-Özel Bölüm-

312 13 0
                                    


-Marry You-

Yazar: exofan8912

Çeviri: littleowlsekai @littleowlsekai

Düzenleme: QueeN*

Bölüm şarkısı>>>

35. Bölüm – Üniversiteye Doğru

Mikrofonun uğultusu, müdür isimleri açıklarken oda boyunca yankılandı ve Kyungsoo akranlarından birinin diplomasıyla gururla sahnede durmasını izliyordu. Oditoryumu çevreleyen siyah pelerin denizi içinde ebeveynler arkalarında duruyorlar ve çocukları sahneye çıktığında flaşları hızla yanıp sönüyordu.

Baekhyun grubundan ilk çağırılandı (toplantı alfabetik sıraya göre düzenlenmişti.) ve müdürün elini sıktı.

Gözyaşları, Chanyeol'un gözleri kuruyana kadar yanaklarından aktı. Aniden burun çekme sesi duyuldu ve öğrenciler sesin geldiği yöne baktı. Baekhyun kıkırdadı, bir yandan diploma ile sahneden iniyordu. Koridordan aşağı inip sola döndü ve ortadaki uzun boylu çocuğa yaklaşana kadar hızını korudu.

Başını eğdi ve cık cıkladı*. Baekhyun, Chanyeol koltuğa otururken burnunu silmesi için bir mendil uzatırken odanın geri kalanı sessiz kaldı.

(*diliyle çıkardığın ses.)

"Ağlamayı kes ucube."

Tao ve Kris odanın iki yanından birbirlerine baktılar ve ana dillerinde tatlı sözler söylediler. Kyungsoo dürüstçe bu çiftin nasıl bir araya geldiğini bilmiyordu; Kris'in doldurulmuş hayvanlara ve sevimli nesnelere takıntısının bir ürünü olduğunu asla tahmin etmezdi.

Sehun seyircilerin arasına Kai'nin yanına oturdu ve Luhan onunla buluşmak için döndüğünde dudaklarına bir gülümseme belirdi. Minseok ve Jongdae, aralarında dört kadar öğrenciyle birbirlerinin oldukça yakınına oturdular. Ancak bu onların el şakalarına engel olmuyordu.

Kyungsoo cübbesini sımsıkı tutuyordu. Sahneye çıkmayı hiç sevmezdi, özellikle de tüm sınıfın önüne. Arkasındaki kişiyi duyduğunda kalp atışı daha da hızlandı ve o yöne doğru döndü.

Kai başparmağını kaldırdı ve gülümsedi.

Garip bir nedenden ötürü, gerginliği yok oldu ve göğsü tarif edilemez sıcacık bir his ile doldu iyi olması için gereken tek şey buydu.

Sahneye adım attı ve diplomasını alarak gururla gülümsedi.

Sonunda mezun oldum.

♥♥♥♥♥♥

Törenden sonra, okul her yıl son sınıflar için festival düzenlerdi. İstasyon teması üzerine bir ay boyunca hazırlandıktan sonra bütün sınıflar festivale katılmıştı.

"Hayır, Hyung, git buradan!" Sehun oldukça tiz bir çığlık attı ve spor salonunun perdesini kapadı.

"Acele et, dışarıda bekleyen insanlar var." Luhan kaşlarını kaldırdı ve kollarını birbirine doladı. Spor salonu dışında "Maid Cafe" adlı kafenin önünde duruyorken ayağını hafifçe yere vurdu.

Arkasındaki halat aniden zavallı çocuğa çarptı, sınıf arkadaşları Sehun perdeyi açana kadar bağırarak protesto etmeye devam ettiler.

"Senden nefret ediyorum." Sehun kızardı ve perdeyi kaydırarak açtı.

Sehun'un saçları at kuyruğu şeklinde örülüydü ve kafasında fırfırlı bir bandana vardı. Siyah beyaz bir korse ve tütü bir etek giyiyordu. Tüylü bacakları, hizmetçi kostümünü bozsa da, siyah diz üstü çorapları çoğunu gizliyordu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Where stories live. Discover now