29. Bölüm

296 20 1
                                    

-Marry You-

Yazar: exofan8912

Çeviri: littleowlsekai littleowlsekai

Düzenleme: QueeN*

-29.Bölüm-

-KALP KIRIKLIKLARI-

Kai'nin Kyungsoo'ya itirafından bu yana iki ay geçmişti. O günden beri çıkıyorlardı ve işler harika gitmişti. Diğer çiftlerin yaptığı gibi randevuya çıktılar, yerel müzeleri ziyaret ederek hafta sonlarından keyif aldılar ve parkta piknik yaptılar. Kyungsoo, Kai gibi sadık bir erkek arkadaşa sahip olmayı gerçekten seviyordu. Erkek arkadaşı geçen bütün zamanı beraber geçirmeye çalışıyor ve asla bir şeylerden şikayet etmiyordu. Kyungsoo biraz bencilce düşündüğünü hissetti. Dudakları Kai'ye her dokunduğunda, kalbi çırpınıyor ve zihni bulanıklaşıyordu.

Kai, Kyungsoo ile toplum içinde el ele tutuşmaktan korkmuyordu ama bunu yaptıkları zaman Kyungsoo diğer kızlardan kin dolu bakışlar alıyordu. Herkes bu iki oğlanın çıktığının farkındaydı ama aslında kimse nişanlı olduklarını tahmin etmiyordu. Kyungsoo, yakında ayrılacağı varsayımında bulunarak birinin erkek arkadaşına karşı harekete geçebileceğinden endişeleniyordu. Ne de olsa Kai ondan önce hiçbir erkekle çıkmamıştı. Kyungsoo Kai'nin tek gecelik ilişkilerini duymuş ve bu onu gerçekten korkutmuştu. Ancak Kai bir daha asla rastgele bir kızla yatmayacağına söz verdi ve bunun ''geçmiş'' olduğuna dair yemin etti. Erkek arkadaşından nasıl kuşku duyabilirdi ki?

'' Kyungsoo?''

Kyungsoo başını kaldırdı ve ona seslenen biyoloji öğretmenine doğru yürüdü.

''Evet?''

''Bu kağıtları benim için ofise götürebilir misin?''

Öğretmeni bir yığın kâğıdı bir araya getirip kağıtları ona uzattı.

''Elbette Bay Park.''

Kyungsoo gülümsedi ve öğretmeninden kağıtları aldı. Ofise yolculuk oldukça kolay ve kısa oldu; geçen yıl gönüllü olduğu için ofisteki hanımlar ile arası oldukça iyiydi. Sınıfa geri dönerken ellerini başının arkasına koydu ve en yeni K-POP şarkılarından birinden akılda kalıcı bir melodi mırıldandı. Yolda Kyungsoo geri giderken erkekler tuvaletinin yanındaki koridordan yumuşak mırıltılar geldiğini duydu. Meraklı bir insan olduğu için sohbeti gizlice dinleyip yakındaki bir duvardan kafasını uzatarak gözetledi.

'' Senden hoşlanıyorum.'' Bir kız itiraf etti.

Başını utanarak yere eğdi, saçları yüzünü örtüyordu, böylece Kyungsoo kim olduğunu tam anlamıyla göremedi.

Birisi aşkını itiraf mı ediyordu? Muhtemelen gitmeliyim. Kalmak doğru değil-

''Üzgünüm fakat erkek arkadaşım var.''

Kyungsoo birden durdu ve köşeye geri döndü. Ses fazla tanıdıktı ve bir kez daha kafasını ileri uzattı.

Bu Kai mi?! Burada onunla ne yapıyor?

''Şimdi yolumdan çekilebilir misin? Geçişimi engelliyorsun." Kai yavaşça onu itti, ama kız bileğini sıkıca tuttu.

''Şimdi ne-'' Kai'nin gözleri kendi dudakları üstündeki yabancı dudakların baskısı ile genişledi. Kızın yüzüne kusmak istiyordu çünkü Kyungsoo'nun sahip olduğu o kalp şeklindeki dudaklara benzemiyordu.

Kyungsoo nefesini tutup ağzını kapattı. Kaşlarını öfkeyle çattı ve yumruklarını sıktı.

Nasıl cüret eder!

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Where stories live. Discover now