Bölüm:129 O iyileşecek mi?

4.9K 352 39
                                    

Arkadaşlar hikayede biraz yavaşlamaya karar verdim yani aksiyona biraz ara...Daha çok bu Bölümler olayları bitirmeye Yönelik olacak ve sonra ilişkiler üzerinde duracağım çünkü bu kadar çok aksiyon olunca yazmak için daha çok zamana ihtiyaç duyuyorum. Şöyle uzun ve güzel bir arkadaşlık ve iliskilere odaklı  bir mola tabiki onları kurtaramayacak çünkü onlar farketmese de yeni bir bela yakınlarında olacak. O zaman daha fazla uzatmayayım. Kdkdl
Dealın gözünden
Gelen ise stajyerden başkası değildi. Stajyer içeri girdi ve şaşkınlığımızı farkedip:
-"Her şeyi anlatacağım ama önce onları kurtarmalıyız. " dedi.
Hemen başımı salladım.
Stajyer büyük masayı ortaya çekti ve Emily nin revirden getirdiği çantadan bir örtü Alıp masaya yaydı sonra Emily, Bessy ve tom a baktı. Şu an en ağır durumda olan Tomdu. Tomu işaret etti.
Bunun üzerine Toby ve Ashton hemen Tomu kaldırdılar. Stajyer çantanın içini biraz kurcaladı sonra çantayı yerde fırlattı.
-bunlar hiç bir işe yaramaz!
Vampir hemşirenin yavaş yavaş şaşkınlığı geçiyordu. Stajyeri önemsemeden yerdeki çantadan bir kaç şey çıkardı. Önce çıkardığı iğneyi Tomun yarasına yaptı. Sonra stajyer ilhamla vampir hemşireye baktı.
Stajyer.
-Ökse otu!
Luke stajyere anlamsızca bakarken, calumun Başında duran Allison hızlıca yanımıza geldi ve kolyesini açtı. Bu kolyenin açılabildiğini bilmiyorduk tabiki içinden ökse otu denilen şeyin çıkabileceğini de.
Belinda
-Bunu ne için taşıyordun?
Allison bezmiş bir şekilde söylendi sinirli olduğu herhalinden belliydi. Kaba bir şekilde
-Kapa çeneni! Diye bağırdı.
Luke da allison a tabi. Sonrasında stajyer onları önemsemeden allisonun elinden ökse otunu kaptı. Hemen cebinde ki kutuyu ve Emily nin getirdiği eşyaları da karıştırdıktan sonra bir karışım hazırlayıp, Tomun yarasının içine döktü. Bir kaç dakika sonra tom kıvranmaya başladı. Şu an o kadar kötüydüm ki kendimi Öldürmek istiyordum. Bütün sevdiklerim beni bırakıyordu. Bütün değer verdiklerim ve bir tarafta da em... Sonra vampir hemşire dikiş atmaya başladı ve serum bağladı. Stajyer telaşla
-Bessy yi getirin!
Diye bağırdı. Toby anında Bessy yi kucağına Aldı ve yatırdı. Bessy ye de müdahale ettiler ve serumu taktılar. Sonra o söylemeden em in yanına gittim ve onu kucağıma aldım. Onu yatırdım ve zor çıkan sesimle kulağına fısıldadım.
"Sakın Ölme"

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now