-Duyuru-

1.8K 48 7
                                    


Bir süre sonra bu duyuruyu sileceğim!

Size yeni kitabımı tanıtmak için geldim. Hazır Element Krallığına yeni bölüm atmışken.

Yeni bir şeyler denemek istiyordum. Bu zamana kadar hep Fantastik kitaplar yazdım. Bu sefer biraz daha değişik bir kitap yazıyorum. Bu kitapta yine kadın karakterimiz oldukça güçlü. (Tüm kitaplarımda olduğu gibi)

Eğer bu yolculukta da bana katılırsanız çok sevinirim.

-IŞIĞIN SIRLARI-

'Hayatta sürekli karşımıza çıkan engeller vardır. Bu engeller bazen gizlenir ve bizim en mutlu olduğumuz anları bekler. Bazende sürekli önümüze çıkartarak bizi boka batırır.

Sanırım bu cümle hayatımın özetini oluşturuyordu. Ne yaparsam yapayım o bokun içerisinden çıkamayacakmışım gibi hissediyordum. Babamın günahları yüzünden kendi günahlarımın arasında boğuluyordum. Hemde senelerdir.

Artık babamın günahlarını bahane etmeye gerek duymuyordum. Bir yerden sonra bu artık benim seçimim olmuştu. Ellerime bulanan pisliklerin kanı gün geçtikçe babamın günahlarından arınmış gibi hissetmemi sağlıyordu.

Başıma bu işi açan herkes tek tek gitti. Bir kişi hariç. Başından beri bu boktan olayların içerisinde olmamın yegane sebebi. Teoman..

Herkesi en çok acı çekecekleri şekilde yok etmiştim. Onu ise korkuyla yüzleşmesi, her an başına bir şey gelebileceği korkusuyla yaşaması için bırakmıştım. Yıllardır benimde yaşadığım gibi. Yıllardır ailem olmadığı için koruyucu ailelerde dolanıp, yeni bir evde başıma nasıl yeni dertler geleceğini düşünerek bir ömür çürütmüştüm.

Albay sayesinde bu günlere gelebilmiştim ya. Yıllar süren eğitimler, küçük yaşta verilen acımasız işkence eğitimleri, yerine getirilmesi gereken görevler. Hepsi beni bugün olduğum insan haline getirmişti.

Bir yandan üniversite okuyup, aradaki bir kaç haftalık boşluklarım da yurt dışına gittiğim herkesin tatil olarak bildiği ama benim teröristleri ortadan kaldırdığım görevleri düşündükçe bile gülmek istiyorum. Okulumun yarısında beni bulan Teoman bunların hepsine engel olmuştu gerçi. O kadar çaresiz bir duruma düşmüştüm ki. Onca eğitim, her şey boşa gitmiş gibi hissediyordum. Albay, beni kurtarmamıştı. Yasa dışı bir asker olmanın bedeliydi bu. 'Geride kalırsan, ölmüş sayılırsın. Rehine alınırsan, ölmüş sayılırsın. Ötersen ölmüş sayılırsın.'

Geride kalmıştım. Ölmüştüm. Yeni biri olup başından beri babamı bu işlere bulaştırıp yirmi yıldır acı çekmemi sağlayan herkesi öldürmüştüm. Başkalarına acı çektirenleri de öldürmüştüm. Teoman'ın en yakın koruması olarak, acımasızlığımla gözüne girmiştim. Daha sonra onu da öldürmüştüm.

Tüm hayatım bir merdivene benziyordu. Başlarda basamakları oldukça yüksekte olan bir merdiven. Zar zor birilerinin yardımıyla o merdivenleri tırmanmıştım. Daha sonra ise kendi başıma yürüme zamanım gelmişti. Şimdi tek başıma yürüyordum o merdivenlerde. Düzlüğe Teoman'ın ölümü, kendi ölümümle ulaşmıştım.

Artık Alin Kara vardı. Işık sönmüş yerine o gelmişti. Yıllar sonra en beklemediğim anda Işık'ı yakmama sebep olacaklarını bilsem, o ışığı hiç söndürmezdim. Çünkü devam etmek baştan başlamaktan daha kolay olurdu. '

 '

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ELEMENT OKULU (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now