Bölüm:94 Becky Onlardan!

8.5K 524 39
                                    

Bir bina gibiydim. Temeli olmayan yıkık dökük bir bina. Ama her şeye rağmen ayakta kalmış bir bina. Sanırım o bina bugün yıkıldı. 16 yaşımda öldüm ben. Yakarken adeta bir ölüye döndüm. Tam küllerinden yeniden doğacak bir Anka kuşuyken bir daha öldüm ben. Yakıldı umutlarım ve hayallerim. Düştü hepsi suya. Boğuldum ben o suda. Kimse kurtarmadı. Ben Emily Miller bugün bir daha öldüm.
Boğazım düğümlenmişti. Calum halimi gördü olacak bana sımsıkı sarıldı. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Gözüm cama kaydı. Birisi var ama seçemiyorum.kendimi zorladım ve görüntü netleştiğinde anladım. Bu oydu . Bana alaycı gülümsemesini yüzüne takmış bakıyordu. Gözleri ise siyah ve parlaktı. O Becky'ydi. Hızlıca kayboldu. Calum u ittirdim. Ve serumu çıkarıp koştum. Bahçede koşarken herkes bana bakıyordu. Umrumda değildi. Koşuyordum. Sonunda yere düştüm . Arkamdan Calum luke ve Belinda geldi. Çok hızlı koşmuştum. Buna şaşırsamda şu an bunun bi Önemi yoktu.
-Belinda, Becky kara kanatlardan ve deal ı onlar Aldı.
bunu daha önceden de biliyordum ama artık emindim.
Belindalar şaşkındı . Bense ağlamakla içimdekileri atmaya Çalışıyordum. Biri kolumdan tuttu ben arkamı döndüğümde gördüğüm kişi stajyerdi. Bana kötü bakıyordu. Konuşmamız gerek dedi bende başımı sallamakla yetindim. Uzun kollu kazağı dikkatimi çekmişti. Çünkü stajyer her zaman T-shirt ya da badi giyerdi. Kazakları özellikle de uzun kollu şeyleri sevmişti. Okulun arkasına geçtiğimizde , bana uzun uzun bakıyordu.
-Affet beni em. Dedi ve kafama çok sert bir şekilde vurdu. Beni kucağına Alıp , okuldan çıkardı. Gizli bir Kapıdan geçmiştik. Burayı ilk kez görüyordum ve durumum pek iyi değildi az çok seçiyordum etrafı . Bileğini görmüştüm. Bu o simgeydi!
Kara kanatların simgesi
Ne yapacağımı bilmiyordum. Beni tutan stajyerin görünümünü almış bir kara Kanat mıydı? Yoksa stajyer bir kara kanat mıydı? Beni bir odaya getirdi. Daha doğrusu burası bir oda değildi. Oda görünümlü bir zindandı. Burada kanallar vardı. Ne yani kanalizasyonda mıydık? İçeri girdiğimizde . Beni yere sert bir şekilde Bıraktı. Etrafa bakındığımda yerimde duramıyordum ama iyileşmeye başlamıştım. Sonra durdum. Oradaydı. Karşımdaydı.
Umarım beğenmişsinizdir yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum.

Vampir Okulum 2 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin