Bölüm:130 Paralel evren

4.9K 333 28
                                    

Dealın gözünden
Sonra zor çıkan sesimle kulağına fısıldadım.
-Sakın ölme...
Daha sonra stajyer ve şu vampir hemşire Emily nin yaralarına karışımdan sürdüler ama bu durumunun sebebi yaraları değildi beni kurtarmış olmasıydı. Eğer beni kurtardığı için ölürse yaşayamazdım.
İşe yaramamıştı. Stajyer çok stresliydi bende öyle.

- 1 saat sonra -

Tam bir saattir elinden geleni yapmalarına karşın Emily nin durumu gittikçe daha da Kötüye gidiyordu. Bessy ise iyileşmeye başlamıştı. Tom hala kötü durumdaydı ama ölmediği için hala şanslıydık. O bu kadar derin bir yaraya rağmen hayata tutunmuştu. Bense Emily ye Muhtaç kalıp onun bu duruma gelmesine sebep oldum.
Sonunda stajyer ve vampir hemşire perişan halimize baktı.
Vampir hemşire Kısık ve üzgün bir ses tonuyla konuştu.
- Yapacak bir şey kalmadı.
Sonra o soğuk depoda Bessy tom Calum ve Emily nin yanında oturduk. Depoya kilidi vurdum etrafıma baktığımda
Allison calum un yanına kıvrılmış onu boğmayacak şekilde sarılıyordu , Toby de aynı şekilde Bessy ye , Belinda luke n bacağına kafasını koymuştu, uyuyorlardı. Ashton duvara belini yaslamış uyuyorken, stajyer ile de şu adını öğrenemediğimiz vampir hemşire konuşuyordu. Sonra Emily ye baktım.
Hala baygındı. Yanına ilerlerken Gözlerim doluyordu. Erkekler ağlamaz derler , Ağlar. Erkeklerde ağlar. Eğer kalbinin yerinde artık bir Boşluk oluşuyorsa hemde bu sevdiğin kızı kaybedeceğin içinse herkesten çok ağlarlar. Çünkü o benim hayatım ve benim hayatımı kaybetmeye hiç niyetim yok.
Yanına uzandım ve sarı saçlarıyla oynamaya başladım...
•••••
( Dealın gözünden devam )
Sabah Gözlerimi açtığımda Yanımda Emily nin olmadığını farkettim. Korku tüm bedenime işlerken, sadece Emily nin değil hiç kimsenin burada olmadığını fark ettim. Depoda değildim. Buranın neresi olduğunu anlayamamışken belimden saplanan Bıçak ile ,acıyla bağırdım.
Zor da olsa arkama döndüğümde onun kim olduğunu anladım.
Bu oydu...

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now