Bölüm:120 BİTTİ Mİ HİKAYEMİZ?

5.4K 414 113
                                    

ÖNCELİKLEEEE!!!!!!! 1K OLMUŞUZ BANA DESTEK VEREN VE BU KİTABI OKUYAN HERKESE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM. İYİ Kİ VARSINIZZ

[GECİKME İÇİN ÜZGÜNÜM YAKINDA UMARIM DEAL VE EMILY NIN ARASI DÜZELİR]

Yanından geçip gittiğimde onun hala orada olduğunu hissediyordum. Ama yapabileceğim bir şey yoktu. Kalbimin tüm zerreleri kırılmıştı. Zamanla hissizleşmiştim.
Deal da arkamdan geldi. Beraber kantine ilerledik ve yol boyunca bir kelime dahi etmedik. Bugün okulu asacaktık, bugün stajyeri kurtarmamız lazımdı. Bir kaç dakika sonra herkes geldi. Herkes oturdu. Söze girdim:
-Şimdi dün konuştuğumuz gibi olacak her şey. Amaa size anlatmadığım bir şey var fazla kişi olmamız gerekiyor demiştim bu yüzden birileri bize yardım etmeye geldi.
Bessy ve Toby yanımıza gelip oturdular. Herkes çok şaşkındı. Onların şaşkınlığı geçince Bessy ve Toby' ye geldikleri için teşekkür ettim. Ve Gözümden yaşlar akarken şunu söyledim:
-Eğer burada birimiz öleceksek ki muhtemelen beni öldüreceklerdir. Sizi seviyorum bunu bilin ve ne olursa olsun beni alsalar bile kendinizi kurtarın.
Deal:
-Kurallara her zaman uyarız.
İstemsizce tebessüm ettim.
Artık planımızı uygulama vaktiydi.

Zil çaldığında herkes dağılıyordu bu yüzdende etrafta bir kalabalık oluşmuştu biz de bundan yararlanarak ormanlık alana kaçtık. Yeterince uzaklaştığımızda adımlarımızı yavaşlattık. Herkes çok korkuyordu, ölmek istemiyorduk. Okulun yüksek duvarlarına geldiğimizde deal ile birbirimize baktık. Teker teker duvardan atladık , elektrik akımı yoktu çünkü şehrin trafosu patlamıştı. Okuldan yeterince uzaklaşmıştık kanallara geldiğimizde yol boyunca tek bir kelime dahi konuşmadığımızı fark ettim ve şöyle dedim:

-Ne olursa olsun arkanızdayım bugün çok zor şeyler yaşanabilir ama ben bize güveniyorum. Bununda üstesinden geleceğiz.

belinda iç çekti ve umarım dedi. kanallardan içeri girdiğimizde en ufak bir ses dahi yoktu.

-Ayrılmalıyız.

deal hemen:

-Hayır olmaz! diye diretse de ayrıldık ve golem canavarının simgesini aramaya başladık. Duvarlardan birinde olduğunu tahmin ediyordum. dönüp dolaştım ve hep aynı yere geldim ama bu sefer hepimiz aynı noktaya gelmiştik.Bu tesadüf müydü? Yere baktığımda simgeyi gördüm. kapağı kaldırdım ve içeri atladık.

Oldukları yerde etrafa bakınırken, ayak sesleri duyuldu. ve bir kükreyiş. Yeri göğü inleten bir kükreyiş. Bu canavarın kükreyişiydi. hızlıca:

- siz kara kanatları halledin canavar beni istiyor ve ona istediğini vereceğim. dedim.

allison ve diğerleri arkamdan bağırsalarda yanlarından uzaklaştım. başka bir kanala girdim. İlerlerken gördüğüm şey beni dondurmuştu.

STAJYER

Birden arkasından banner çıktı. ve onun yanında da raven. raven bana:

-Emily senin bu işten uzak durman için fırsatlar sundum ama sen hepsini teptin. Artık olacaklara sen katlanacaksın. dedi.

stajyere

- Lütfen stajyer! hatırla beni... bu sen değilsin. dedim.

stajyer beklemediğim bir şekilde:

-Em neler oluyor? neden burdayız? dedi.

çok şaşırmıştım. bir anda aklımdan birşeyler geçirdim. Ne zaman Ne zaman canavar ortaya çıksa stajyer ortadan kayboluyordu VE AYAKKABILARI ÇOĞU ZAMAN KANLIYDI VE EN ÖNEMLİSİ O ARTIK BİR KARA KANATTI. yoksa canavar stajyer miydi? buna inanamadım .

Gözlerine baktım ve

- s-sen canavarsın christian!

- hayır em b-ben canavar de- ben canavarım!

gözleri siyaha döndü.

Hayır! Ben bir aptalım! Banner:

'' eğer canavar kendisini hatırlarsa içindeki insan yok olur. '' Dedi ve sırıttı.

sayıkladım:

recordarse a sí mismo. KENDİNİ HATIRLA.

Stajyer Çığlık atmaya başladı ve siyah duman onun bedenini kapladı yüzünde kapladığında O canavara dönüşmüştü. bana doğru koşuyordu Bense olduğum yerde Dona kalmıştım. İşte ölümüm geliyordu. Yoksa... Bitti mi hikayemiz?

sizce emily ölecek mi?

onu biri kurtaracaksa bu kim olacak?

stajyer geri gelecek mi?

yeni bölüm yarın gelecek... 500 kelime olmadı ama 530 AKLDKSKLS.

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now