20.Bölüm

4.8K 228 69
                                    

Marry You 

Çeviren : Selin~ , Wolf88

20.Bölüm

Kızgın güneşten gelen altın sarısındaki parlak güneş ışıkları, Luhan ve Kris'in tepesine vuruyordu. Son bir kaç saattir birlikte lunapark civarında geziniyorlardı ve söylenebilirdi ki bu durumdan ikiside keyif almıyordu.

Luhan diğerinin haberi olmadan arkasına bakındı ve -sarı kafalı partner- diye alay etti. Kris yürüyordu , dahası geziniyor gibiydi, arkasındaki kendisine hayran olmuş , kanat çırpan farklı renkteki kelebeklerse onu kuşatmıştı.

'' Haha , tamam minikler , bir seferlik , ..'' Kris elini uzattı ve kelebeklerin bazılarının parmağının üzerine konmasına izin verdi.

' O.... ne yapıyor ...? ' Luhan tiksintiyle homurdandı ve başını geriye çevirdi.

' Neden yaşayan her canlıyı kendisine çekiyormuş gibi görünüyor ? '

Kris , Luhan'ın rahatsız olduğunu farketmiş görüyordu ki ,sordu.'' Şimdi , ne yapmak istiyorsun? ''

'' Ah, bilmiyorum. Geri dönüp kelebek bahçesine gitmek ister misin ? Ve ordaki bazı tırtılların -kelebeğe- dönüşünü seyretmek ? '' Luhan alaycı bir şekilde teklif edip , gözlerini iğrenç bir şekilde yukarı ve aşağı doğru kırptı.

Kris yutkundu ve parmağının üzerindeki kelebeğin gitmesine izin verdi. "Gerçekten mi? Evet! Evet! Biz gitmeliyiz! " Heyecanlı bir şekilde fırladı.Kalın kaşları kalkmışken , Luhan'ın yanına doğru koşturdu.

''Sadece.şaka.yapıyordum.'' Luhan tekrar Kris'e baktı ve yürümeye devam etti.

“Oh,” Kris keyifsizce söylendi ve üzüntüyle Luhan'ın gerisinden onu takip etti.

Luhan ise ağzını kımıldatırken , derin düşünceler içine girdi.

' Neden bu adam bu kadar hassas ? Az önce cidden yüksek sesle kelebek bahçesine gitmek için mi bağırdı ? Ben neden onunla birlikte olmaktan korktum ki ? Hiç de korkutucu değil ; hem eminimki okuldaki kızlar eğer onu böyle görmüş olsa , şok olurlar. ' 

'' Eğer gerçekten bir yere gitmek istiyorsan , perili eve gitmeye ne dersi- '' Luhan şaka yaptı.

'' HAYIR. Ben oraya asla tekrar gitmem ! '' Kris başını çevirdi ve Luhan'ın bileğini tuttu. Ardından , onu perili evin olduğu yönden , geriye doğru çekti.

' Bu da ne ? Ben sadece şaka yapıyordum ! Ne ..hayır neden korkutucu şeylerden bu kadar korkuyor ki ? '

"Tamam, tamam! Ben sadece seninle dalga geçiyordum! Tanrım Kris, " Luhan, Kris'in elinden kurtulurken ,iç çekti.

"Özür dilerim." Kris özür diledi . Kızarmıştı , boynunu ovuştururken uzaklara doğru bakıyordu.

'' Sorun değil. '' Luhan düz bir şekilde yanıtladı. '' Zaten yapacak çok da bir şeyimiz kalmadı ; ördeklerin olduğu gölete bile gittik - ''

'' Hehe , ördekler çok şirindi. ''

'' Bu duyduğum şeyi , unutacağım.. Herneyse , hayvanat bahçesine gittik , ve çevresindeki çadırdan alışveriş yapabilmek için beni sürükledin çünkü oyuncak peluş almak istiyordun ve son olarak lunaparkta hiç bir şeye binmedin çünkü onları korkutucu buluyorsun. Peki ya şimdi ? '' Luhan açık bir şekilde sinirli olduğunu belli ederken , söylendi ve lunaparktaki haritayı işaret etti.

Kris cevap veremeden , Luhan gözlerini ilgi çekici bulduğu bir ilana doğru dikti.Anında gözleri parladı ve dudaklarında şeytani bir gülümseme oluştu.

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Where stories live. Discover now