31.Bölüm

273 21 0
                                    


-Marry You-

Yazar: exofan8912

Çeviri: littleowlsekai @littleowlsekai

Düzenleme: QueeN*

31. Bölüm -Söz-

Geçen iki hafta Kyungsoo için cehennem gibiydi.

Son sınıfta aşk hayatını tonlarca ev ödeviyle birlikte dengelemek çok zordu ve arkadaşlarının bunu nasıl yaptığını bilmiyordu. Özellikle sınıfta Baekhyun'a ağzının suyu aka aka bakan Chanyeol'un.

Kyungsoo ikisinin beraber olmasından oldukça memnundu. Bu beklediği bir şeydi ikisini uzun süre ayrı düşünemiyordu.

Ama o ve Kai uyumlu muydu?

Bu sorular hala zihninde dolanıyordu ve o kızın, erkek arkadaşını öptüğü anı düşünmek hala onu rahatsız ediyordu. Neyse ki bir daha Kyungsoo'yu rahatsız etmemiş ve mümkün olduğunca çiftten kaçınmıştı.

Ancak söylediği sözler onun üzerinde oldukça büyük bir etki bırakmıştı. Hala her gün kalbini biraz kırgın hissediyordu.

Kendini daha iyi hissedebilmek için yalnız kalması gerekti ve bu, Kai'den tamamen uzaklaşması anlamına geliyordu. Kai'yi bu karmaşaya sokamazdı; bu adil olmazdı.

Kai'den uzaklaşmak öğleden sonra ve akşam dersleri bittiğinde daha da zordu. Kyungsoo, Kai dans dersinden eve gelmeden önce yukarı çıkıyordu aşağı yemek yemeğe inmemek için genellikle eve gitmeden önce yiyecek bir şeyler alıyordu.

Sonuç olarak, işler çok garip bil hal aldı.

Cuma günü biraz daha rahatlamış hissediyordu ve Kyungsoo, Kai'nin ona aldığı arabayla eve döndü. Kai başka bir sapığın ona zarar vermeye çalışacağından korktuğu için zorla bu arabayı almıştı.

Kyungsoo, bunun tekrarlanmasının olası olmadığını düşündüğünden bu konu da onunla tartışmıştı. Ancak daha önce de olduğu gibi Kai kazandı ve bu nedenle eve arabasıyla gidiyordu.

Kyungsoo eve geldiğinde, keskin yanmış domates kokusuyla karşılaştı. Çok hoş bir koku değildi ve farkında olmadan Kimchi spagetti olup olmayacağını merak etti.

Kimsenin yemek yapmadığını biliyordu ama yine de içgüdüsel olarak mutfağa doğru koştu. Kai'yi görünce bir an duraksadı. Fırından Kimchi spagetti bulunan sıcak tabağı çıkarırken elinde yeşil damalı eldivenleri vardı.

"Kai?" Kyungsoo şaşkınlıkla birkaç kez gözlerini kırpıştırdı ve sırt çantası omzundan düştü.

"Oh, Soo, geldin mi?" Kai onu selamladı ve gülümsedi. Tabağı masaya bıraktı ve "Akşam yemeği hazırladım" dedi.

"Sen mi yaptın?" Kyungsoo'un gözleri şaşkınlıkla genişlerken konuştu ve spagetti tabağına baktı.

Tabağın üstünde siyah, yanmış bir tortu vardı. Doğrusu spagetti birisini zehirleyebilecek gibi duruyordu ve Kyungsoo erkek arkadaşının .... Yaptığı yemek yüzünden .... Ölmek istemiyordu. Ama Kai'nin neşeli sırıtması bu düşünceyi değiştirmesine neden oldu.

''Aa bu harika." Kyungsoo dudağını ısırdı ve Kai'nin gizli imasını anlayacağını umdu.

Maalesef anlamadı. Kai cevap verdi, ''Gerçekten, beğendin mi? Oh, bizim için masa hazırladım. Düşündüm de birlikte yemek yemeyeli uzun zaman oldu, değil mi?''

Kyungsoo suçlu hissederek başını kaşıdı. Sadece bencil olduğu için ilişkilerini zora sokmak onun hatasıydı.

''Hadi.'' Kai Kyungsoo'yu eliyle yönlendirerek yemek odasına yürüttü.

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Where stories live. Discover now