13. Rész

862 50 0
                                    

Pillanatnyilag másra sem tudok gondolni, mint hogy a Dzsudzsák Balázzsal megélt emlékeimet mindörökre kitörölhessem az emlékezetemből. Akkor talán nem fájna ennyire a videó, amiben Balázs és Linda szexelnek. A telefonom kiesik a kezemből, s egy csattanással adja tudtomra, hogy a földre ért. A könnyek csak úgy záporoznak a szememből. Csak az én zokogásomtól hangos a lakás. Balázs lép be az ajtón. Dühömet nem kontrollálva kezdem ütni a mellkasát, és teli torokból ordibálok.
- Mi van veled Adél?! - fog le Balázs.
- Nem kell hazudoznod tovább! - kiabálok az arcába. - Tudom hogy lefeküdtél a cafkáddal! Ne is tagadd! Innentől kezdve, halott vagy számomra, megértetted?! Átkozni fogom azt a napot, amikor megismertelek te nyomorult!
- Honnan tudsz róla? - süti le szemét. - Én...
- Bele se kezdj. Az utolsó esélyedet is sikerült eljátszanod - mondom immáron nyugodtabb hangnemben. - Csak egy valamit kérdeznék tőled. Éreztél valamit irántam valaha is? Vagy ez az egész csak a játékod része volt.
- Eszem ágában sem volt játszani veled Adél. Amiket éreztem irántad, az egytől egyig valós volt.
- Akkor nem csaltál volna meg - szívom be alsó ajkam. - Most menj el, légyszíves. Rád se bírok nézni. A cuccaidat majd Diával elvitetem.
- Ne tedd ezt - szöknek könnyek Balázs szemébe. - Amit tettem az... az gerinctelenség volt a részemről, és fogalmam sincs, mi történhetett velem.
- Most már tényleg lépj le. És ne gyere vissza.

Balázs lehajtja fejét, és kilép az ajtón. Lehunyom a szemem, veszek egy nagy levegőt.

Új életet kell kezdenem.

Muszály lesz mindent az elejéről kezdenem. El akarok felejteni minden rosszat, ami az életemben történt. Későre járt már, az óra mutatója a 23:00-t ütötte. Bevetődöm az ágyamba, s álomba sírom magam.

Reggel 6-kor pattannak ki a szemeim, még hozzá hányinger panaszára. Kiugrok az ágyból, majd rohanok kiküldeni a róka családot...Ez a reggelem is jól kezdődik. Leápolom magam, és a konyhába indulok. Igen, ilyenkor is tudok reggelizni. Nem lehet elég korán elkezdeni. A szokásos reggeli kávémat főzőm, melynek az illata máskor elnyeri a tetszésemet, ellenben a ma reggellel. Elfintorodok az erős illatot megérezve. Elpasszolom a kávét, helyette narancslét iszok a pirítósomhoz. Jólesett megenni a reggelit, de ahogy lenyelem az utolsó falatot, ismételten rohanok a fürdőszobába. Mi lehet velem? Lehet elkaptam valami járványt. Nincs is jobb egy fizikai és lelki betegnél... Odaát maratont tartottak a TV-ben, így kérdéses sem volt, hogy bebugyolálva magamat a takarómba ülök le a TV elé nézni. Dia szakítja meg a tevékenységemet.
- Melyik a legélesebb késed? - kezd kutakodni a fiókban, ahol a késeket tartom. - Azzal akarom megkéselni Balázst... Kitagadom a családból, esküszöm.
- Nem késelsz meg senkit - állítom le. - Ami történt, megtörtént. Tovább lépünk ezen, Balázs annyi nőt hódíthat meg amennyit szeretne, én meg élhetem tovább a nyugis életemet.
- Hogy tudod te ezt ilyen könnyen venni? - tárja szét karjait hitetlenül Dia. - Megcsalt téged... A minimum az hogy leborotváljuk a haját. A pofon amit kapott tőlem, csak egy kis emlékeztető volt hogy mekkora egy tuskó.
- Nem tudnád lefékezni az ilyes fajta gondolataidat? - nevetem el magam. - Fáj, de túlélem. Az ott egy szívás nyom a nyakadon? - szúrja ki a szememet a nagy lila folt Dia nyakán. - Ezek szerint neked jobb estéd volt mint nekem.
- A sors is azt akarta, hogy Szalaival egy helyen bulizzunk - vigyorodik el Dia.
- Így már mindent értek - kuncogok, aztán előjön a hányinger érzése. - Mindjárt jövök - végzem megint a WC felett.

- Jól vagy? - kérdezi az ajtó mögül Dia.- Nem ártana elmenned orvoshoz, nem?
- Nem kell orvos - ellenkezem. - Biztos elkaptam valamit.
- Ne haragudj hogy ezt kérdezem, de mikor szexeltél utoljára Balázzsal? - jön a kérdés.
- Te jó ég - hülledezem, majd kijövök a fürdőből. - Tegnap, de miért is fontos ez?
- Védekeztetek? - faggat.
- Hát...Hát... - makogok. - Basszus nem emlékszem!
- Baszki, lehet hogy terhes vagy! - döbben meg Dia. - Venned kell egy terhességi tesztet. Azonnal.
Dia meg sem várva a válaszomat tol ki az ajtón, és fuvaroz el legközelebbi drogériába. Megvesszük a legmegbízhatóbb tesztet, és vissza hajtunk hozzám. Útközben csak azon kattogott az agyam, hogy mi van, ha terhes vagyok. Jó anyja leszek a gyerekemnek? Hogy mondjam el Balázsnak? Ilyenkor ezt nem lehet csak úgy elmondani...Hazaérkezvén elvégzem a teszten feltűntettet(?) utasítást, s fogaimat kocogtatva várok az eredményre.
- Dia... - szólalok meg némi csend után.
- Mi van, ha terhes vagyok?
- Semmi - ránt vállat. - Egy élet fog a hasadban nővekedni, akinek az életéért te fogsz majd felelni. Ha engem kérdezel, szívesen lennék a helyedben.
- Hogyan mondjam el neki? - túrok a hajamba idegesen.
- Ezen rá érsz akkor gondolkodni, mikor már teljesen biztos, hogy terhes vagy. A tesztek nem mindig mutatják meg a rendes eredményt, úgyhogy szerintem menjünk el az orvosodhoz, amint meg lett az eredmény.
Egyetértésemet jelezve bólintok egyet. Félőn pillantok rá a tesztre.

Váratlan Szerelem ~Befejezett~Where stories live. Discover now