32.Bölüm

243 19 0
                                    


-Marry You-

Yazar: exofan8912

Çeviri: littleowlsekai @littleowlsekai

Düzenleme: QueeN*


32.Bölüm- Düğün hazırlıkları


"Kyungsoo... Bebeğim, lütfen sakin ol... " Kai nişanlısının kulağına yatıştırıcı bir şekilde fısıldadı ve sırtını okşadı.

Kyungsoo öfkeyle başını salladı ve yumruklarını sıktı. Burnunu sıkıp sıcak havayı dışarı üflerken yüzü parlak bir kırmızı renkteydi.

"Vanilyalı kek istedim mi? ÇİKOLATA, vanilyalı krema ile çikolatalı kek sipariş ettim! Ne? Siparişi zamanında değiştirmek için zamanınız yok mu? Bu benim düğün günüm, hayatımın en önemli günü- " Kai telefonu Kyungsoo'nun elinden aldı.

Kai telefonu kulağına götürdü ve "Nişanlım için özür dilerim, hayır sorun değil. Vanilya iyi. Pekâlâ, teşekkürler. Sonra görüşürüz."

Kai aramayı sonlandırdı.

"Neden bunu yaptın? Özellikle çikolatalı kek sipariş ettim, onları nasıl bu kadar kolay bırakabilirsin? Düğünümüzün mahvedilmesini mi istiyorsun? " diye bağırdı Kyungsoo.

"Bebeğim, bu bir pasta. Kendine bunun üzerinde stres yapmayı bırak. " Kai, Kyungsoo'nun sırtını birkaç kez ovuşturdu.

"Ama bunun mükemmel olmasını istiyorum." Kyungsoo üzüntüyle cevap verdi ve erkek arkadaşına baktı.

"Her şey mükemmel olmalı."

"Biliyorum, bebeğim, ama düğün iyi olacak. Her şey tek başına mükemmel olacak. " Kai nişanlısının alnını yumuşakça öptü.

Kai'nin teklifinden bu yana birkaç hafta geçmişti. Arkadaşlarına, nişan partisi düzenleyerek duyurduklarında (arkadaşları)kendilerinden geçmişlerdi ve her biri bir şekilde düğüne yardım etmeye karar verdi.

Kyungsoo genellikle şimdi olduğu gibi sakin davranamıyordu. Kaba davranmak onun için gerçekten tuhaftı, ama her şey onun düğünü içindi.

Özel olmalıydı.

Düğün tarihine sadece iki ay kala Kyungsoo, her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için uğraşıyordu. Hatta bu vesileyle (oldukça gereksiz olsa da) düğün için yapılacaklar listelerinden bile aldı.

Kai'nin ailesi Kyungsoo'nun üniversiteye gitmeden önce evlenmeleri konusunda ısrar ettiği için evlenmek için sadece birkaç haftaları vardı.

Kai'nin ailesi zengin olduğu için hazırlıkları tamamlamak daha kolaydı, ama bu düğün sürecinin stresli olmadığı anlamına gelmiyordu.

Kai'nin annesi davetiyeleri ailenin geri kalanına önceden göndermişti; sadece katılımcılardan gelip gelmeyeceklerine dair geri dönüş almak için bekliyorlardı.

Kyungsoo çiçeklere çok düşkün değildi, bu yüzden Kai'nin annesi koridoru iğrenç yapışkan kamelyalarla süslemeyi teklif ettiğinde, Kyungsoo hayır demeliydi.

Yapacak çok şey vardı ve Kyungsoo düğünü ile ilgilenirken kafası yoğun düşüncelerle doluydu.

"Bebeğim, balayımız için nereye gitmemiz gerektiğine karar verdin mi?" Kai oldukça yumuşak görünen tüylü beyaz bir koltuğa oturdu ve bir tatil dergisini açtı.

Kyungsoo başını kaşıdı.

Düğünle o kadar meşguldü ki, henüz balayını bile düşünmemişti.

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin