Episode 15

6.9K 389 65
                                    



-Hades-

Evrenin enerjisi geri dönmüştü. Ne halt edecektim ben şimdi? Evrene, içimde ki enerjinin ham maddesine ne yapabilirdim ki? Şu anda Amelia denen kız Tanrıları öldürebilecek kadar güçlüydü.

Evren ona Tanrıların korkulu rüyası olabilecek bir güç bahşetmişti. İyi de bu kız hamile değidi ki?

Evren bu kadar mı bizim yok olmamızı istiyordu? Anlamakta o kadar çok güçlük çekiyorum ki!

Ben artık bu lanet yer altında kalmak istemiyorum! Bu lanet şeytanların saçma hareketleri, her yeni gelen ruhun işkence hazırlıkları ve saçma yakarışları beni zıvanadan çıkarıyor. Ben burada olmayı hak etmedim.

Hemde hiç! Zeus yüzünden buradaki acınası ruhlarla uğraşmak, gün yüzü görememek beni delirtiyor!

Sadece bana da Poseidon'a davrandığı gibi davransa ne olurdu sanki? Yeraltı Tanrısı olayı ben mi istemiştim sanki?

Bazen sadece zayıf bir insan parçası olmayı diliyorum. Belki o zaman hayatımı istediğim gibi yaşayabilirim. Sevdiğim kadını bile kendimle birlikte bu lanet yere hapsetmek zorunda bıraktılar beni. Persephone'unun eline geçtiği ilk fırsatta buradan gideceğine adım gibi eminim. Beni seviyor gibi davransada sadece yanımdayken bunun böyle olduğunu biliyorum.

Ben bile bu lanet yerde kalmak istemezken o neden kalmak istesin ki? Şu anda yanımda oturup bana gülümsemesinin bile sahte olduğunu biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor ki!

Ona hiç mutluluğu yaşatamadım belki de. Derin bir nefes alıp elimi saçlarımın arasından geçirdim.

'Ne yapmam gerekiyor Persephone?'

Başını masadan kaldırıp bana bakarken hafifçe gülümsedi. Elimi elinin üzerine koydum ve destek almak istercesine sıktım ama bir kaç saniye içerisinde elini hemen geri çekti. İşte benim hayatımda buydu. Hiç birşey yolunda gitmiyordu.

'Eminim sen bir şeyler düşünürsün.' İşte bu kadar. En fazla karşılıklı yaptığımız konuşma on kelimeden fazla değil. Yanı başımda duran sevdiğim kadının sesini bile günde bir ya da iki kere duyarken benden nasıl merhametli olmamı bekleyebilirlerdi ki?

Sinirle odadan çıktım ve ruhların geçiş duvarına doğru ilerledim. Cehennemde zamanı dolanlar bu duvardan sonsuzluğa ulaşıyorlardı. Bu duvar bir hiçliğe açılıyordu. Cehennemde olanlar cezalarını çektikten sonra bir hiç oluyorlardı. İşte bu kadardı.

Güneş tutulması olduğu zaman bu diyarla o diyar aynı hizaya gelecek ve ruh duvarının perdesi en zayıf haline gelecekti. Sahip olduğum ruh elementi sayesinde babamı geri getirecektim.

Ve lanet olsun ki bu çok fazla güç gerektiriyordu. Belki Amelia'ya sahip olsam bu çok daha kolay olabilirdi ama evren her şeyi mahvetmişti.

Güneş tutulması olduğu zaman yeraltında ki tüm ruhları kullanmam gereksede bunu yapacaktım. Belli bir süre boyunca belki kendime gelemeyecektim ama yine de babamı getirecektim.

Babamın ruhu buraya geldikten sonra Olimpos Dağının temelinde ki bedenine dönüp Olimpos'a yıkım getirecekti. Eminim ki babam yaşadığı her şeyin intikamını alacaktı.

Gaia, Uranos, Rhea ve Zeus'dan intikamını alana kadar durmayacak ve önüne gelen her şeyi yıkıp dökecektir. Binlerce yıl dinlenmenin sonucunda gücü en üst seviyede olmalıydı. Babamla tüm Titan ırkını da geri getireceğim. Bu şekilde evrene karşı bir şansımız olma ihtimali artacak.

ELEMENT OKULU (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now