Bölüm:104 Golem Canavarı

6K 393 30
                                    

Banner anons yaptı ve herkesin meydana gelmesini istedi. Bizde meydana doğru yürümeye başladık.
Herkes toplanmıştı , herkes çok korkmuştu. Banner kalabalığı susturdu ve
-Sakin olun bugün Yaşananlar için gerekli önlemleri alacağız. Siz odalarınıza dönün. Size bir şey olmasına izin vermeyiz.
Bu cümleyi söylerken bize bakmıştı.
-Bu gece okulda dışarı Çıkma yasağı var! Herkes odalarına.
Biz kulübeye gitmeye karar verdik. Konuşacağımız bir Sürü Şey vardı. Belindaya odaya gidip üstümüze bir şeyler aldık. Sonra da gizlice kapıyı açtık. Banner'ın koridordan geçtiğini gördük ve duvarın arkasına saklandık. Belindanın da hapşıracağı tutmuştu. Ağzını elimle kapattım ve diğer elimle de sus işareti yaptım. Banner gitmişti. Banner gider gitmez Belinda hapşırdı. Bende Gözlerimi devirdim. Sessiz adımlarla yürüyorduk. Bloğun çıkış kapısına geldiğimizde kapı kilitliydi. Belindaya birbirimize bakıyorduk. Şimdi ne yapacaktık? Birden kapı açıldı. Bize kapıyı aman kişi ise hiç beklemediğim biriydi. * Ashton * bizi bırakıp gittiğini hatırladım.
Ona
-senin burda ne işin var? Dedim. O da
-kulübe ye gidelim anlatacağım . Dedi.
Ormana girdik ve kulübeye doğru yürümeye başladık. 10 dakika sonra kulübeye varmıştık. İçeri girdiğimizde deal ve Calum koltukta Allison mutfakta luke ise sandalyede oturuyordu. Biz içeri girdiğimizde Allison cips kasesini alarak yanımıza geldi ve calumun yanına oturdu. Belinda da luke n yanına oturunca tek boş yer Dealın yanı kalmıştı. Deal la göz Göze gelmiştik.
-Oturmayacak mısın ?
Bir de soruyor ya.
-Senin bir sevgilin vardı galiba kızdırmayalım tatlı sevgilini.
Bu arada Becky neredeydi onu en son revirde yatarken  görmüştüm. Deal Gözlerini kaçırdı. Calumun yanına giderek Allison ve caluma kaymalarını söyledim ve allisonun açtığı yere oturdum. Evet onu kaybetme korkusundan ölüyordum ama benim de bir gururum vardı. Onca yaşanan şeyi unutamazdım. Herkes oturduktan sonra luke a
- luke bugün neredeydin? Her yerde seni aradık.
Luke tedirgin bir şekilde
- Ş-şey bir k-kara kanat tam odadan çıkarken içeri girdi ve bana siyah bir şeyle vurdu bir anda başım  döndü gözümü açtığımda Calum gelmişti. Sonrada sizin yanınıza geldik. Belinda luke n kazağını açtı . Sırtına baktı ve donup kaldı. Luke ı bize doğru çevirdiğinde sırtının yaralandığını gördüm ama bu sıradan bir yara değildi. Kan akıyordu. Siyah kan. Belinda onu tuvalete götürdü. Sonra da biraz tentürdiyot ve pamuk Aldı. Kara kanatlarla savaşırken calumun da yaralı olduğunu görmüştüm. Calumun kolunu açtım aynı yaranın biraz küçüğü onda vardı . Allison çok telaşlandı hemen o da biraz pamuk Aldı ve onu mutfağa götürdü. Ashton Deal ve ben yalnız kalmıştık. Ashtona
-Şimdi anlat. dedim
Ashton
-Evet siz kara kanatlarlayken bir korkak gibi saklandım. Sizi Yalnız bıraktım ne deseniz Haklısınız özür dilerim  ama çok önemli bir şey öğrendim ve v-ve bunu bilmek isteyeceksiniz.
Deal -Ne oldu? Dedi
Ashton konuşmaya devam etti.
- B-ben kara Kanatları gördüm Yanlarında  bir yaratık vardı. Hani Ş-şu seni Ağaca sıkıştıran siyah yaratık, ravenın Çaldığı borazanla uçup giden.
O anlar aklıma geldi. Kötü hissetmeye başlamıştım.
-E-evet?
-onlar ona güç veriyor sanki onu bize karşı savaşmaya hazırlıyorlar. Onlar gittikten sonra yaratığın önüne, mermere yazdıkları Yazıyı okumaya çalıştım. Telefonun fenerini açtığımda şöyle yazıyordu.
recordarse a sí mismo .
Deal birden şöyle dedi
-Kendini hatırla.
Sonra belindalar içeri girdi. Luke ve caluma pansuman yapmışlardı.
Ashton Kısaca onlara da Özet geçti.
Onlar ashtonu dinlerken bunu nereden biliyorsun dedim. O da
-kanallarda, kanallarda bir duvarda görmüştüm. Ve bu yazının Altında bir simge vardı. Kendi kuyruğunu yiyen bir ejderha simgesi.
Calum birden
-O s-simge
-o simge ne?
- O simge sonsuzluğu ifade eden bir canavarın simgesi.  O Golem canavarının simgesi.
Allison korkuyla caluma bakarak,
-o da ne ?
Calum Gözlerini kaçırarak şöyle dedi:
-Golem, efsanelerde ruhu olmayan genelde topraktan oluşturulan bir canlı. Büyüyle yaratılıyor. Ve eğer canavarın rengi siyahsa b-bu canavarın efendisinin istediği herkesi öldürmeden asla durmayacağı söylenir.
donup kalmıştık. Belinda
-Onun efendisi kara kanatlar. Dedi
ARKADAŞLAR ÖZÜR DILERIM. MİSAFİRLER GELDI BU YÜZDEN YAYINLAYAMADIM.

Vampir Okulum 2 Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang