açtı ve duvar kapıyı üstümüze kapattı. Sonra gelen keskin koku sanırım hepimize pek de iyi gelmemişti. Kendimi yorgun hissetmeye başlamıştım. Başım dönüyordu. Ve Karşımda birini gördüm her yer Bulanık olsa da bu yüzü tanıdım.
Tom... ( kara kanat Olan değil )

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now