3. Rész

1.2K 61 12
                                    

Egy idegen beakar költözni hozzám éjszakára. Kutya legyek, ha ez természetesnek számít. Csak mekegni tudok, akár egy kecske, értelmes választ nem kinyögve.
- Oh Jézus, ne haragudj - túr vöröses hajába a hirtelen jött ember. - Majd alszom a halban. Butaság volt ide jönnöm, hisz nem is ismersz. Ne haragudj.
- Ühm, gyere be nyugodtan - somolygok halványan. - Nem hagyhatom, hogy a halban azokon a kényelmetlen fotelekben aludj.
- Köszönöm, nagyon hálás vagyok - mosolyog rám, majd felém nyújtja kezét. - Dzsudzsák Balázs.
- Horváth Adél - mutatkozom be. - Bocsi a kíváncsiságomért, de miért nem tudsz a saját hotelszobádban aludni? Egy szörny rejtőzik az ágyad alatt, vagy mi?
- Találkoztam egy Lisa nevű csajjal a parton, aki hogy is mondjam. Csőbe húzott. Megkért, hogy kísérjem el sétálni, és ő még a szobámban maradt, indokolván, hogy rendbe szedné magát. Ez annyit takart, hogy ellopta a kulcsomat, és Isten tudja hova dobta. A portán meg nem találtam senkit, aki oda tudná adni a kulcs másolatát. És a haverom pedig épp Lisa barátnőjével gondolom épp... érted. Kiherélne, ha benyitnék, ezért gondoltam hogy nálad húzom meg magam az éjszakára, ha nem gond - meséli.
- Dehogy gond - kuncogok. - Legalább lesz társaságom. A haverodnak meg biztos jó éjszakája lesz.
- Rohadt szerencsés egy ember, a nők terén - nevet Balázs. - Te egyedül jöttél ide, vagy elkísért valaki.
- A legjobb barátnőm elhurcipált ide, mert szerinte le kéne engednem.
- És ő most hol van? - érdeklődik Balázs.
- Lelépett egy sráccal - nevetek, hiszen kettőnk szituja Balázzsal egy kis mértékben egyezik.
- Kicsi a világ - nevet Balázs is. - Meddig lesztek?
-Már csak 3 napig - mondtam.
- Mi is - mosolyog.
- Ühm, éppen filmet nézni készültem. Ha gondolod akkor... hát. Becsatlakozhatsz.
- Jól hangzik - fekszik le mellém az ágyra. - Mit nézünk?
- Deadpool? - vetem fel a kedvenc Marvel filmem ötletét.
- Szereted a Marvel filmeket? - vonja fel szemöldökét, látszólag meglepődve.
- Mi több, kiskoromban szerepelni akartam egyben - gondolok vissza nevetve egy vicces gyerekkori emlékre. - Én akartam lenni Batman vagy Superman segédje, és megmenteni a világot.
- Ez nagyon édes - vigyorog Balázs. - Én is szeretem őket. Van kedvenc szereplőd?
- Deadpool - vigyorgok. -De Joker-t is szeretem, az Öngyilkos Osztagból.
- Jó az ízlésed Superwoman - becézget.
- Superwoman? Ez tetszik.
- És én?
- Ismerjük egymást kb 10 perce, és már flörtölgetsz? - bokszolom gyengéden vállba. - Ha minden nővel ezt csinálod, akkor nem szívesen lennék a barátnőd.
- Érted hűséges lennék.
- Jaj, ezt hallottam már egy párszor - dobom fejbe egy párnával. - És gratu. Másodpercek alatt változtál át egy szerencsétlen, de rendes srácból egy nyálgéppé. Ehhez tehetség kell. Na, nézzük a filmet.

Film nézés közben szorosan feküdtünk egymás mellett, ami egyszerre volt frusztráló és fantasztikus. Rövid idejű ismeretségünk ellenére is azt kívántam, hogy ragadjunk össze, és soha ne tudjanak minket szét választani. Ezzel az érzésemmel kapcsolatban támadtak problémáim. Még pedig, a bűntudat nevezetű probléma. Most törtek össze az esküvőről szőtt álmaim, és már egy másik pasi fekszik mellettem, aki iránt kezdenek furcsa, helytelennek érzett érzéseim támadni. Kicsit arébb húzodom, ez pedig jót tett a közérzetemnek. Lassacskán a szemhéjaim leereszkedni látszanak, és eltakarják előlem a külvilágot.


***********

Mire felébredek, Balázs már nem fekszik mellettem, ellenben a helyén egy papír flecnit találok. Elolvasom, már amennyire eltudom a friss kelésem közepette.

Kösz hogy nálad aludhattam Superwoman:) Remélem találkozunk még Dzs. B.

Szám sarkai felfelé görbülnek. Erőt veszek magamon, és a fürdőbe veszem az irányt, magammal hozva a mai napra szánt ruhámat.

Váratlan Szerelem ~Befejezett~Where stories live. Discover now