Bölüm:108 Deal

5.4K 405 34
                                    

Gözlerimi açtığımda bir odadaydım. H-hayır burası dealın odasıydı. Ama nasıl olmuştu? Dün en son ravenı görmüştüm. Kendimi zorla ittirdim ve tutunarak kalkmayı başardım. Içeri deal girdi:
- Uyandın mı? İyi misin?
- iyiyim de n-nasıl?
Lafımı böldü ve
-bunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama zihnime ulaştın. Sen acıyla deal diyordun benden başka kimse duymamıştı çünkü o ses zihnimdeydi. Ve sonra sanki orada olduğunu biliyormuş gibi bir yöne doğru yürümeye başladım. Ayaklarım beni götürüyordu nereye gittiğimi bilmiyordum. Biraz daha ilerlediğimde raven ı gördüm sen de yerde baygındın. Ravenın neden orda beklediğini anlamadım neden seni direk götürmedi bilmiyorum ?  Sonra da savaştık ve seni kurtarmayı başardım. Sanki amacı bu sefer seni götürmek değil de benim gelip gelmeyeceğime bakmaktı. Bilmiyorum ama hiç bilmediğimiz şeyler var.
Gözlerinin içine baktım.
-teşekkür ederim.
Gözlerimin içine baktı
-önemli değil
-hayır önemli.
Birbirimize bakıyorduk. Sonra kapı çaldı. Sela Kapıya doğru gitti geldiğinde yanında bizimkiler de vardı. Belinda koşup bana sarıldı. Ve
-salak kız ödümü kopardın.
Gülümsedim. Allison
-Geçmiş olsun em . Dedi
Bende
- sağol. Dedim
Calum
-okulun bitmesine çok az kaldı. 1 ay...
İkinci yılımdı. 2 yılda bu kadar şey yaşamıştım kim bilir bi iki yılda daha neler gelecekti başıma.
Luke
-bugün okula gelecek misin?
Kafamı salladım.
-gelmek zorundayım devamsızlıklarım çok fazla.
Luke kafasını salladı. Bugün okul geç başlayacaktı. O yüzden mutluydum. Hep beraber Dealın evinden  çıktık. Belindayla odaya gittik. Hemen Üstüme bordo bir kazak üstüne siyah hırka ve pantolon giydim. Parfüm sıktım. Banyoya girmeye üşenmiştim.
Belinda da hazır olduktan sonra çıktık ve okula gittik. Raven yoktu ve Dealın yanına yeniden luke gelmişti. Deal a ravenı öldürmediğini söylemesi için döndüm ve kaşımı kaldırarak baktım?
Alaycı  gülümsemesini takınıp,
Bilmiyorum işareti yaptı.
Gülerek önüme döndüm. Ders matematikti. Tabiki dinlemiyordum ama dinliyormuş gibi yapıyordum. Aklımda bir Sürü plan vardı ama ilk planımız onun içindi. O benim için çok önemli biriydi. (Bölüm sonunda kim olduğunu öğreneceksiniz.)
Birden hocanın sesiyle irkildim. Bana bakarak dersi anlatıyordu ve sonunda şöyle dedi
-değil mi Emily?
Ne dediğini bilmediğim için bişey demedim. Sonra da zaten ders bitti. Zil çalar çalmaz , deal sınıftan çıktı. Belindaya birbirimize baktık.
-hadi git . Dedi
Hemen arkasından gittim 2 metre arkasından saklanarak yürüyordum. Bodruma indi. Bende arkasından indim . Sonra bir kız gördüm .
Becky.
Deal:
-ne istiyorsun ?  Diye sert bir şekilde konuştu.
Becky
-ne oldu yoksa birileri iki gün yoktum diye beni mi unuttu? Bunu dedikten sonra deala yaklaştı.
Deal uzaklaştı ve
-Becky ben bu ilişkiyi daha fazla sürdürmek istemiyorum. Dedi.
-Benden öyle kolay kurtulamayacaksın ben o diğer kızlara benzemem .
-bitti Becky anla bunu.
Bir anda Dealın dudaklarına yapıştı. Deal kendini ittirdi ve bağırdı
-bu son kezden bir daha böyle bişey yapamayacaksın. Seninle evleneceğini falan düşündün heralde. Yazık Becky yanlış düşünmüşsün. Becky nin gözleri siyahlaştı. Bileğinde kara kanatların simgesi oluşmaya başladı. Bu bir fırsattı ve ben bunu kaçıramazdım. Tam o anda elimle onu havaya kaldırdım ve Yanlarına gittim. Deala baktım ve bağırdım
-bileğine bak!
Deal şaşırmıştı. Beckynin bileğine baktı ve simgeyi Gördü. Bana tam bir şey diyecekken bağırdım
- Iftira atıyormuşum değil mi deal! Evet çok kıskandım ve iftira attım. Gözlerine baksana!
Becky havada kıvranıyordu ama Gözlerinin siyah olduğu belliydi. Deal yine tam bir şey söyleyecekken Becky yi Hızla yere çarptım. Becky yerde baygın baygın yatarken deala baktım gözlerimden istemsiz yaşlar akmıştı.
-bizi ben değil sen bitirdin! Sakın peşimden gelme!
Tabiki geldi. Bodrumdan çıkmıştık. Bu yemek teneffüsü olduğu için uzundu. Şanssızdım kısa teneffüslerden biri olsaydı derse girer yüzünü ve sesini Görmez, duymazdım. Okulun arkasına gittim herkesin içinde kavga edip kendimi küçük düşürmeyecektim. Yani Okulun arkasında kimse yoktu herkes kantindeydi. Hızlıca yürümeye devam ederken kolumdan tuttu ve beni duvara yasladı. Iki elini de duvara dayadı ve çıkmamı engelledi.
-özür dilerim. Öküzün tekiyim ben evet. Evet be desen haklısın. Evet istersen bana vur bağır çağır. Ama lütfen bana böyle davranma .
- Oo sen beni düşünür müydün? Senin Aklın Hep diğer kızlarda diye düşünüyordum. Aklına gelmekte varmış...
Derin bir nefes Aldı ve Gözlerimin içine bakarak
Sen benim Aklımda değilsin dedi ve elimi kendi kalbine koydu.
- Sen benim kalbimdesin.

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now