Bölüm:123 KAN

5K 347 15
                                    

Gözlerimi ovuşturduğumda orda değildi. Etrafıma bakındığımda dealların çok kötü bir durumda olduğunu gördüm. Kanımda bir hareketlilik hissettim bana bir şeyler oluyordu! Farkında olmadan ayağa Kalktım. Görüşüm netleşti. Her şeyi çok daha iyi duymaya başladım. Belinda tükenen ve sessiz sesiyle:
-Em g-göz-lerin m-mor. Dedi.
-Gizli kapıya yöneldim. (Duvar daki kapı) Ayaklarım beni götürüyordu. Ne yaptığımı bilmiyordum. Duvara ellerimi koydum. Acıyla bağırdım, ellerime baktığımda damarlarımdan bir Akım geçiyordu duvarın hepsini mor bir elektrik akımı kapladı ve duvar yana kaydı, açıldı. Bununla birlikte bacaklarım hissizleşti , yere düştüm. Neler oluyordu? Deal belimden tutup kaldırdı. Oradan uzaklaştık ve yürümeye başladık. Yavaş yavaş kendime gelmeye başlamıştım ama biraz önce ne yaptığımı bilmiyordum.
Biraz sonra 3 kara kanatın ayak seslerini duyduk. Hemen herkes Duvarların arkasına saklandı. O duvara yaslanmıştı bende arkam dönük bir şekilde ona. Elleriyle beni sarmalamıştı. Hızlı hızlı nefes alıyordu. Sonra kara kanatlar yanımızdan bizi görmeden geçip gitti. Sessizce
-Gittiler. Dedim.
İlk bize ve sonra da bana baktı. Ellerini çekti. Bende Yürüdüm. Belinda:
-Yakalanacağız.
Luke:
-Hayır hiç bir şey olmayacak. Dedi ve beline sarıldı. Allison ve calumda sarılıyordu, en arkada Toby Bessy nin omzuna kolunu atmış , bir yandan Bessy nin saçıyla oynuyordu. Bessy ise kolunu Toby nin beline sarmıştı.  Deala göz Göze geldik, Gözlerimi kaçırdım. "O sayfa kapamalı çok oldu, hatta sen yeni bir defter aldın ve yeni bir sayfa açtın." Dedim. Kendimce avutmaya çalışıyordum kendimi. Kandırmaya çalışıyordum.
Yürürken bir kanala girdik. Yere baktım kan damlaları vardı. Duvarlara baktığımda sadece yerin değil bütün tavanın kanla kaplı olduğunu gördüm. Kan tavandan yere akıyordu. Gözüm dönüyordu ve Açlığım uyanmıştı. Diğerleri gibi. Eğilip kana dokundum.
Insan kanıydı. Daha fazla gözüm döndü. Sonra duvarları , boruları inceledim.Bu kanal bana çok tanıdık geliyordu.
Sonradan hatırladım. B-bu canavarı gördüğüm kanaldı...
Arkadaşlar bugünlerde üst üste sınavım vardı bu yüzden yazamadım. Yarında Almanca sınavım var ama bir gün daha bekletmek istemedim bu yüzden bölüm kısa ve geç geldi. Şu Sınavlar bir bitse uzun ve erken  Bölümler yazacağım...

Vampir Okulum 2 Where stories live. Discover now