23. Bölüm 1.Part - İyi Geceler

3.9K 211 15
                                    

23. Bölüm 1.Part - İyi Geceler 

Çeviri : Selin ~ , Wolf88

-Bu esnada...-

Kyungsoo ve Kai kafeyi aniden terkettikten sonra grubun geri kalanıda havai fişek gösterisi başlamadan önce kafeyi terketti.Hepsi karanlığı tam bir şekilde görebilecekleri çimlerin üzerinde bir yer bulup, oturdu.

İlk oturan Baekhyun ve Chanyeol olmuştu ve Chanyeol,Baekhyun'un rahat olup olmadığından emin olabilmek için ona doğru baktı.

'' Hey Baekhyun , biraz müzik dinlemek ister misin ? '' Chanyeol erkek arkadaşının elini parmakları arasına kenetlerken , ona teklif etti.

''Olur. '' Baekhyun yanıtladı ve Chanyeol'un elindeki kulaklığı aldı. Kulağına taktığı anda aniden bir rap şarkısının ritmini duymuştu.

'' Hip-hop sever misin ? Eğer istiyorsan değiştirebilirim. '' Chanyeol sordu ve iPod'unu almak için yana doğru uzandı.

'' Hayır , böyle iyi. Sadece farklı geldi. '' Baekhyun , Chanyeol'un uzandığı eli durdurup , gülümsedi.

" Oh , tamam öyleyse. '' Chanyeol utanarak kızardı ve erkek arkadaşının yanına doğru yanaştı.

'' Kyungsoo ve ben birlikte sık sık düet yaparız. '' Chanyeol karanlık , yıldızlarla dolu olan gökyüzüne doğru başını kaldırmışken devam etti. '' Ben rap yapıyorum o da söylüyor. Kyungsoo gerçekten çok iyi söyler. '' Chanyeol tekrar başını aşağı doğru indirmeden önce sırıttı.

Chanyeol, Baekhyun'la sohbet ediyorken Kyungsoo ile şarkı söyledikleri o güzel anıları zihninde belirdi.Chanyeol taşınmak zorunda kalmadan önce ... o eski günler güzeldi.

Baekhyun kaşlarını kaldırdı. ''Siz ikiniz gerçektende yakın olmalısınız. ''

'' Evet. Biz çocukluk arkadaşıyız. Aynı mahallede yaşadığımızdan dolayı her zaman birlikte takılıyorduk. ''

Chanyeol sevgilisinin rahatsız olmadığını sezip ona doğru bakındı.Baekhyun'un göstermek istememesine rağmen yüzünde hafif bir somurtma vardı. Chanyeol Ve Kyungsoo'nun arasındaki ilişkiden endişelenmediğini söylemek yalan olurdu. Onlar gerçektende yakındı ve Kyungsoo genel olarak Baekhyun'a göre daha iyi biriymiş gibi görünüyordu. ( daha sevimli , akıllı ve toplumsal açıdan daha az garip. )

Chanyeol'un Baekhyun'un omzuna doğru kolunu atmasıyla birlikte Baekhyun düşüncelerinde sıyrıldı.

'' Daha önce bize şarkı söylediğini söylememiş miydin ? ''

"Uh ..." Baekhyun kızardı.

Şarkı söylemek en iyi hobilerinden biriydi ama biliyordu ki bu konuda iyi değildi. Chanyeol onun korkunç bir şekilde şarkı söyleyişini duymayı hak etmiyordu.

'' Evet söylüyorum . ama- '' Baekhyun açıkladı.

"Seni duymak istiyorum! Biz birlikte düet yapmalıyız... bu mükemmel olurdu ! '' Chanyeol bu düşünceyle gülümsedi ve dudaklarını Baekhyun'un kulaklarına doğru bastırdı.

'' Senin şarkı söyleyişini duymak istiyorum...eğer istersen senin için gitarda çalabilirim. '' 

'' Gitar çalmanı istemiyorum. Başkalarına da çaldığından özel olmayacak...Kyungsoo gibi. '' Baekhyun gerçeği dudaklarının arasından kaçırıvermişti.

Baekhyun kıskançlığını bariz bir şekilde beyan ettiğini farkettikten hemen sonra çenesini sıkıp utançla başını eğdi.

'' Eğer istediğin buysa ,başka hiç kimseye çalmam Baekhyun. '' Chanyeol Baekhyun'u kulağından boynuna kadar bir yol çizerek öptü.

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Where stories live. Discover now