Bölüm:120 bırakın onları

4.8K 422 27
                                    

Birden , canavar havaya kalktı ve Üstüme uçmaya hazırlandı. Pençelerini çıkarmıştı. Ölmek istemiyordum, hayallerim vardı... Anneme, babama veda edememiştim. Deal a hala onu sevdiğimi söyleyememiştim. Oysa ben Hayatımı kaybetmek istememiştim.
Tam yüzüme batıracakken Gözlerimi kapattım ve refleks olarak geri çekildim. Pençeler yüzüme değmiyordu. Gözlerimi açtığımda şok oldum. B-bu nasıl olmuştu?
Banner ve Raven yerde kanlar içerisinde yatıyordu. Canavar ise Banner baygın olduğu için onu kontrol edemiyordu bu yüzden güçsüzdü. Ben Olduğum yere çakılmışken. Birden deal ve Allison yanıma koştular. Onlarda şok olmuştu baktıkları yöne baktığımda raven ve Banner'ın ağzından çıkan siyah dumanın canavarın ağzından içeri girdiğini gördüm. Sonra bu dumanla birlikte raven ve Banner ın bedenleri de yok oldu. Neler olduğunu anlayamıyordum. Stajyeri düşünüyordum onu kaybetmiştim . Bu gördüklerim beni aşıyordu. Canavar bize döndü ve ölümün sessizliği ortalığı kaplarken bize ölümcül bakışlarını attı. Tam saldırıya geçecekken HIZLA işaret verdim. İşte bu planın en önemli kısmıydı. Ölüm perilerinin yok olan insanları nadiren getirebileceğini öğrenmiştik. Bunun nadiren olabileceğini biliyorduk ama daha iyi bir planımız yoktu.
Ben tüm gücümle canavara odaklandım ve onu havaya kaldırdım. Deal gelen 2 kara kanatla dövüşüyordu. Allison da bağırdı.
-Christiaan!!
Birden canavarın siyah bedeni Parçalara ayrılarak, dumanlaşıp yok oldu ve birkaç dakika sonra stajyer yerde baygın haldeydi. Hemen yanına gittim. Yüzünü tokatladım uyanmıyordu. Bende dudaklarına dudaklarımı birleştirdim ve Suni Teneffüs yapmaya başladım. Deal kara kanatların işini bitirdiğinde beni gördü. Bakışlarının sırtımı deldiğini hissediyordum. Yanlış anlamıştı. Stajyer kendine gelir gelmez kendimi geri çektim, öksürmeye başladı. Telaşla:
-İyi misin? Diye  sordum.
Konuşamıyordu.
Allison kekeleyerek de olsa konuştu:
-Ç-ço-cuklar s-san-nırım b-bir s-so-runumuz v-var.
Dealla aynı anda bakışlarımızı çevirdiğimizde gördüklerimiz nefesimizi kesmişti.
Karşımızda koskocaman bir kara kanat ordusu duruyordu. Banner Ölmeden önce istediğini gerçekleştirmişti. Gerçi öldü mü emin değilim... Ama kara kanat ordusundan birileri Öne çıktığında boyunlarından tuttukları kişilerin luke,Belinda,Bessy,Toby ve Calum olduğunu gördüm.
Ağzımdan çaresizliğin her tonunu içine alan bir sesle:
-bırakın onları!
Çıktı.
••••••••••
Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Bölümün neden kısa olduğuna gelecek olursak sınavım olmasına rağmen sizi bekletmek istemediğim için yazdım. Ve bu yüzden biraz kısa oldu. :)

Vampir Okulum 2 Место, где живут истории. Откройте их для себя